| -Rock Severler- | |
|
+6Nymphadora Tonks Dulce Maria Pardo Prof. Aurora Sinistra Hestia Jones Harry Potter Hermione Jean Granger 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| |
| |
Harry Potter 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 306 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Anka Alevi Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: -Rock Severler- Ptsi Mayıs 19, 2008 2:09 pm | |
| Tokio Hotel Scream
(Scream en sevdiğim albümü) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| |
| |
Hestia Jones Seherbaz
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 29 Yaşadığı Yer : BuRsAa Ünlü : ~ Sinsiliğin Zekası ~ Rp Sevgilisi : Prof. Quirinus Quirrell Kayıt tarihi : 24/05/08
| Konu: Geri: -Rock Severler- C.tesi Mayıs 24, 2008 9:46 pm | |
| en sefdıgm rock grubu tokio hotel mor ve ötesi gripin
en sefdigim rock sanatcısı özlem tekin, hayko cepkin şebnem ferah | |
|
| |
| |
| |
Prof. Aurora Sinistra Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 34 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Reese Witherspoon Rp Sevgilisi : aranıyor Patronus : --Atadam-- Asa : Kader Asası Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: -Rock Severler- Perş. Haz. 12, 2008 10:45 am | |
| En Sevdiğim Rock Grubu:84,Badem,Gece Yolcuları,Gripin En Sevdiğim ROCK Sanatçısı,EMRE AYDIN,Şebnem Ferah,Teoman | |
|
| |
Dulce Maria Pardo ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 30 Yaşadığı Yer : Fransa Ünlü : Fleur Delacour Rp Sevgilisi : Draco gelse manyax olurdu xD Kayıt tarihi : 18/06/08
| Konu: Geri: -Rock Severler- Çarş. Haz. 18, 2008 3:16 pm | |
| Wik wik! Ben geldim bea! xD Rock bnden sorulur uleyn chekilin xD Eed öhöm!.. Tokio Hotelll!!! Evanescence!!! RBD!!! Moonspell!!! Mor ve Ötesi!!! Accept!!! Daa sayım mi? xD | |
|
| |
Nymphadora Tonks Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: -Rock Severler- Çarş. Haz. 18, 2008 3:31 pm | |
| abi 2 dakka da bulmuşsun burayı | |
|
| |
Dulce Maria Pardo ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 30 Yaşadığı Yer : Fransa Ünlü : Fleur Delacour Rp Sevgilisi : Draco gelse manyax olurdu xD Kayıt tarihi : 18/06/08
| Konu: Geri: -Rock Severler- Çarş. Haz. 18, 2008 4:02 pm | |
| Bulurus olum xD Aslında o bni buluo çekio mu ne xP | |
|
| |
Nymphadora Tonks Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: -Rock Severler- Çarş. Haz. 18, 2008 4:02 pm | |
| bnecede çekio ben bile daha üye olmadım.Çatalaktan vakit olmuyoda | |
|
| |
George Weasley 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 107 Yaş : 35 Yaşadığı Yer : KoVuK Ünlü : Oliver Phelps Rp Sevgilisi : Y.O.K. Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: -Rock Severler- Cuma Tem. 04, 2008 4:41 pm | |
| benim de en sewdiğim rock sanatçısı Ogün Sanlısoy. Hayko Cepkin'i de sewerim. Sonrasında ise Şebnem Ferah gelir. Grup olaraksa Duman diyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: -Rock Severler- Paz Tem. 06, 2008 11:11 pm | |
| Hepinizi alıyorum arkadaşlar, sanatçılarınızı tanıtacak olan başlıklarınızı açabilirsiniz. | |
|
| |
lluna llovegood ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 41 Ünlü : Evanna Lynch Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 17/07/08
| Konu: Geri: -Rock Severler- Cuma Tem. 18, 2008 12:25 pm | |
| bende emre aydın ile ilgili bi grup açmak istiyorum | |
|
| |
lluna llovegood ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 41 Ünlü : Evanna Lynch Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 17/07/08
| Konu: Geri: -Rock Severler- Cuma Tem. 18, 2008 12:46 pm | |
| | |
|
| |
Neville Longbottom ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 30 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Matthew Lewis Rp Sevgilisi : Yok Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: -Rock Severler- Çarş. Tem. 23, 2008 3:40 pm | |
| bende katılmak istiyorum.En sevdiğim sanatçı AVRİL LAVİGNE | |
|
| |
miss_axsi ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 11 Ünlü : daniel radcliffe Rp Sevgilisi : bilmiorum ama heran olabilir Patronus : off ya resim kaymıorujmm Asa : off kaç aydan beri bekliom vermiyorr Kayıt tarihi : 13/11/08
| Konu: Geri: -Rock Severler- Perş. Kas. 13, 2008 7:48 pm | |
| TOKYO HOTEL EN SEVDİGİM ŞARKISI MONSUNLA READY SET GO | |
|
| |
| -Rock Severler- | |
|