| resim koyma | |
|
+10Ginny Weasley Bellatrix Lestrange Dulce Maria Pardo Prof. Ariana Dumbledore Luna Lovegood Harry Potter Prof. Severus Snape Hermione Jean Granger Nymphadora Tonks Prof. Cuthbert Binns 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Prof. Cuthbert Binns Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 1104 Ünlü : Hillary Duff Rp Sevgilisi : Sirius Black Patronus : At Asa : ~ Rüzgarın Esintisi ~ Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: resim koyma Çarş. Mayıs 21, 2008 11:39 pm | |
| ben bir şeyin,bir ünlünün vb.. resmini istiyicem alttaki üye yukarıdaki üyenin istediği şeyin resmini koycak sonra o bir şeyin resmini istiycek alttaki üye o resmi koycak oyun böle devam etcek ben tokio hotel resmi istiyorum | |
|
| |
Nymphadora Tonks Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: resim koyma Perş. Mayıs 29, 2008 4:14 pm | |
| al canım bende david thewlis resmi isitiyorum ama güzel olsun | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: resim koyma Perş. Mayıs 29, 2008 5:10 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: resim koyma Perş. Mayıs 29, 2008 5:12 pm | |
| Biliyorum bi de kızı var başka resim bulamadıbn mı çene altında sakal bııraktıklarından biri olabilirdi gerçek adını yazrsan buluyum | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| |
| |
| Konu: Geri: resim koyma Perş. Mayıs 29, 2008 5:17 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1104 Ünlü : Hillary Duff Rp Sevgilisi : Sirius Black Patronus : At Asa : ~ Rüzgarın Esintisi ~ Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: resim koyma Perş. Mayıs 29, 2008 9:41 pm | |
| tonks'un olduğu her yer sohbet yerine dönüşüyo tonks bi ünlü söleseydin koysaydım resmini nese ben söylüyorum JOSH HOLLOWAY | |
|
| |
Prof. Severus Snape İksir Profesörü ve Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 121 Yaş : 34 Ünlü : Alan Rickman Rp Sevgilisi : Prof. Ponoma Sprout Patronus : Gümüş Maral Asa : Sadakatin Kurnazlığı Kayıt tarihi : 10/04/08
| Konu: Geri: resim koyma Perş. Mayıs 29, 2008 9:48 pm | |
| James Marsters | |
|
| |
Harry Potter 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 306 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Anka Alevi Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: resim koyma Cuma Mayıs 30, 2008 5:44 pm | |
| Bill Kaulitz'in en güzel resmi | |
|
| |
| Konu: Geri: resim koyma Cuma Mayıs 30, 2008 5:49 pm | |
| bence biil'in her resmi güzel herhangi bir tnesini koydum emma watson resmi istiyom | |
|
| |
Luna Lovegood Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : ~Evanna Lynch~ Rp Sevgilisi : ... Patronus : ... Asa : ~ Zeka Aynası ~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: resim koyma Cuma Mayıs 30, 2008 8:27 pm | |
| [URL=http://imageshack.us] [/ ben Daniel Radcliffe nin resmini istiyorum | |
|
| |
Prof. Severus Snape İksir Profesörü ve Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 121 Yaş : 34 Ünlü : Alan Rickman Rp Sevgilisi : Prof. Ponoma Sprout Patronus : Gümüş Maral Asa : Sadakatin Kurnazlığı Kayıt tarihi : 10/04/08
| Konu: Geri: resim koyma Cuma Mayıs 30, 2008 10:08 pm | |
| banada güzel bir fleur delacour resmi.. | |
|
| |
Prof. Ariana Dumbledore Hogwarts Müdüresi
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| Konu: Geri: resim koyma C.tesi Mayıs 31, 2008 3:19 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: resim koyma C.tesi Mayıs 31, 2008 9:25 am | |
| [URL=http://imageshack.us] buyur canım ben bir tane severus snape resmi istiyorum | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : ~Evanna Lynch~ Rp Sevgilisi : ... Patronus : ... Asa : ~ Zeka Aynası ~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| Konu: Geri: resim koyma C.tesi Mayıs 31, 2008 2:25 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: resim koyma C.tesi Mayıs 31, 2008 3:02 pm | |
| bende fazla resmi yoktu.bu hoşuma gitti umarım beğenirsin Evanna Lynch ın güzel bir resmini istiyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: resim koyma C.tesi Mayıs 31, 2008 3:51 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: resim koyma C.tesi Mayıs 31, 2008 4:54 pm | |
| saol resimler için bak bunlar da avril in bendeki sevdiğim resimleri daha çooook var istersen yine yollarım | |
|
| |
| Konu: Geri: resim koyma C.tesi Mayıs 31, 2008 5:02 pm | |
| Evanescence resmi istiyorum(bende hiç yok klasörüm silindiği için :cry: ) | |
|
| |
| Konu: Geri: resim koyma Cuma Haz. 06, 2008 4:24 pm | |
| buyrun efem : ben barış akarsu resmi istiyorum bir tane :'( | |
|
| |
| |
| |
Dulce Maria Pardo ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 30 Yaşadığı Yer : Fransa Ünlü : Fleur Delacour Rp Sevgilisi : Draco gelse manyax olurdu xD Kayıt tarihi : 18/06/08
| |
| |
| Konu: Geri: resim koyma Çarş. Haz. 18, 2008 7:29 pm | |
| Saol canım ama RBD ne anlamadım? | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 61 Yaşadığı Yer : londra/malfoy malikanesi Ünlü : helena bonham carter Rp Sevgilisi : **rodolphus_lestrange** Patronus : boğa Asa : **_ölüm çağrısı_** Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: resim koyma Çarş. Haz. 18, 2008 11:25 pm | |
| rbd kim bilsem bende koyarım ama neyse voldi resmi istiorum mükemmmel olsunnnnnn | |
|
| |
| resim koyma | |
|