| Lakaplarınız | |
|
+14Parvati Patil Dulce Maria Pardo Prof. Aurora Sinistra Bellatrix Lestrange Hermione Jean Granger Prof. Cuthbert Binns Luna Lovegood Ginny Weasley Ronald Weasley Harry Potter Prof. Severus Snape Prof. Orlando Bloom Nymphadora Tonks Prof. Rolanda Hooch 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Luna Lovegood Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : ~Evanna Lynch~ Rp Sevgilisi : ... Patronus : ... Asa : ~ Zeka Aynası ~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Lakaplarınız C.tesi Mayıs 24, 2008 8:14 pm | |
| | |
|
| |
Ginny Weasley Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: Lakaplarınız C.tesi Mayıs 24, 2008 8:46 pm | |
| bumuydu yani ondan mı çatladım meraktan kaç gün ??? | |
|
| |
Nymphadora Tonks Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Lakaplarınız C.tesi Mayıs 24, 2008 8:47 pm | |
| hiçyha komikl değildi bir kere yaptığüğın kardeşim meraklandı o kadar | |
|
| |
Prof. Cuthbert Binns Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 1104 Ünlü : Hillary Duff Rp Sevgilisi : Sirius Black Patronus : At Asa : ~ Rüzgarın Esintisi ~ Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: Lakaplarınız Paz Mayıs 25, 2008 12:27 pm | |
| mero,vitamin | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Lakaplarınız Paz Mayıs 25, 2008 10:44 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Lakaplarınız Ptsi Haz. 02, 2008 6:34 pm | |
| Sende mi aylakasın olmadı şimdik | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 61 Yaşadığı Yer : londra/malfoy malikanesi Ünlü : helena bonham carter Rp Sevgilisi : **rodolphus_lestrange** Patronus : boğa Asa : **_ölüm çağrısı_** Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: Lakaplarınız Çarş. Haz. 04, 2008 7:37 pm | |
| işkence uzmanı,acımasız katil,deli bella | |
|
| |
| Konu: Geri: Lakaplarınız Çarş. Haz. 04, 2008 7:39 pm | |
| bana hipokratda derler | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Lakaplarınız C.tesi Haz. 07, 2008 4:25 pm | |
| - Bellatrix Lestrange demiş ki:
- işkence uzmanı,acımasız katil,deli bella
HÖNK!!! Seninle aynı sınıfta olmayı isterdiiimmm :twisted: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : ~Evanna Lynch~ Rp Sevgilisi : ... Patronus : ... Asa : ~ Zeka Aynası ~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Lakaplarınız Salı Haz. 10, 2008 2:18 pm | |
| benim lakapım yok ama herkes sesimi ve konuşmamı çok sevdiklerini söylerler | |
|
| |
Prof. Aurora Sinistra Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 34 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Reese Witherspoon Rp Sevgilisi : aranıyor Patronus : --Atadam-- Asa : Kader Asası Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: Lakaplarınız Cuma Haz. 13, 2008 5:48 pm | |
| zeka küpü,sarı şeker,büyücü bn bu işleri çok severimde otlar fln | |
|
| |
| Konu: Geri: Lakaplarınız Paz Haz. 15, 2008 12:31 pm | |
| fatmanur bana cimcimem diyor | |
|
| |
Dulce Maria Pardo ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 30 Yaşadığı Yer : Fransa Ünlü : Fleur Delacour Rp Sevgilisi : Draco gelse manyax olurdu xD Kayıt tarihi : 18/06/08
| Konu: Geri: Lakaplarınız Çarş. Haz. 18, 2008 3:32 pm | |
| Wamyro o Quenna, Satanist (Sadistim bn!), Kedilerin korkulu rüyası, kanka borç versene, Kopya ver nolur yha, Ters insan, Geveze, Tahtaya kalk... xD | |
|
| |
Parvati Patil 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 30 Ünlü : Sitara Shah Rp Sevgilisi : yok Asa : ~Kızıl Ağaç~ Kayıt tarihi : 17/06/08
| Konu: Geri: Lakaplarınız Cuma Haz. 27, 2008 8:02 pm | |
| bana önceden safinaz diolardı.ama şimdik öyle bişi yok yani bi lakabım yok | |
|
| |
Amelie Vane 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 211 Yaş : 32 Ünlü : Rachel HURD-WOOD Rp Sevgilisi : Yalnız yaşa...! Yalnız öl...! Asa : ~Tilki Cesareti~ Kayıt tarihi : 09/06/08
| Konu: Geri: Lakaplarınız Paz Haz. 29, 2008 8:19 pm | |
| Genelde Meç derler Ç.A.P'da PATİAYAK'im kısaca sınıfta "Pati" de derler Fatmanur bütün bu lakapları adım da dahil kullandığı halde onu duymamışsam son çare olarak Miss BLACK dio ,sülalede erkek Fatma, zıp çıktı die bilinirim ama kardeşlerimin taktıkları lakapları yazmiycam...Çok küçükken sürekli ağaçlara çıkıp hep kargaşa çıkardığım bi de zekat keçisi gibi zayıf oluduğum için(ama ben hala öyleyim değişmedim) Çalıkuşu demişlerdi roman gibi... | |
|
| |
| Konu: Geri: Lakaplarınız Paz Haz. 29, 2008 8:34 pm | |
| | |
|
| |
Fred Weasley 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 32 Yaş : 35 Ünlü : David Beckham Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Lakaplarınız Cuma Tem. 04, 2008 11:28 pm | |
| benımde adım enes.. ama bir adım varmış ki cok derin anlamları warmıs yazık cok gec farkettık arkadaslarla; sokratenes aristotenes hipotenes kerkenez orojenez epirojenez daa cok wardı da unuttum smdi yaw :/ uni.de de yesilaycı diolar yanmda sigara icen bikac kisiyle atıstıgım ve bide kazdaglarına bulasan yabancı sırketler cok pis sövdüüüm icin | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 211 Yaş : 32 Ünlü : Rachel HURD-WOOD Rp Sevgilisi : Yalnız yaşa...! Yalnız öl...! Asa : ~Tilki Cesareti~ Kayıt tarihi : 09/06/08
| Konu: Geri: Lakaplarınız Paz Tem. 06, 2008 5:37 pm | |
| Ooooo...! iyiymiş | |
|
| |
| Konu: Geri: Lakaplarınız Paz Tem. 06, 2008 9:44 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Lakaplarınız Paz Tem. 06, 2008 9:48 pm | |
| Bak bu konuda herkesden daha çok haklısı sonrası malum tabi geçici işitme sorunu, ders dinleme isteğinin kaybolması falan filan... | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Lakaplarınız Paz Tem. 06, 2008 10:00 pm | |
| Ya şunu heryerde yazıp duracak mısın sen...?...Benim buradaki sirius'la zerre kadar alakam yok ben romandaki haline hayranım | |
|
| |
| Konu: Geri: Lakaplarınız Paz Tem. 06, 2008 10:02 pm | |
| Aayyyhh ona ben de hasstayım... Özellikle de Gary'ye benzeyenee..... | |
|
| |
| Konu: Geri: Lakaplarınız Paz Tem. 06, 2008 10:06 pm | |
| Yok ben ikisine de ayrı ayrı hayranım ama bir bütün gibi duruyorlar... | |
|
| |
Chuck C. Diggory ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 35 Yaşadığı Yer : > Çatlak Kazan Ünlü : Chuck C. Diggory Rp Sevgilisi : Ola Bilir... Patronus : Şuanda Cismani Yok Ama Olursa BasiliK xD Asa : Olivender Amca Daha Asamı Vermedi xD Kayıt tarihi : 19/09/08
| |
| |
| Lakaplarınız | |
|