Mesaj Sayısı : 52 Yaş : 30 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : Mürver Asa Rp Sevgilisi : onlarla işim olmaz Kayıt tarihi : 28/04/08
Konu: 7. kitap hakkında merak edilenler Ptsi Nis. 28, 2008 11:06 pm
Hepimiz kitabı okudukşimdikafamıza kalanlar neler?Bunda birbirimize bunları yanıtlamaya çalışıcaz.Mesela ben Harry ile Dumbledore istasyonda konuşurken yardım edemedikleri o varlığın ne oldu merak ediyorumbunu birkaç forumdada sordumvoldemortun harry'nin içinede kalan ruhu yani Harry'nin içindeki horkluk densi bencede farklı düşünenler yada başka şetler merak eden varsa yazsın!!!
Sirius Black Seherbaz
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 32 Ünlü : ~Gerçek Asalet~ Rp Sevgilisi : Prof. Cuthbert Binns Patronus : köpek Asa : Gary Oldman Kayıt tarihi : 14/05/08
Konu: Geri: 7. kitap hakkında merak edilenler Çarş. Mayıs 14, 2008 7:57 pm
Bende onun hortkuluk olduğunu düşünüyorum.
bende bir şeyi merak ediyorum voldy mrs.weasley i öldürmek için ölüm laneti yapıyor ve harry bunu protega ile durduruyor
benim bildiğim kadarıyla kalkan büyüsü affedilmez lanetleri durduramıyor.yada ben mi yanlış biliyorum.
yorum yaparsanız sevinirim
Ronald Weasley !..BAN yedi..!
Mesaj Sayısı : 119 Yaş : 34 Ünlü : rupert grint Rp Sevgilisi : yok Patronus : yok Kayıt tarihi : 11/05/08
Konu: Geri: 7. kitap hakkında merak edilenler C.tesi Mayıs 24, 2008 8:25 pm
durdurabiliyor......yani benim görüşüm
Lord Voldemort Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 52 Yaş : 30 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : Mürver Asa Rp Sevgilisi : onlarla işim olmaz Kayıt tarihi : 28/04/08
Konu: Geri: 7. kitap hakkında merak edilenler Paz Haz. 08, 2008 9:58 pm
ron o senin görüşün değil o durduruyo ben kullandığım kdarıyla biliyorum!
Pansy Parkinson ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 28 Yaşadığı Yer : Godric's Hollow Ünlü : Lauren Shotton Rp Sevgilisi : ...yalnızlık her şeyin en tatlısıdır...:) Patronus : Üzgünüm ;( Asa : Üzgünüm ;( Kayıt tarihi : 02/04/09
Konu: Geri: 7. kitap hakkında merak edilenler Perş. Nis. 02, 2009 6:14 pm
hangi bölümde
hannah abbot ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : GODRİCS HOLLOW Ünlü : hermione granger & harry potter Rp Sevgilisi : ... Kayıt tarihi : 08/04/09
Konu: Geri: 7. kitap hakkında merak edilenler Perş. Nis. 09, 2009 8:43 pm
ölüm yadigarlarında hogwarts savaşında ayrıca harry onlara sadece kalkan büyüsü yapmıyor lilynin harrye yaptığı büyüyü yapıyor o yüzden vodinin yaptığı hiçbirşey onları etkilemiyor
hannah abbot ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : GODRİCS HOLLOW Ünlü : hermione granger & harry potter Rp Sevgilisi : ... Kayıt tarihi : 08/04/09
Konu: Geri: 7. kitap hakkında merak edilenler Perş. Nis. 09, 2009 8:44 pm
pardon vodi değil voldi
Albus Dumbledore ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 14 Ünlü : yok Rp Sevgilisi : bilinmemektedir ama grindelwald ve minervadan şüpheleniyorum Kayıt tarihi : 03/08/09
Konu: Geri: 7. kitap hakkında merak edilenler Ptsi Ağus. 03, 2009 10:23 pm
kalkan büyüleri affedilmeyen lanetleri durduramıyor ama septiryor yani kullanan kişiye geri dönebilir yada başka yere çarpabilir.