| Prof. Cuthbert Binns | |
|
+4Prof. Ariana Dumbledore Nymphadora Tonks Harry Potter Prof. Cuthbert Binns 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Prof. Cuthbert Binns Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 1104 Ünlü : Hillary Duff Rp Sevgilisi : Sirius Black Patronus : At Asa : ~ Rüzgarın Esintisi ~ Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Prof. Cuthbert Binns Cuma Mayıs 16, 2008 6:38 pm | |
| KARAKTER KARTI
Adı:Cuthbert Soyadı:Binns Yaşı:- Bina:- Meslek:Sihir Tarihi Profesörü Fiziksel Özellikler:- Kişisel Özellikler:Sevimli düşücelere sahip, olumlu,zeki ve çalışkandır.
Aile Özgeçmişi:Ailedeki herkes safkandır. Ailenin savaş tarafı hep Z.A.Y'den olmuştur. Aileden bir kaç kişi ölüm yiyen olmuştur. (İstisnalar kaideyi bozmaz. =) )
---Kankalar--- *Nymphadora Tonks * *
---Dostlarım--- *Harry Potter *Prof. Ariana Dumbledore *Remus Lupin *Ginny Weasley *Hermione Granger
---Arkadaşlar--- *Filius Flitwick *Aurora Sinistra * *
---Arada Selam Olanlar--- * * *
---Hoşlandıklaırm--- * * *
---Hoşlanmadıklarım--- *Lord Voldemort * *
---Sevdiğim Öğrenciler--- * Luna Lovegood *Cho Chang * *
---Rp Sevgilim--- *Sirius Black
---Eski Sevgililerim--- * * *
En son Prof. Cuthbert Binns tarafından Çarş. Haz. 11, 2008 8:34 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 12 kere değiştirildi | |
|
| |
Harry Potter 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 306 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Anka Alevi Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Prof. Cuthbert Binns Cuma Mayıs 16, 2008 9:05 pm | |
| Beni orada görmek isterim | |
|
| |
Nymphadora Tonks Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Prof. Cuthbert Binns C.tesi Mayıs 17, 2008 2:13 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Prof. Cuthbert Binns C.tesi Mayıs 24, 2008 2:30 pm | |
| Aaaa terbiyesiz Siriusu eklememiş | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1104 Ünlü : Hillary Duff Rp Sevgilisi : Sirius Black Patronus : At Asa : ~ Rüzgarın Esintisi ~ Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: Prof. Cuthbert Binns C.tesi Mayıs 24, 2008 2:32 pm | |
| eklerim acelesi mi var | |
|
| |
| Konu: Geri: Prof. Cuthbert Binns C.tesi Mayıs 24, 2008 2:33 pm | |
| a sölerim kuzenime ha sevgilini unutmuş olurmu böle bişi(bende unutmuştum aslında) | |
|
| |
| Konu: Geri: Prof. Cuthbert Binns C.tesi Mayıs 24, 2008 2:34 pm | |
| bana diyene bak yazdım oldu mu | |
|
| |
| Konu: Geri: Prof. Cuthbert Binns C.tesi Mayıs 24, 2008 2:36 pm | |
| Oldu yha tamam ben unuttum ama sen unutma diye sölüyom | |
|
| |
| Konu: Geri: Prof. Cuthbert Binns C.tesi Mayıs 24, 2008 2:37 pm | |
| yazdım sorun yok artık | |
|
| |
Prof. Ariana Dumbledore Hogwarts Müdüresi
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| |
| |
| Konu: Geri: Prof. Cuthbert Binns Perş. Mayıs 29, 2008 9:23 pm | |
| yeriniz uygun mudur | |
|
| |
Prof. Ariana Dumbledore Hogwarts Müdüresi
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| |
| |
Ginny Weasley Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: Prof. Cuthbert Binns Çarş. Haz. 04, 2008 5:54 pm | |
| e hani ben hani beeen e hani ben hani be e e e ennnnn | |
|
| |
| Konu: Geri: Prof. Cuthbert Binns Çarş. Haz. 04, 2008 7:21 pm | |
| Ay sus ekler heralde | |
|
| |
| Konu: Geri: Prof. Cuthbert Binns Cuma Haz. 06, 2008 6:38 pm | |
| ginny bugün gördüm ve ekledim | |
|
| |
Lord Voldemort Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 52 Yaş : 30 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : Mürver Asa Rp Sevgilisi : onlarla işim olmaz Kayıt tarihi : 28/04/08
| Konu: Geri: Prof. Cuthbert Binns Paz Haz. 08, 2008 9:41 pm | |
| benide layik gördüğün bir yre yerleştir! | |
|
| |
| Konu: Geri: Prof. Cuthbert Binns Salı Haz. 10, 2008 10:09 pm | |
| yerin uygun mu isminden dolayı oraya koydum yoksa sana karşı öle düşman felan değilim | |
|
| |
Prof. Aurora Sinistra Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 34 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Reese Witherspoon Rp Sevgilisi : aranıyor Patronus : --Atadam-- Asa : Kader Asası Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: Prof. Cuthbert Binns Çarş. Haz. 11, 2008 11:04 am | |
| Ya bende ama valla darılırım | |
|
| |
| Konu: Geri: Prof. Cuthbert Binns Çarş. Haz. 11, 2008 8:35 pm | |
| yerin uygun mu | |
|
| |
Prof. Aurora Sinistra Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 34 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Reese Witherspoon Rp Sevgilisi : aranıyor Patronus : --Atadam-- Asa : Kader Asası Kayıt tarihi : 10/06/08
| |
| |
| Konu: Geri: Prof. Cuthbert Binns Perş. Haz. 12, 2008 10:55 am | |
| | |
|
| |
Cho Chang 2. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 38 Ünlü : Cho Chang Rp Sevgilisi : Ne yazıkki yok.. Kayıt tarihi : 11/04/08
| |
| |
| Prof. Cuthbert Binns | |
|