Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Son Potter filmi 2 parçaya bölünecek

4 posters
YazarMesaj
Harry Potter
1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Harry Potter

Erkek
Yaşadığı Yer : Londra
Ünlü : Anka Alevi
Rp Sevgilisi : yok

Son Potter filmi 2 parçaya bölünecek Empty
MesajKonu: Son Potter filmi 2 parçaya bölünecek   Son Potter filmi 2 parçaya bölünecek EmptyPtsi Nis. 21, 2008 8:29 pm

Son Potter filmi 2 parçaya bölünecek 2film

7. ve Harry Potter kitabı iki filme bölünecek. Film yapımcıları Harry Potter ve Deathley Hallows’da birçok şeyin olduğunu ve ancak 2 film olarak çekilebileceğini düşünüyorlar.

Yapımcı David Heyman “Diğer kitapların aksine bu kitaptan hiçbirşey bölünemez” diyor.

Harry Potter’I canlandıran Daniel Radcliffe filmi ikiye bölmenin mantıklı bir seçim olduğunu söylüyor. "Diğer kitaplarda ikincil olaylar vardı ve bunları kesmek kolaydı. Buna rağmen fanlar bu durumu sevmiyorlardı.”

Fakat tüm bunlara rağmen bazı fanlar yapımcıların hala fırsat varken Potter’dan mümkün olduğunca para kazanmak için bunu yaptıklarını düşündüklerinden durumu kızgınlıkla karşılıyorlar.

Harry Potter ve Deathly Hallows’un ilk bölümünün Kasım 2010’da ikinci bölümünün ise 2011 yazından çıkması bekleniyor.

KAYNAK: http://www.harrypotter.gen.tr/
http://uzayrpg.turkforumpro.com
Prof. Ariana Dumbledore
Hogwarts Müdüresi
Hogwarts Müdüresi
Prof. Ariana Dumbledore

Kadın
Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow-
Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D)
Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;)
Patronus : -Tavus Kuşu-
Asa : -Mürver Asa-

MesajKonu: Geri: Son Potter filmi 2 parçaya bölünecek   Son Potter filmi 2 parçaya bölünecek EmptySalı Nis. 22, 2008 6:16 pm

Bak bunu çok önce duymuştum. Ben 3'e bölsünler derim Very Happy ... Aslında o kadar harikaydı ki... yani kitabın sonlarına dooru, şu Gringots'a girdiklerinden sonrasını okurken bana sanki başları başka kitapmış gibi gelmeye başlamıştı. Rolling Eyes İkiye ayrılması süper olur valla yaa zaten filmleri kırpa kırpa canını çıkarıolar sinir şeyler yaa Mad hatta iki de yetmez yaa o kadar olay var ki Laughing
http://hogwarts.turkforumpro.com
Harry Potter
Harry Potter

Erkek
Yaşadığı Yer : Londra
Ünlü : Anka Alevi
Rp Sevgilisi : yok

MesajKonu: Geri: Son Potter filmi 2 parçaya bölünecek   Son Potter filmi 2 parçaya bölünecek EmptySalı Nis. 22, 2008 9:50 pm

Yani o kadar güzel bir kitap diilmi
http://uzayrpg.turkforumpro.com
Prof. Ariana Dumbledore
Hogwarts Müdüresi
Hogwarts Müdüresi
Prof. Ariana Dumbledore

Kadın
Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow-
Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D)
Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;)
Patronus : -Tavus Kuşu-
Asa : -Mürver Asa-

MesajKonu: Geri: Son Potter filmi 2 parçaya bölünecek   Son Potter filmi 2 parçaya bölünecek EmptySalı Nis. 22, 2008 11:44 pm

güzel mi!? Güzel, o kitabın yanında çirkinim diye harekiri(bağırsakları deşmeye yarayan Çinlilerin icat ettiği bir tür intihar şekli ve oldukça kanlı bi o kadar da iğrençtir :face: ) yapar yaa! Kitapta muhteşem şifreler var. Yani şifreli kitap olarak geçse geçse Da Vinci'nin şifresi anca geçer. Okurken çözgüğüm hatta Harry bu kadar aptal olamaz, ben bile buldum diye delirdiğim anlar oldu. Yaa harikaydı yaa. Ama nasıl oldu da Harry'nin o snich'i ağzıyla yakaladığını unuttum hâlâ aklım almıyo Embarassed :no: pale
http://hogwarts.turkforumpro.com
Lord Voldemort
Karanlık Lord
Karanlık Lord
Lord Voldemort

Erkek
Yaşadığı Yer : Godric's Hallow
Ünlü : Mürver Asa
Rp Sevgilisi : onlarla işim olmaz

MesajKonu: Geri: Son Potter filmi 2 parçaya bölünecek   Son Potter filmi 2 parçaya bölünecek EmptyPtsi Nis. 28, 2008 11:25 pm

Prof. Ariana Dumbledore demiş ki:
Bak bunu çok önce duymuştum. Ben 3'e bölsünler derim Very Happy ... Aslında o kadar harikaydı ki... yani kitabın sonlarına dooru, şu Gringots'a girdiklerinden sonrasını okurken bana sanki başları başka kitapmış gibi gelmeye başlamıştı. Rolling Eyes İkiye ayrılması süper olur valla yaa zaten filmleri kırpa kırpa canını çıkarıolar sinir şeyler yaa Mad hatta iki de yetmez yaa o kadar olay var ki Laughing

sana katalıyorum gerçekten bir bölümden sonra ayrı bir kitap oldu :face: affraid
Amelie Vane
3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Amelie Vane

Kadın
Ünlü : Rachel HURD-WOOD
Rp Sevgilisi : Yalnız yaşa...! Yalnız öl...!
Asa : ~Tilki Cesareti~

MesajKonu: Geri: Son Potter filmi 2 parçaya bölünecek   Son Potter filmi 2 parçaya bölünecek EmptyC.tesi Tem. 05, 2008 5:19 pm

Bölmeleri bence de mantıklı ama iki kez merakta kalacağım Rolling Eyes
Neyse sabrın sonu selamettir
Lord Voldemort
Karanlık Lord
Karanlık Lord
Lord Voldemort

Erkek
Yaşadığı Yer : Godric's Hallow
Ünlü : Mürver Asa
Rp Sevgilisi : onlarla işim olmaz

MesajKonu: Geri: Son Potter filmi 2 parçaya bölünecek   Son Potter filmi 2 parçaya bölünecek EmptyPaz Tem. 27, 2008 1:16 am

ya bence bunlar bölme nedenleri parasal konular:D ve izleme rekoru kırmak birinci bölümü 1.000 izlerse 2. bölüm 1.000+ olacağı garanti gibi oluyor:D

Son Potter filmi 2 parçaya bölünecek
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Harry Potter
» Harry Potter
» Harry Potter
» Harry Potter
» Harry Potter Rpg siteleri