Sirius Black Seherbaz
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 32 Ünlü : ~Gerçek Asalet~ Rp Sevgilisi : Prof. Cuthbert Binns Patronus : köpek Asa : Gary Oldman Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Sirius Black Çarş. Mayıs 14, 2008 3:08 pm | |
| Sirius okuldan yeni mezun olmuştu.Çocuk en çok istediği meslek olan seherbazlık için artık başvurabilecekti.Bakanlığa gitmelydi.Ama ilk önce Domuz kafasına gidip ateş viskisi içmeye karar verdi.Hemen hogsmeade cisimlendi.Domuz kafasından içeri girdi.İçerde sihah pelerin ve siyah maske takmış büyücüler oturuyordu.Bara yaklaşarak''Bi ateş viskisi istiyorum'' dedi.
Barmen ateş viskisini hemen getirdi.Sirius ateş viskisinden bir yudum alıp düşünmeye başladı.En büyük hayali seherbaz olmaktı ve bunu başarmaya çok az kalmıştı.Ama ya bakanlık beni seçmesse ya seherbaz olamazsam.Sirius ateş viskisinden bir yudum daha alıp bunları düşünmemeye çalıştı.
Ateş viskisini bitirip ayağa kalktı barmene parasını ödeyip bakanlığa cisimlenmek için kapıya yöneldi. | |
|
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Sirius Black C.tesi Haz. 07, 2008 5:03 pm | |
| Renk Değişimi: O Betimleme: Z [Yalnızca etraftaki büyücüler betimlenmiş, o da çok az.] Yazım Kuralları: O Uzunluk: Z [çok kısa olmuş, biraz daha uzun rp yapman gerek.] Konu Düzeni: B
sonuç: Olay olmadığı için çoğu şey eksik kalmış. Daha uzun yazsaydın olabilirdi eminim. Betimleme çok az. Derslere başlayınca senden bir rp daha istiycem, son kararımı ona göre vericem. | |
|