| ~Gerçekler~ | |
|
+8Prof. Aurora Sinistra Remus Lupin Prof. Ariana Dumbledore Hermione Jean Granger Prof. Cuthbert Binns Ronald Weasley Nymphadora Tonks Ginny Weasley 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Nymphadora Tonks Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: ~Gerçekler~ C.tesi Mayıs 17, 2008 3:00 pm | |
| | |
|
| |
Ginny Weasley Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: ~Gerçekler~ C.tesi Mayıs 17, 2008 3:00 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: ~Gerçekler~ Ptsi Mayıs 26, 2008 5:34 pm | |
| Hiç Konya'dan olan var mı?? | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: ~Gerçekler~ Salı Mayıs 27, 2008 8:03 pm | |
| | |
|
| |
Ronald Weasley !..BAN yedi..!
Mesaj Sayısı : 119 Yaş : 34 Ünlü : rupert grint Rp Sevgilisi : yok Patronus : yok Kayıt tarihi : 11/05/08
| Konu: Geri: ~Gerçekler~ Salı Mayıs 27, 2008 8:10 pm | |
| 13.04.1990 Yılında Karlı Bir Nisan Sabahı Dünyaya Gelmişim,
4,5 Kilo doğduğum için doğumum biraz zor olmuş,Hatta Kafam İçerde Kalmış Gibi Bir Söylenti Dolaşıyor Doğar Doğmaz ilk işim Dudak Şapurdatmak olmuş,Doğduktan Sonra Beni,Annemle Beraber Küveze Koymuşlar... Kafama Bebek Şapkası Bağlanmıyormuş,Jinekolog Doktor Tosun Dermiş bana. Ben de Kızgın bir şekilde Ben Tosun Beni Doğurtana Kosun demişim,İşte Bu GeyiQ 1991'de Benim Tarafımdan Piyasaya Sürülmüştür Bu arada Bunu Söyeleyebildiğime göre 3 günlükken Konuşmaya Başlamışım,Ağzımdan Çıkan ilk cümle ise "DJ Kopar Bizii,DJ Kopar Bizi" Olmuş
Gelişme: 4,5 Yaşında Okumayı,5 Yaşında Yazmayı Söktüm.Ablam "Ali Ata Bak Lan,Bacaklarının Arasında Yılan var" gibi cümleleri okumaya-yazmaya çalışırken,Ben Küreselleşmenin Ülkemizden Götürecekleri gibi Konulara Yoğunlaşmıştım. İlkokul Hayatım Çapkın Geçti, 1. Sınıfta Nihan Kentmen (Arkadaşlara Hulusi Kentmen'in Torunu diyip,Hava Atardım,Allah Belamı Versin ) 2. Sınıfta Sema Yıldırım (Hayatımda Gördüğüm ilk parende Atan Kızdı,Çok Etkilenmiştim ) 3. Sınıfta Nilay İleri (O Zamanlar Sarışınlar Revaçtaydı ) 4. Sınıfta Sevde Kandoğan (AKP (Eski) Denizli Milletvekili Ümmet Kandoğan'ın Kızıdır,Babası Mudanya Kaymakamıydı O Zamanlar,Onu Kullanıp Bürokrat Olma Yolunda Ümmet Amcama Yakınlaşacaktım,Olmadı.Adam Milletvekili oldu,Kızı da Götürdü ;Ğ) 5.Sınıfta Ceren Tetik üzere Hiç Boş Geçen Senem Olmadı,Hala Çapkınım,Gencim,Yakışıklıyım Lise Süresinde 12 Kızla Daha Beraber Oldum, Dersleri Sallamamaya Orta 3'te Başladım,O Sene 1 Zayıf Getirmiştim Lise 1'de 7 Zayıf Geldi,Kurtarma Sınavlarına Girdim ve Kzanamadım Sınıfta Kaldım
Sonuç:
Bu Sene Hayatımı Yaşayıp,Seneye ES-ES Anatolian University'e Kapanıcam,İşletme Okuyacam.Üniversite Amacım Kesinlikle Ortam,Eğlence ve GeyiQ Üzerine Kurulmuştur. Gelecek Kaygım Olmadığı için Üniversite'yi Sallamıyorum (Babam Reklam Şirketi Patronu da,Kıskananlar Çatlasın ) Şirkete dikey geçiş Yapıcam Yarı-Profesyonel Basketbolcuyum,Amatör Pankreas Güreşçisiyim
Hayat Anlayışım: Saman Gelip,Balya Gitmeye Kalkan İnsanlardan Nefret Ederim.Madem "Benden Öncekilerin Yaptığını Yapacam,Neden Dünyaya Geldim O Zaman?" diye Düşünürüm.Her Dakikamı Dolu Geçirmeye Çalışırım, Ölümden Korkmam,"Hızlı Yaşa,Genç Öl,Duvara Yakışıklı Resmin Asılsın" Felsefesini Tam Olarak Benimseyen Biriyim.80 Yaşında Çişimi Tutamayıp,Torun-Tombalağın Önünde Rezil Olmak Düşüncesi Çıldırtır Beni,O Yüzden 50 Yaşında Kendime Ötenazi Uygulatmayı Düşünüyorum.
Ek Bilgiler: Bu Arada Belki de En Çok Yaptığım Şey Düşünmektir,Evde Boş Zamanım Olduğu Zaman,Bol Bol Düşünürüm. Gülmeyi Çok Sever,Güldürmeyi daha Çok Severim. Şiir Yazarım,Bulmaca Çözerim,Türk Kanallarından Fazlasıyla Daraldığım için Genelde Belgesel izlerim. Hayatı Okuyarak değil,Yaşayarak Öğrenenlerdenim.
Yıllardır Dinlediğim ve Yazdığım RAP Müziğini,Popüler Kültürün Esiri Olması Sonucu Sonsuza dek Bıraktım.Club Mix ve House Tarzı Müzik Dinliyorum. Hayatımda Ağzıma Sebze Girmedi,Sevmem.Fast-Food Tarzı Yiyeceklerle Bu Yaşıma kadar Geldim..... Siyasi Kimliğimi Pek Açıklamak İstemesem de,Çok Deniz Gezdim Diyebilirim...
Kısacası; Ben Bir Küçük GezmeyimD Köşe-Bucak Cezveyim (herşeyi birseferde anlattım) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: ~Gerçekler~ Salı Mayıs 27, 2008 8:17 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 119 Yaş : 34 Ünlü : rupert grint Rp Sevgilisi : yok Patronus : yok Kayıt tarihi : 11/05/08
| Konu: Geri: ~Gerçekler~ Salı Mayıs 27, 2008 8:24 pm | |
| ne oldu ki: | |
|
| |
| Konu: Geri: ~Gerçekler~ Salı Mayıs 27, 2008 8:25 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ~Gerçekler~ Salı Mayıs 27, 2008 8:27 pm | |
| yanlış tanımışım derken neden bahsediyosun? | |
|
| |
| Konu: Geri: ~Gerçekler~ Salı Mayıs 27, 2008 8:29 pm | |
| e yanlış tanımışım işte. Hafif çocuksu biraz da fazla düşünmediğin kanısına varmıştım işte... | |
|
| |
| Konu: Geri: ~Gerçekler~ Salı Mayıs 27, 2008 8:30 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: ~Gerçekler~ Salı Mayıs 27, 2008 8:36 pm | |
| hadi sende bi biyografi çıkar yazdıklarımda en komik yer neresi senbce= | |
|
| |
| Konu: Geri: ~Gerçekler~ Salı Mayıs 27, 2008 8:40 pm | |
| işte bunlar; Ben Tosun Beni Doğurtana Kosun demişim Okuyacam.Üniversite Amacım Kesinlikle Ortam,Eğlence ve GeyiQ Üzerine Kurulmuştur. Gelecek Kaygım Olmadığı için Üniversite'yi Sallamıyorum (Babam Reklam Şirketi Patronu da,Kıskananlar Çatlasın ) Şirkete dikey geçiş Yapıcam amaaa bu hiçç de komik değildi, 50 Yaşında Kendime Ötenazi Uygulatmayı Düşünüyorum kesinlikle berbat bi espri olduunu düşünüorum, gerçek olamayacağı için üstünde durmayarak gülüp geçiorum =) | |
|
| |
| Konu: Geri: ~Gerçekler~ Salı Mayıs 27, 2008 8:41 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ~Gerçekler~ Salı Mayıs 27, 2008 8:43 pm | |
| | |
|
| |
Prof. Ariana Dumbledore Hogwarts Müdüresi
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| Konu: Geri: ~Gerçekler~ C.tesi Mayıs 31, 2008 3:57 am | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: ~Gerçekler~ Ptsi Haz. 02, 2008 6:26 pm | |
| ben sora yazcam vakit yok da cuma koyarıım size(buraya yani) biyografimi.Anladığınız biraz fesatlık var ama zararsız ısrmaz sizi | |
|
| |
| Konu: Geri: ~Gerçekler~ Ptsi Haz. 02, 2008 7:21 pm | |
| amaaan uzun uzun bide otobiyografimi yazcaz sallaaa sen yaz benim biyografimi Hermione | |
|
| |
| Konu: Geri: ~Gerçekler~ Ptsi Haz. 02, 2008 7:29 pm | |
| başka bi isteğin | |
|
| |
| Konu: Geri: ~Gerçekler~ Ptsi Haz. 02, 2008 7:31 pm | |
| Soğuk bi içecek fena olmaz hani | |
|
| |
| Konu: Geri: ~Gerçekler~ Ptsi Haz. 02, 2008 7:32 pm | |
| O içeceği varya....içiririm sana | |
|
| |
| Konu: Geri: ~Gerçekler~ Ptsi Haz. 02, 2008 7:33 pm | |
| ay iyi olur ellerimide hiç kaldıracak halim yok Tonks senin kadar iyi bi arkadaş görmedim sen çok iyi birisiiiin | |
|
| |
| Konu: Geri: ~Gerçekler~ Ptsi Haz. 02, 2008 7:34 pm | |
| canım yha gösterecem ben sana iiyi | |
|
| |
| Konu: Geri: ~Gerçekler~ Ptsi Haz. 02, 2008 7:36 pm | |
| aaaa yeter sen gitmiyomuydun yaa | |
|
| |
| ~Gerçekler~ | |
|