Bellatrix Lestrange Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 61 Yaşadığı Yer : londra/malfoy malikanesi Ünlü : helena bonham carter Rp Sevgilisi : **rodolphus_lestrange** Patronus : boğa Asa : **_ölüm çağrısı_** Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: Mekân Başvuruları... Cuma Haz. 20, 2008 8:17 pm | |
| Ad:bellatrix Soyad:lestrange Meslek:ölümyiyen Mekân Adı:malfoy malikanesi Mekânın işlevi:ölümyiyenler için saklanma ve dinlenme amaçlı kullanılabilecek yemek,yatak,asa bakımı,cincüce masajı,büyülü aletler,her odada bir ev cini,özel baykuş ve süpürge hizmetleri,kuru temizleme gibi hizmetlerde veren bir yer.(ölümyiyenlerin cocuklarınada özel hizmetler verilir. Mekân Türü: *malikane Büyücülere özel mi? İçinde Muggle barındırır mı?:büyücülere özel | |
|
emma and cho(harry) ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : LONDRA Ünlü : Cho chang Rp Sevgilisi : BNİMLE AYNI DŞÜNCEYİ PAYLŞAN BRİN BLKİ Kayıt tarihi : 24/08/08
| Konu: Geri: Mekân Başvuruları... Paz Ağus. 24, 2008 2:32 pm | |
| | |
|
Chuck C. Diggory ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 35 Yaşadığı Yer : > Çatlak Kazan Ünlü : Chuck C. Diggory Rp Sevgilisi : Ola Bilir... Patronus : Şuanda Cismani Yok Ama Olursa BasiliK xD Asa : Olivender Amca Daha Asamı Vermedi xD Kayıt tarihi : 19/09/08
| Konu: Geri: Mekân Başvuruları... Cuma Eyl. 26, 2008 8:01 pm | |
| Bu Sitede Başka Cho Chang var...! | |
|
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Mekân Başvuruları... Paz Tem. 05, 2009 9:01 pm | |
| - Chuck C. Diggory demiş ki:
- Bu Sitede Başka Cho Chang var...!
Sana nee xD diğer Cho sen misin sana ne? | |
|
Albus Dumbledore ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 14 Ünlü : yok Rp Sevgilisi : bilinmemektedir ama grindelwald ve minervadan şüpheleniyorum Kayıt tarihi : 03/08/09
| Konu: Geri: Mekân Başvuruları... Ptsi Ağus. 03, 2009 10:20 pm | |
| bu siteyi gerçekten beğendim ama ben hala nasıl öğrenci ve yetişkin olacağımı anlamadım lütfen adminlerden yada moderoterlerden biri bana atabilirmi nasıl olacağımı. şimdiden teşekkür ederim. | |
|
salazar slytherin ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 59 Ünlü : slytherin binasının kurucusu Rp Sevgilisi : muggle,bulanık,kofti nefret ediyorum Patronus : yılan Asa : Karanlığın Gücü
25 CM
EJDER YÜREK TELİ
ENİYİ BÜYÜLERİ:
AFFEDİLMEZ LANETLER Kayıt tarihi : 08/08/09
| Konu: Geri: Mekân Başvuruları... Paz Ağus. 09, 2009 9:52 am | |
| Ad: SALAZAR
Soyad:SLYTHERİN Meslek:SEHERBAZLIK VE PROFESÖRLÜK İÇİN BAŞ VURDUM AMA Mekân Adı:SLYTHERİN ŞATOSU Mekânın işlevi:ŞATO Mekân Türü: O İĞRENÇ MUGGLELARIN BULANIKLARIN KOFTİLERİN GİREMEYECEĞİ SADECE SAFKANLARIN GİREBİLECEĞİ BİR ŞATO Büyücülere özel mi? İçinde Muggle barındırır mı?:ASLA SADECE SAFKAN BÜYÜCÜLERE ÖZEL | |
|