| Gerçek yüzün, gerçek güzelliğin | |
|
+10Prof. Aurora Sinistra Prof. Severus Snape Ginny Weasley Nymphadora Tonks Prof. Ariana Dumbledore Lavender Brown Prof. Cuthbert Binns Remus Lupin Hermione Jean Granger Ronald Weasley 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Prof. Severus Snape İksir Profesörü ve Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 121 Yaş : 34 Ünlü : Alan Rickman Rp Sevgilisi : Prof. Ponoma Sprout Patronus : Gümüş Maral Asa : Sadakatin Kurnazlığı Kayıt tarihi : 10/04/08
| Konu: Geri: Gerçek yüzün, gerçek güzelliğin Perş. Haz. 05, 2008 9:44 pm | |
| olmaz tonks içim rahat etmez nolur önce siz koyun.. hatta önce ginny koysun sonra sen koy.. | |
|
| |
Ginny Weasley Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: Gerçek yüzün, gerçek güzelliğin Perş. Haz. 05, 2008 9:45 pm | |
| - Nymphadora Tonks demiş ki:
- Yok yok valla olmaz severus önce sen ölümü öp önce sen..
şimdi koymazsan olurmu ama yaaa | |
|
| |
Nymphadora Tonks Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Gerçek yüzün, gerçek güzelliğin Perş. Haz. 05, 2008 9:46 pm | |
| Bence de önce sev. koysun sora ginny sora ben | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 121 Yaş : 34 Ünlü : Alan Rickman Rp Sevgilisi : Prof. Ponoma Sprout Patronus : Gümüş Maral Asa : Sadakatin Kurnazlığı Kayıt tarihi : 10/04/08
| Konu: Geri: Gerçek yüzün, gerçek güzelliğin Perş. Haz. 05, 2008 9:47 pm | |
| valla içim rahat etmez siz koyun bende koyarım.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Gerçek yüzün, gerçek güzelliğin Perş. Haz. 05, 2008 9:48 pm | |
| Yok valla olmaz bak sıra şı olsun sen ginny hermi sirius binns ve ben | |
|
| |
| Konu: Geri: Gerçek yüzün, gerçek güzelliğin Perş. Haz. 05, 2008 9:49 pm | |
| tonks kendini hep sona atıyosun gözümden kaçmıyo sanma.. ilk sen koy ardından ben de koyarım.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: Gerçek yüzün, gerçek güzelliğin Perş. Haz. 05, 2008 9:50 pm | |
| Of ya alışkanlık oldu millete ha herkes naza çekiyo kendini Hadi sev yaa | |
|
| |
| Konu: Geri: Gerçek yüzün, gerçek güzelliğin Perş. Haz. 05, 2008 9:51 pm | |
| Tamam yha sen koy ginny ben hermi binns sirius bu nasl | |
|
| |
| Konu: Geri: Gerçek yüzün, gerçek güzelliğin Cuma Haz. 06, 2008 8:21 am | |
| allah Allaaah koyun işte yaah | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| |
| |
Prof. Cuthbert Binns Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 1104 Ünlü : Hillary Duff Rp Sevgilisi : Sirius Black Patronus : At Asa : ~ Rüzgarın Esintisi ~ Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: Gerçek yüzün, gerçek güzelliğin Ptsi Haz. 09, 2008 7:24 pm | |
| beni de alet etmeyin bence anket yapalım
severus - ginny ve tonks arasında millet hangisini ençok merak ediyosa o kysun resmini | |
|
| |
Remus Lupin !..BAN yedi..!
Mesaj Sayısı : 478 Ünlü : anka kuşu tüyü Rp Sevgilisi : Nymphadora Tonks Patronus : kurt Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: Gerçek yüzün, gerçek güzelliğin Ptsi Haz. 09, 2008 7:54 pm | |
| ben ginnye oy veriyorum görelim bakalım onun çirkin yüzünü' | |
|
| |
Prof. Ariana Dumbledore Hogwarts Müdüresi
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 478 Ünlü : anka kuşu tüyü Rp Sevgilisi : Nymphadora Tonks Patronus : kurt Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: Gerçek yüzün, gerçek güzelliğin Salı Haz. 10, 2008 6:28 pm | |
| ben gördüm ama onu! | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1104 Ünlü : Hillary Duff Rp Sevgilisi : Sirius Black Patronus : At Asa : ~ Rüzgarın Esintisi ~ Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: Gerçek yüzün, gerçek güzelliğin Salı Haz. 10, 2008 8:07 pm | |
| aaaaa ben seni görmedim bi daha koy resmini lütfen | |
|
| |
| Konu: Geri: Gerçek yüzün, gerçek güzelliğin Salı Haz. 10, 2008 11:05 pm | |
| hayır koydum ama ginnny benim olmadığımı söyledi bende koymayacam | |
|
| |
| Konu: Geri: Gerçek yüzün, gerçek güzelliğin Salı Haz. 10, 2008 11:06 pm | |
| off ama yapma öle koy bir kerecik şimdi hemen kaldır zaten ben birazdan çıkcam | |
|
| |
| Konu: Geri: Gerçek yüzün, gerçek güzelliğin Salı Haz. 10, 2008 11:08 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Gerçek yüzün, gerçek güzelliğin Salı Haz. 10, 2008 11:09 pm | |
| | |
|
| |
Prof. Aurora Sinistra Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 34 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Reese Witherspoon Rp Sevgilisi : aranıyor Patronus : --Atadam-- Asa : Kader Asası Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: Gerçek yüzün, gerçek güzelliğin Cuma Haz. 13, 2008 5:33 pm | |
| yaaa bi dakka bende görmedim hadi yaa herkes koysun resmini | |
|
| |
Dulce Maria Pardo ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 30 Yaşadığı Yer : Fransa Ünlü : Fleur Delacour Rp Sevgilisi : Draco gelse manyax olurdu xD Kayıt tarihi : 18/06/08
| Konu: Geri: Gerçek yüzün, gerçek güzelliğin Çarş. Haz. 18, 2008 3:57 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Gerçek yüzün, gerçek güzelliğin Çarş. Haz. 18, 2008 3:58 pm | |
| çok şekersin kuzu yha bakın cesaret görün ayıp ayıp hala koyamadınız | |
|
| |
Prof. Orlando Bloom Muggle Araştırmaları Profesörü
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34 Yaşadığı Yer : bilmem siz önerin bir yer Ünlü : kötülük ailesi Rp Sevgilisi : Prof. Minerva McGonagall Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Gerçek yüzün, gerçek güzelliğin Çarş. Haz. 18, 2008 3:58 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Gerçek yüzün, gerçek güzelliğin Çarş. Haz. 18, 2008 3:59 pm | |
| Sen koy ben koyarım:Dmaksat korkamayın:Dheheh | |
|
| |
Dulce Maria Pardo ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 30 Yaşadığı Yer : Fransa Ünlü : Fleur Delacour Rp Sevgilisi : Draco gelse manyax olurdu xD Kayıt tarihi : 18/06/08
| |
| |
| Gerçek yüzün, gerçek güzelliğin | |
|