| Dersler Başlasın mı? | |
|
+7ARDA Prof. Aurora Sinistra Prof. Sybill P. Trelawney Prof. Minerva McGonagall Prof. Cuthbert Binns Prof. Severus Snape Prof. Ariana Dumbledore 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Prof. Ariana Dumbledore Hogwarts Müdüresi
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| Konu: Dersler Başlasın mı? Ptsi Mayıs 19, 2008 11:02 am | |
| Sevgili profesörler,
Okulumuz açılmıştır fakat kulağıma gelen bazı fısıltılar derslerin başlamasının henüz erken olacağı yönünde. Fikirleriniz paylaşın lütfen...
not: buraya yazan öğrenci BAN uyarısı alır! | |
|
| |
Prof. Severus Snape İksir Profesörü ve Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 121 Yaş : 34 Ünlü : Alan Rickman Rp Sevgilisi : Prof. Ponoma Sprout Patronus : Gümüş Maral Asa : Sadakatin Kurnazlığı Kayıt tarihi : 10/04/08
| Konu: Geri: Dersler Başlasın mı? Ptsi Mayıs 19, 2008 11:40 am | |
| gerçekten de daha erken. çünükü sitede yeterli sayda öğrenci yok ve profesörlerde tam değil.. benim düşüncem profesörler tamamlanıp öğrenci sayısı belli bir sayıya ulaştıklarında açılması yönünde. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| Konu: Geri: Dersler Başlasın mı? Ptsi Mayıs 19, 2008 11:45 am | |
| Teşekkür ederim Severus, şu anda tek eksiğimiz SYB profesörü. Öğrenci sayısı da oldukça az. Bende şimdilik erteleme kararındayım. | |
|
| |
Prof. Cuthbert Binns Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 1104 Ünlü : Hillary Duff Rp Sevgilisi : Sirius Black Patronus : At Asa : ~ Rüzgarın Esintisi ~ Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: Dersler Başlasın mı? Ptsi Mayıs 19, 2008 7:03 pm | |
| ben de ertelemekten yanayım öğrenci sayısı baya az | |
|
| |
| Konu: Geri: Dersler Başlasın mı? Ptsi Mayıs 19, 2008 8:59 pm | |
| katıldığın için teşekkür edrim Cuthnert, şimdilik ertelenmiş durumda, diğer profesörlerin de fikirlerini alalım... | |
|
| |
Prof. Minerva McGonagall Biçim Değiştirme Profesörü ve Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 32 Ünlü : McGonagall Rp Sevgilisi : ***Prof. Orlando Bloom*** Kayıt tarihi : 01/04/08
| Konu: Geri: Dersler Başlasın mı? Ptsi Haz. 02, 2008 8:01 pm | |
| Şu anda zaten ertelendi Profesörlerden neredeyse hiç eksiğimiz yok ama öğrenci ve diğer karakterlerden çok eksik var. Bence bi süre daha bekleyelim ve ne kadar sesimizi duyurabilirsek duyuralım. | |
|
| |
Prof. Sybill P. Trelawney Kehanet Profesörü
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 32 Ünlü : .. Rp Sevgilisi : Uğraşmıyorum! Patronus : Baykuş Asa : Emma Thompson Kayıt tarihi : 04/04/08
| Konu: Geri: Dersler Başlasın mı? Çarş. Haz. 04, 2008 7:38 pm | |
| - Prof. Minerva McGonagall demiş ki:
- Şu anda zaten ertelendi Profesörlerden neredeyse hiç eksiğimiz yok ama öğrenci ve diğer karakterlerden çok eksik var. Bence bi süre daha bekleyelim ve ne kadar sesimizi duyurabilirsek duyuralım.
Evet bende Minevra'ya katılıyorum! | |
|
| |
| Konu: Geri: Dersler Başlasın mı? Cuma Haz. 06, 2008 9:47 pm | |
| Tamam, şimdilik böyle kalıyor o zaman. | |
|
| |
Prof. Aurora Sinistra Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 34 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Reese Witherspoon Rp Sevgilisi : aranıyor Patronus : --Atadam-- Asa : Kader Asası Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: Dersler Başlasın mı? Salı Haz. 10, 2008 1:43 am | |
| Bencede Profesör sayısı tam olabilir ama Öğrenci sayısı az Bekliyelim.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1104 Ünlü : Hillary Duff Rp Sevgilisi : Sirius Black Patronus : At Asa : ~ Rüzgarın Esintisi ~ Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: Dersler Başlasın mı? Perş. Tem. 31, 2008 5:18 pm | |
| ben artık okulun açılmasından yanayım diğer profesörlerde fikirlerini yazarsa sevinirim | |
|
| |
| Konu: Geri: Dersler Başlasın mı? Perş. Tem. 31, 2008 5:21 pm | |
| Hâlâ öğrenci kıtlığı çekiyoruz. Hufflepuff'da tek öğrencimiz var. Sanırım yakında Gryffindor alımlarını kapatacağım. Ne dersiniz? | |
|
| |
| Konu: Geri: Dersler Başlasın mı? Perş. Tem. 31, 2008 5:22 pm | |
| iyi olur her binadan en az 5 öğrenci olunca açılsın okul | |
|
| |
| Konu: Geri: Dersler Başlasın mı? Perş. Tem. 31, 2008 6:43 pm | |
| Bende öyle düşünüyorum, 5-7 öğrenciye ulaşıldığında Okulumuzu açmak en doğrusu. Yalnız şu anda aklımda parlak bir fikir var, üzerinde düşünüp geliştirince duyuru yapacağım. | |
|
| |
ARDA ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 4 Ünlü : emma watson Rp Sevgilisi : sümeyye Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Dersler Başlasın mı? Paz Ağus. 17, 2008 4:27 pm | |
| YA BAKIN BENİM BURADA TANIDIĞIM 7 KİŞİ VAR BİDE BEN 8 NOLUR BİZİ HARRY POTTERDA OYNATIN TÜM FİLMLERİ EZBERLEDİM NOLUR YA NOLUR MSNEM arda_spongebob_petrick@hotmail.com NOLUR YA NOLUR | |
|
| |
ARDA ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 4 Ünlü : emma watson Rp Sevgilisi : sümeyye Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Dersler Başlasın mı? Paz Ağus. 17, 2008 4:28 pm | |
| BENİ EKLERSENİZ SEVİNİRİM | |
|
| |
hnde ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 3 Ünlü : harry potter Rp Sevgilisi : cem Kayıt tarihi : 26/10/08
| Konu: Geri: Dersler Başlasın mı? Paz Ekim 26, 2008 7:16 pm | |
| [b]mrb arkdşlr..... [b][/b] | |
|
| |
hnde ~Kofti~
| Konu: Geri: Dersler Başlasın mı? Paz Ekim 26, 2008 7:17 pm | |
| bnce bşlmsn biraz dha üye olsn. | |
|
| |
hnde ~Kofti~
| Konu: Geri: Dersler Başlasın mı? Paz Ekim 26, 2008 7:17 pm | |
| | |
|
| |
*cha chang* ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : londra Ünlü : emma watson Rp Sevgilisi : :) Kayıt tarihi : 21/09/08
| Konu: Geri: Dersler Başlasın mı? Perş. Ekim 30, 2008 4:32 pm | |
| bncede tam kadroo yola çıkalım | |
|
| |
victor krum ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 149 Yaşadığı Yer : düşler krallığı Ünlü : victor krum Rp Sevgilisi : muş ta muş Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Dersler Başlasın mı? Cuma Ekim 31, 2008 12:13 pm | |
| kızlar buraya öğrencilerin yazı yazması yasak çıkın çabuk burdan. tabi bende | |
|
| |
*cha chang* ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : londra Ünlü : emma watson Rp Sevgilisi : :) Kayıt tarihi : 21/09/08
| Konu: Geri: Dersler Başlasın mı? Cuma Ekim 31, 2008 5:09 pm | |
| bizden başkası bşey yzmaya layık grmemişş suç bzim mi? | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Dersler Başlasın mı? Paz Tem. 05, 2009 8:32 pm | |
| Ay ne güzel eğlenmişsiniz siz öyle aranızda xD merak ediyorum ya, hala siteye üye olan var mı acaba xD | |
|
| |
| Dersler Başlasın mı? | |
|