| IP Adresleri | |
|
+8Alexander Almao Rubeus Hagrid Harry James Potter Nymphadora Tonks Luna Lovegood Ginny Weasley Harry Potter Prof. Ariana Dumbledore 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Prof. Ariana Dumbledore Hogwarts Müdüresi
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| Konu: IP Adresleri Salı Mayıs 20, 2008 7:54 pm | |
| IP adresi aynı olan üyeler burada bildirsinler ki boşuna BANlamıyalım. Ben açıklıyım önce; Hermione ve ben kuzeniz ve Hermione benim bilgisayarımdan girio. O yüzden IP'miz aynı. | |
|
| |
Harry Potter 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 306 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Anka Alevi Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: IP Adresleri Çarş. Mayıs 21, 2008 5:14 pm | |
| Benimkinden başka hiçkimse girmiyo. | |
|
| |
Ginny Weasley Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| |
| |
Luna Lovegood Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : ~Evanna Lynch~ Rp Sevgilisi : ... Patronus : ... Asa : ~ Zeka Aynası ~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: IP Adresleri Çarş. Mayıs 21, 2008 8:12 pm | |
| benimkinden bende başka kimse girmiyor | |
|
| |
Nymphadora Tonks Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: IP Adresleri Perş. Mayıs 22, 2008 9:47 pm | |
| bir ben bir ben bir de yine ben(şizofren hissi yarattım dimi) yani ben de temizim | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| |
| |
Harry James Potter 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 30 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Daniel Radcliffe Rp Sevgilisi : Bi dur. Çocuk daha onbir yaşında =D Asa : Ejderha Yüreği Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: IP Adresleri Salı Mayıs 27, 2008 5:00 pm | |
| Benim kız kardeşimde buraya üye. Daphne Greengrass, onunla Ip adreslerimiz aynı. | |
|
| |
Rubeus Hagrid Hogwarts Arazisi ve Anahtar Bekçisi
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : hogwarts'ın bahçesinde yuvarlanıp gidioruz.. Ünlü : johnny depp Rp Sevgilisi : ..... Kayıt tarihi : 25/06/08
| Konu: Geri: IP Adresleri Çarş. Haz. 25, 2008 8:41 pm | |
| benim kuzenim bellatrixte burdan girio arada | |
|
| |
| Konu: Geri: IP Adresleri Ptsi Tem. 07, 2008 9:03 pm | |
| | |
|
| |
Alexander Almao ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 30 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Alan Rickman Rp Sevgilisi : Var Kayıt tarihi : 04/06/09
| Konu: Geri: IP Adresleri Perş. Haz. 04, 2009 2:50 pm | |
| | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: IP Adresleri Paz Tem. 05, 2009 8:15 pm | |
| Tek giriyorsanız neden belirtmek gereği duydunuz ben de onu anlayamadım xD | |
|
| |
Albus Dumbledore ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 14 Ünlü : yok Rp Sevgilisi : bilinmemektedir ama grindelwald ve minervadan şüpheleniyorum Kayıt tarihi : 03/08/09
| Konu: Geri: IP Adresleri Ptsi Ağus. 03, 2009 10:48 pm | |
| ben ilk önce buggras diye bir hesap açtım. sonradan anladımki KAREKTER İSMİ SEÇMEYLİYİM BENDE YENİ HESAP AÇTIM BUGGRAS A GİRMEYECEĞİM KARDEŞİM BENİ BANLAMA. | |
|
| |
dean thomas ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 62 Yaş : 29 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Alfred Enoch Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 16/08/09
| Konu: Geri: IP Adresleri Perş. Eyl. 17, 2009 1:28 am | |
| ben onurharry12 diye açtım kararter olacağını bilmiyordum sonra seamus finngan açtım onunda msnsi çalındı bende dean thomas olarak aççtım diğerlerini silebilirsiniz | |
|
| |
Ronald Bilius Weasley 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 33 Yaş : 30 Ünlü : Rupert Grint Rp Sevgilisi : Aşk konusunda genelde çuvallar; ama olacak ;) Kayıt tarihi : 14/09/09
| Konu: Geri: IP Adresleri Perş. Eyl. 17, 2009 1:31 am | |
| - Albus P.W.B. Dumbledore demiş ki:
- Benim kız kardeşimde buraya üye. Daphne Greengrass, onunla Ip adreslerimiz aynı.
Hangisi? Derya mı Nesli mi? xD | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| |
| |
| IP Adresleri | |
|