| Harry Potter: Bir Duello | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Harry Potter 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 306 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Anka Alevi Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Harry Potter: Bir Duello Ptsi Nis. 21, 2008 8:43 pm | |
| BÖLÜM 1Bir duello başlıyordu. Harry onu gözleriyle süzdü. Yarası çok acıyordu. Hiç bu kadar acımamıştı. Şu an birkaç seherbazın burada olmasını isterdi ki onu daha kolay öldürebilirdi. Karşısındaki rakibi Voldemort onu aç bir kurt gibi gözleriyle süzüyor ve bir hamle yapmasını bekliyordu. Onunla karşılaşacağını biliyordu ve çok fazla çalışmıştı. Hermione ile duello yaparken ki gibi. Onu öldüreceğine emindi. Çıkmaz pis bir sokakta karşı karşıyaydılar. İkiside asalarını hazırlamış atak yapmak için hazırdılar. Sonunda ilk hamle Harry'den geldi. Bir Sersemletme büyüsü yaptı. Voldemort hiç etkilenmemişti. Onu öldürmek için can atıyordu. Bunca yıl Voldemort canına susamıştı ve o: "Çok zayıfsın Ölüm Yiyenlerim birkaç saate burada olurlar. Seni öldüreceğiz." dedi. Harry gülümseyerek: "Sen öyle san. " Accio Yoldaşlık". dedi. DEVAM EDECEK | |
|
| |
Prof. Ariana Dumbledore Hogwarts Müdüresi
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 306 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Anka Alevi Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Harry Potter: Bir Duello Paz Nis. 27, 2008 7:08 pm | |
| Okudum Fakat 7. kitapta Hagrid motosikletten atladıktan sonra düşerken Harry Accio Hagrid demişti. | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Harry Potter: Bir Duello Ptsi Nis. 28, 2008 4:52 pm | |
| - Harry Potter demiş ki:
- Okudum Fakat 7. kitapta Hagrid motosikletten atladıktan sonra düşerken Harry Accio Hagrid demişti.
ve başaramamıştı... | |
|
| |
| Konu: Geri: Harry Potter: Bir Duello Ptsi Nis. 28, 2008 5:01 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| Konu: Geri: Harry Potter: Bir Duello Ptsi Nis. 28, 2008 5:45 pm | |
| - Hermione Granger demiş ki:
- Harry Potter demiş ki:
- Okudum Fakat 7. kitapta Hagrid motosikletten atladıktan sonra düşerken Harry Accio Hagrid demişti.
ve başaramamıştı... evet, katılıyorum ama bu size herşeye burnunuzu sokmanıza müsade ettiğim anlamına gelmez. Okul açık değil, o yüzden puanınızı kıramıyorum. Merak etmeyin, yakında açılacak.Değerlendirme çoktan yapılmıştır.-KİLİT- | |
|
| |
Lord Voldemort Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 52 Yaş : 30 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : Mürver Asa Rp Sevgilisi : onlarla işim olmaz Kayıt tarihi : 28/04/08
| Konu: Geri: Harry Potter: Bir Duello Salı Mayıs 06, 2008 12:35 pm | |
| ben bişey eklemek için açkım hadrit çağırma büyücü yapmayı denedi çünkü harry'i çağırmadı harry in içinde durduğu motorsikletin sapetini çağırdı!!! lütfen dikkat edin pls!!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Harry Potter: Bir Duello Salı Mayıs 06, 2008 9:14 pm | |
| - Lord Voldemort demiş ki:
- ben bişey eklemek için açkım hadrit çağırma büyücü yapmayı denedi çünkü harry'i çağırmadı harry in içinde durduğu motorsikletin sapetini çağırdı!!! lütfen dikkat edin pls!!!
Önemli bir mevzu değil, başaramadı. Zaten okuyanlar anlamışlardır. -KİLİT- | |
|
| |
| Harry Potter: Bir Duello | |
|