Prof. Rolanda Hooch Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 68 Yaş : 54 Ünlü : Yusufçuk Uçuşu Rp Sevgilisi : Yok ama olabilir Kayıt tarihi : 04/05/08
| Konu: Kaliteli Quidditch malzemeleri dükkanı Ptsi Mayıs 19, 2008 6:05 pm | |
| | |
|
Harry Potter 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 306 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Anka Alevi Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Kaliteli Quidditch malzemeleri dükkanı Ptsi Mayıs 19, 2008 6:27 pm | |
| Harry, Quidditch malzemesi almak için Kaliteli Quidditch Malzemeleri dükkanına geldi. Kapıyı açıp içeri girdi. İçerisi neredeyse boştu. Oradaki Rof. Rolanda Hooch'tu. Gidip süpürge istiyorum dedi. | |
|
Prof. Ariana Dumbledore Hogwarts Müdüresi
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| Konu: Geri: Kaliteli Quidditch malzemeleri dükkanı Perş. Mayıs 29, 2008 8:37 pm | |
| [out=] Harry, sen henüz Quidditch'in ne olduğunu bile bilmiyorsun. Nasıl süpürge alabilirsin?.. Ayrıca, birinci sınıflar okul eşyalarından kullanırlar. | |
|
lily potter ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 44 Ünlü : lily potter Rp Sevgilisi : james potter Kayıt tarihi : 26/09/08
| Konu: Geri: Kaliteli Quidditch malzemeleri dükkanı Cuma Eyl. 26, 2008 6:20 pm | |
| lily potter içeri girdi ve sordu afedersınız asam ve süpürgem kayıpoldu yenisini almak istiyorum asa yapımcısı şöyle dedi: cevabımı bekler misin ve lily potter beklemeye başladı | |
|
Alostor Moody ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 29 Ünlü : harry potter hermione granger Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: Kaliteli Quidditch malzemeleri dükkanı C.tesi Ara. 06, 2008 12:27 pm | |
| alostor moody kapıdan ıcerı gırdı ve harry potterın orada oldugu gordu superge alıcaktı harry ama dumbledore harry ye ızın wermedı cunku 1.sınıflar okul esyalarından kullanırlar dedı o sıra hemen bu lafı duyan moody harry ye seslendı - hey harry benı beklemenı soylemıstım anca buldum senı -merhaba profosor dumbledore nasılsınız -bende tam harry ye bı nımbus 2000 almaya gelmıstım hedıyem olsun dıye (bıraz sallamasyon oldu ama olsun ) | |
|