NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!! Sen, Beni Öldürmek Filan Mı İstiyosun!?
İnanamıyorum Yaaa! Sirius Black = Gary Oldman! Olabilir mi böyle bişey sen Gary Oldman'a Johnny Depp mi dedin? (Pardon bide soyadına Deep demişsin...) Yok yok ben bunu duymamış olayım olamaz yaa! Bu Gary Oldman'a hakarettir olamaz yaaa! bide Sirius olacak hıh!
Yha ne bağırıyosun el alışkalığı olmuş ben hep Johny Deep(Depp değil )kulandığım için büyütme işte
Rubeus Hagrid Hogwarts Arazisi ve Anahtar Bekçisi
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : hogwarts'ın bahçesinde yuvarlanıp gidioruz.. Ünlü : johnny depp Rp Sevgilisi : ..... Kayıt tarihi : 25/06/08
Konu: Geri: ...Ünlü Seçimleri... Perş. Haz. 26, 2008 10:31 am
robbie coltrane
Prof. Ariana Dumbledore Hogwarts Müdüresi
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!! Sen, Beni Öldürmek Filan Mı İstiyosun!?
İnanamıyorum Yaaa! Sirius Black = Gary Oldman! Olabilir mi böyle bişey sen Gary Oldman'a Johnny Depp mi dedin? (Pardon bide soyadına Deep demişsin...) Yok yok ben bunu duymamış olayım olamaz yaa! Bu Gary Oldman'a hakarettir olamaz yaaa! bide Sirius olacak hıh!
Yha ne bağırıyosun el alışkalığı olmuş ben hep Johny Deep(Depp değil )kulandığım için büyütme işte
Herm. haklı, o Johnny Depp Mr Black...
hagrid demiş ki:
robbie coltrane
lütfen ünlünüzü yazdığınız gibi Robbie Coltrane'e çevirin.
Mss Vane, kabul edildi.
George Weasley 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 107 Yaş : 35 Yaşadığı Yer : KoVuK Ünlü : Oliver Phelps Rp Sevgilisi : Y.O.K. Kayıt tarihi : 04/07/08
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 35 Yaşadığı Yer : > Çatlak Kazan Ünlü : Chuck C. Diggory Rp Sevgilisi : Ola Bilir... Patronus : Şuanda Cismani Yok Ama Olursa BasiliK xD Asa : Olivender Amca Daha Asamı Vermedi xD Kayıt tarihi : 19/09/08
Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 35 Yaşadığı Yer : > Çatlak Kazan Ünlü : Chuck C. Diggory Rp Sevgilisi : Ola Bilir... Patronus : Şuanda Cismani Yok Ama Olursa BasiliK xD Asa : Olivender Amca Daha Asamı Vermedi xD Kayıt tarihi : 19/09/08