| Şu an ne düşünüyorsun? | |
|
+17George Weasley Amelie Vane Prof. Aurora Sinistra Bellatrix Lestrange Remus Lupin Prof. Cuthbert Binns Cho Chang Prof. Rolanda Hooch Luna Lovegood Prof. Charlize Theron Harry Potter Prof. Minerva McGonagall Nymphadora Tonks Prof. Orlando Bloom Hermione Jean Granger Ginny Weasley Prof. Ariana Dumbledore 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Prof. Cuthbert Binns Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 1104 Ünlü : Hillary Duff Rp Sevgilisi : Sirius Black Patronus : At Asa : ~ Rüzgarın Esintisi ~ Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? C.tesi Mayıs 31, 2008 9:42 am | |
| bende şu anda tolga'nn nasıl birisi olduğunu düşünüyorum :D:D:D | |
|
| |
Prof. Ariana Dumbledore Hogwarts Müdüresi
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| |
| |
Bellatrix Lestrange Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 61 Yaşadığı Yer : londra/malfoy malikanesi Ünlü : helena bonham carter Rp Sevgilisi : **rodolphus_lestrange** Patronus : boğa Asa : **_ölüm çağrısı_** Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Salı Haz. 03, 2008 4:06 pm | |
| melez prensin ilk fragmanı ne zaman cıkcak | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1104 Ünlü : Hillary Duff Rp Sevgilisi : Sirius Black Patronus : At Asa : ~ Rüzgarın Esintisi ~ Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Salı Haz. 03, 2008 4:09 pm | |
| msn nine beni ekleyen kim acaba diye düşünüyorum | |
|
| |
Nymphadora Tonks Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Salı Haz. 03, 2008 5:26 pm | |
| - Prof. Cuthbert Binns demiş ki:
- bende şu anda tolga'nn nasıl birisi olduğunu düşünüyorum :D:D:D
düşünme fazla düşünmek iyi değil gerçeklere koyacağım biyografimde bahsedecem diye düşünüyorum ha bide geometri yazılım var onu düşnüyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Cuma Haz. 06, 2008 4:40 pm | |
| uykum var yatsam mı acaba diye düşünüyorum | |
|
| |
Luna Lovegood Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : ~Evanna Lynch~ Rp Sevgilisi : ... Patronus : ... Asa : ~ Zeka Aynası ~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Salı Haz. 10, 2008 2:38 pm | |
| çok acıktım bişeyler yesem diye düşünüyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Salı Haz. 10, 2008 7:55 pm | |
| yarın evde yapılacak temizliiği bütün siteyi yardıma bekliyom baya büyük temizlik olcak da :D:D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : ~Evanna Lynch~ Rp Sevgilisi : ... Patronus : ... Asa : ~ Zeka Aynası ~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Salı Haz. 10, 2008 8:22 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Salı Haz. 10, 2008 9:42 pm | |
| tadilattan çıkan bir evin temizliği diye düşünüyorum | |
|
| |
Nymphadora Tonks Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. Haz. 11, 2008 12:12 pm | |
| Yarın çok işim var ama gelebilirsem gelirim adresi ver yengecimm Pcnin durumunu | |
|
| |
Ginny Weasley Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. Haz. 11, 2008 3:52 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. Haz. 11, 2008 7:15 pm | |
| pizza sölesem mi sölemesem mi diye düşünüyorum ama tokum | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| |
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. Haz. 11, 2008 7:29 pm | |
| neden sitede sadece ben ve hermi var diye düşünüyorum | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| |
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. Haz. 11, 2008 7:42 pm | |
| yazık ya hermi'ye diye düşünüyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Perş. Haz. 12, 2008 11:57 pm | |
| bu saate buarada ne işim var diye düşünüyorum | |
|
| |
Prof. Aurora Sinistra Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 34 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Reese Witherspoon Rp Sevgilisi : aranıyor Patronus : --Atadam-- Asa : Kader Asası Kayıt tarihi : 10/06/08
| |
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Cuma Haz. 13, 2008 7:37 pm | |
| bugün çok kötü bir gündü diye düşünüyorum | |
|
| |
Prof. Aurora Sinistra Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 34 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Reese Witherspoon Rp Sevgilisi : aranıyor Patronus : --Atadam-- Asa : Kader Asası Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Paz Haz. 15, 2008 10:50 am | |
| Birini şöle evire çevire dövmek istiyorum ve böyle düşünüyorumm | |
|
| |
| |
| |
Amelie Vane 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 211 Yaş : 32 Ünlü : Rachel HURD-WOOD Rp Sevgilisi : Yalnız yaşa...! Yalnız öl...! Asa : ~Tilki Cesareti~ Kayıt tarihi : 09/06/08
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? C.tesi Tem. 05, 2008 3:16 pm | |
| Böyle bi bölümü bekliyordum zaten yani Fatmanur'dan bana gelen günlük sorulardan da onunçin... Aceba ölmek hissi nasıl bi şey? | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? C.tesi Tem. 05, 2008 6:40 pm | |
| | |
|
| |
Amelie Vane 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 211 Yaş : 32 Ünlü : Rachel HURD-WOOD Rp Sevgilisi : Yalnız yaşa...! Yalnız öl...! Asa : ~Tilki Cesareti~ Kayıt tarihi : 09/06/08
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Paz Tem. 06, 2008 5:32 pm | |
| Kardeşimin ne kadar da can sıkıcı olduğunu | |
|
| |
| Şu an ne düşünüyorsun? | |
|