| üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun ??? | |
|
+15Amelie Vane Prof. Orlando Bloom Dulce Maria Pardo Prof. Aurora Sinistra Bellatrix Lestrange Prof. Ariana Dumbledore Ronald Weasley Hermione Jean Granger Remus Lupin Cho Chang Nymphadora Tonks Luna Lovegood Ginny Weasley Harry Potter Prof. Cuthbert Binns 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Luna Lovegood Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : ~Evanna Lynch~ Rp Sevgilisi : ... Patronus : ... Asa : ~ Zeka Aynası ~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun ??? Ptsi Ağus. 25, 2008 9:25 pm | |
| ben de seninkini | |
|
| |
Nymphadora Tonks Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : ~Evanna Lynch~ Rp Sevgilisi : ... Patronus : ... Asa : ~ Zeka Aynası ~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun ??? Ptsi Ağus. 25, 2008 9:28 pm | |
| öyle yaa | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun ??? Ptsi Ağus. 25, 2008 9:43 pm | |
| kola ikram ettiğim bir üye xD | |
|
| |
| Konu: Geri: üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun ??? Ptsi Ağus. 25, 2008 9:59 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun ??? Ptsi Ağus. 25, 2008 10:02 pm | |
| | |
|
| |
Oliver Wood ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 56 Yaş : 29 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : emma watson Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 16/08/09
| Konu: Geri: üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun ??? Ptsi Ağus. 17, 2009 11:51 am | |
| yukardaki üyenin çok konustuğunu düşünüyorum | |
|
| |
Ronald Bilius Weasley 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 33 Yaş : 30 Ünlü : Rupert Grint Rp Sevgilisi : Aşk konusunda genelde çuvallar; ama olacak ;) Kayıt tarihi : 14/09/09
| Konu: Geri: üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun ??? Çarş. Eyl. 16, 2009 11:20 pm | |
| Bana eskiyi hatırlatıyor xD Şu komik Oliver olaylarını falan. Emre'yle Oya Oliver'dan kurtulmak için baya uğraşmıştı xDxDxD | |
|
| |
Ginny Weasley Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun ??? Çarş. Eyl. 16, 2009 11:44 pm | |
| Sonunda geldi diye düşünüyorum xD | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun ??? Perş. Eyl. 17, 2009 12:41 am | |
| Manyadı diye düşünüyorum... xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 33 Yaş : 30 Ünlü : Rupert Grint Rp Sevgilisi : Aşk konusunda genelde çuvallar; ama olacak ;) Kayıt tarihi : 14/09/09
| Konu: Geri: üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun ??? Perş. Eyl. 17, 2009 12:44 am | |
| Oda topluyor diye düşünüyorum xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun ??? Perş. Eyl. 17, 2009 12:46 am | |
| Logo hazrlıyor diye düşünüyorum xD | |
|
| |
| Konu: Geri: üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun ??? Perş. Eyl. 17, 2009 4:01 am | |
| Ftmnrrrr :e Çok sevdiğim dostum olduğunu bir kez daha hatırladım -sanki unutuyorşumum gibi- =) {Sadece onunla konuşurken saçmalamayı önemsemiyorum mesela} | |
|
| |
Fleur Delacour ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 30 Yaşadığı Yer : Fransa :) Ünlü : Clémence Poésy Rp Sevgilisi : Olmasa? Nasıl olsa Bill'le evleneceğim =P Patronus : ~*~ Kayıt tarihi : 17/09/09
| Konu: Geri: üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun ??? Perş. Eyl. 17, 2009 4:06 am | |
| Enes =) Kelimeler yeter mi onu anlatmaya =) | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
Fleur Delacour ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 30 Yaşadığı Yer : Fransa :) Ünlü : Clémence Poésy Rp Sevgilisi : Olmasa? Nasıl olsa Bill'le evleneceğim =P Patronus : ~*~ Kayıt tarihi : 17/09/09
| Konu: Geri: üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun ??? Perş. Eyl. 17, 2009 4:14 am | |
| Enes çok seviyor. Tanımak isterim =) | |
|
| |
| Konu: Geri: üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun ??? Perş. Eyl. 17, 2009 9:20 am | |
| Kendileri Nihal... Hiç konuşmuşluğumuz olmamasına rağmen çok sevdiğim ender kimselerden xD Feysbukta resmini görmüşlüğüm var ama hiç konuşmadık xD Tanmak, tanışmak isterim (: | |
|
| |
Ginny Weasley Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun ??? C.tesi Eyl. 19, 2009 9:50 pm | |
| Niye manyadığımı düşünüyor acaba diye düşünmekten kendimi alıkoyamadığımı düşünüyorum xD | |
|
| |
| Konu: Geri: üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun ??? C.tesi Eyl. 19, 2009 9:59 pm | |
| Çok fazla şey düşündüğünü düşünüyorum xD | |
|
| |
| Konu: Geri: üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun ??? Ptsi Eyl. 21, 2009 5:15 am | |
| İmzasındaki Spoiler'ı her görüşümde açıp gülmek istediğimi düşündürdüğünü düşünüyorum xD | |
|
| |
| üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun ??? | |
|