| Yeni Üyeler | |
|
+10ömer123 hermione_zeynep dani asqım Prof. Cuthbert Binns *cha chang* victor krum anıl potter Chuck C. Diggory Neville Longbottom Prof. Ariana Dumbledore 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Prof. Ariana Dumbledore Hogwarts Müdüresi
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| Konu: Yeni Üyeler Ptsi Nis. 28, 2008 6:55 pm | |
| Üye olurken bazı alanların doldurulması zorunludur. Bu alanlardan biri de Doğum Tarihi'ydi ve burada çıkan bir sorun yüzünden yeni üye alamıyorduk. Sorun çözüldü. Artık rahatlıkla üye olabilirsiniz. | |
|
| |
Neville Longbottom ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 30 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Matthew Lewis Rp Sevgilisi : Yok Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Yeni Üyeler Ptsi Tem. 21, 2008 5:05 pm | |
| ben yeni üye oldum rp ne demek, nası yapıcam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| |
| |
Neville Longbottom ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 30 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Matthew Lewis Rp Sevgilisi : Yok Kayıt tarihi : 21/07/08
| |
| |
| |
| |
Chuck C. Diggory ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 35 Yaşadığı Yer : > Çatlak Kazan Ünlü : Chuck C. Diggory Rp Sevgilisi : Ola Bilir... Patronus : Şuanda Cismani Yok Ama Olursa BasiliK xD Asa : Olivender Amca Daha Asamı Vermedi xD Kayıt tarihi : 19/09/08
| Konu: Geri: Yeni Üyeler Cuma Eyl. 19, 2008 10:59 pm | |
| | |
|
| |
anıl potter ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 1 Ünlü : james potter Rp Sevgilisi : lily potter Kayıt tarihi : 26/09/08
| Konu: Geri: Yeni Üyeler Cuma Eyl. 26, 2008 8:44 am | |
| rp nedir we süpürge nerden alınır | |
|
| |
Chuck C. Diggory ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 35 Yaşadığı Yer : > Çatlak Kazan Ünlü : Chuck C. Diggory Rp Sevgilisi : Ola Bilir... Patronus : Şuanda Cismani Yok Ama Olursa BasiliK xD Asa : Olivender Amca Daha Asamı Vermedi xD Kayıt tarihi : 19/09/08
| Konu: Geri: Yeni Üyeler Cuma Eyl. 26, 2008 7:50 pm | |
| Ayıp Oluyo Bu Mekanda Soruları Ben Sorarım xD | |
|
| |
Chuck C. Diggory ~Kofti~
| Konu: Geri: Yeni Üyeler Cuma Eyl. 26, 2008 7:51 pm | |
| Desem İnanama (Özgürlük Hakkımızdır...) xD | |
|
| |
Chuck C. Diggory ~Kofti~
| Konu: Geri: Yeni Üyeler Cuma Eyl. 26, 2008 7:51 pm | |
| Offff Ya 79 Msj var Bi Koftilik'ten Kurtulamadım (: | |
|
| |
Chuck C. Diggory ~Kofti~
| Konu: Geri: Yeni Üyeler Cuma Eyl. 26, 2008 7:52 pm | |
| | |
|
| |
victor krum ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 149 Yaşadığı Yer : düşler krallığı Ünlü : victor krum Rp Sevgilisi : muş ta muş Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Yeni Üyeler Cuma Eyl. 26, 2008 11:30 pm | |
| ya alta resim nasıl koyuluyo desem çok mu zor bir soru sormuş olurum | |
|
| |
Chuck C. Diggory ~Kofti~
| Konu: Geri: Yeni Üyeler C.tesi Eyl. 27, 2008 12:44 pm | |
| Kardeşim Özelden Msn'mi Yolladım Ekle Söylerim Herşeyi... | |
|
| |
victor krum ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 149 Yaşadığı Yer : düşler krallığı Ünlü : victor krum Rp Sevgilisi : muş ta muş Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Yeni Üyeler C.tesi Eyl. 27, 2008 3:39 pm | |
| ben nerden senin kardeşin oluyorum | |
|
| |
victor krum ~Kofti~
| Konu: Geri: Yeni Üyeler Paz Eyl. 28, 2008 10:12 pm | |
| bu sitede bir toplantı günü var mı? her açtıgımda tek başıma oluyorumda | |
|
| |
*cha chang* ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : londra Ünlü : emma watson Rp Sevgilisi : :) Kayıt tarihi : 21/09/08
| Konu: Geri: Yeni Üyeler Ptsi Eyl. 29, 2008 11:48 am | |
| bncede bi öael gün falan var heralde bn de açtığım daA TEK oluyorum ve de bina seçiminde çok ağırlar yha | |
|
| |
victor krum ~Kofti~
| Konu: Geri: Yeni Üyeler Ptsi Eyl. 29, 2008 4:10 pm | |
| ayrıca neden yazıların çogunlugu agustosta yazılmış | |
|
| |
Prof. Cuthbert Binns Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 1104 Ünlü : Hillary Duff Rp Sevgilisi : Sirius Black Patronus : At Asa : ~ Rüzgarın Esintisi ~ Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: Yeni Üyeler Perş. Ekim 02, 2008 6:05 pm | |
| Arkadaşlar en yakın zamanda sorunlarınızla ilgileneceklerdir. | |
|
| |
dani asqım ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 30 Yaşadığı Yer : ruhum londra'da ama ne yapalım Ünlü : Daniel Alan Radcliffe Rp Sevgilisi : YOK Kayıt tarihi : 19/09/08
| Konu: Geri: Yeni Üyeler Cuma Ara. 12, 2008 5:35 pm | |
| Bende daha yeni üye oldum da site biraz karışık okulla ilgili konular var galiba anlamadım ama ne yapmam gerkir yardımcı olursanız sevinirim... Yardımınız için şimdiden teşekkürler... | |
|
| |
hermione_zeynep ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : godrics hallaw Ünlü : emma watson Rp Sevgilisi : ... Kayıt tarihi : 31/03/09
| Konu: Geri: Yeni Üyeler Çarş. Nis. 08, 2009 4:00 pm | |
| ben asamızı nerden alıcağımızı bilmiyorum ve patronusumuda vede okula giremedim vede nasılseçim yapıyolar bilmiyorum lütfen yardım edin [/b] | |
|
| |
ömer123 ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 10 Ünlü : kararsızım Rp Sevgilisi : yok Asa : Yokk(: Kayıt tarihi : 28/01/09
| Konu: Geri: Yeni Üyeler Paz Nis. 12, 2009 11:14 am | |
| Okul kapaLı .Asanı Diagondan Al | |
|
| |
hannah abbot ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : GODRİCS HOLLOW Ünlü : hermione granger & harry potter Rp Sevgilisi : ... Kayıt tarihi : 08/04/09
| Konu: Geri: Yeni Üyeler Ptsi Nis. 13, 2009 5:29 pm | |
|
En son hannah abbot tarafından Cuma Nis. 17, 2009 5:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Pansy Parkinson ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 28 Yaşadığı Yer : Godric's Hollow Ünlü : Lauren Shotton Rp Sevgilisi : ...yalnızlık her şeyin en tatlısıdır...:) Patronus : Üzgünüm ;( Asa : Üzgünüm ;( Kayıt tarihi : 02/04/09
| Konu: Geri: Yeni Üyeler Ptsi Nis. 13, 2009 8:58 pm | |
| Okul Ne zaman açılıyor lütfen yorum yapın !!! | |
|
| |
hannah abbot ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : GODRİCS HOLLOW Ünlü : hermione granger & harry potter Rp Sevgilisi : ... Kayıt tarihi : 08/04/09
| Konu: Geri: Yeni Üyeler Cuma Nis. 17, 2009 5:34 pm | |
| yhaaa asa için özelliklerimi yazdım ama ollivander yada galba lord voldemort lütfen bakın | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Yeni Üyeler Paz Tem. 05, 2009 8:42 pm | |
| - victor krum demiş ki:
- bu sitede bir toplantı günü var mı?
her açtıgımda tek başıma oluyorumda Tabi var olmaz mı hiç ayıp ettin şimdi. Altın günümüz var, her yıl çıkmaz ayın son çarşamtesisi Hogwarts'ın Giriş Salonu'nda toplanıp hep birlikta Kazan Pastası yiyoruz. O gün kazan pastalarını hangi uyanık, ev cinlerine yaptırmışsa o uyanığa galleon'ları bayılıp geliyoruz xD tövbe tövbeee | |
|
| |
| Yeni Üyeler | |
|