Tonks o gün çok yorulmuştu bakanlıktı,okulu korumaydı ,toplantılardı derken saat epey ilerlemişti.Çalışmayı seviyordu çünkü acılılarını unutuyordu çalışırken…Jeremi’yi unutuyordu onun gözlerini,ayrıldığını ve ona karşı hissettiklerini..
Saatine bakınca saatin 21.00 olduğunu gördü ve akına kuzeniyle okulda buluşması gerektiği geldi. .Kuzeni kendisiyle ormanda buluşanı istemişti.İşi vardı ama kuzeni acil olduğunu söyleyince hemen ormanın yakınlarında bir yere cisimlendi.Orman her zamanki gibi karanlık ve ürkütücüydü.Kocaman ağaçlar görüşünü kapatıyordu..İçinde nedenini bilmediği bir heyecan vardı.Yavaşça yürürken bir ses duydu.Bu onun sesiydi…Eski sevgilisinin…Sesini duyduğunda onu ne kadar özlediğini bir kez daha anladı…Hızla sesin geldiği yere doğru ilerledi,oradaydı işte karşısında duruyordu.Hala eskisi gibiydi at kuyruğu yapılmış siyah uzun saçları,yanağının kenarındaki kesiği ve her zaman giydiği siyah deri ceketiyle karşısındaydı.Bir den koşup boynuna sarılmak istedi ama yapamazdı yapmamalıydı.Onu incelerken gözü yanağındaki kesiğe takıldı ve aklına o kesiğin nasıl olduğu geldi.Savaş zamanıydı ve bir anlık dalgınlığı yüzünden asası elinden düşmüştü.Hiç kimse bunu görmemişti bir kişi dışında Jeremi…Tonks’un asası düşünce kendini Tonks’un üzerine gelen lanetin önüne atmış ve bir daha hiç geçmeyecek o iz oluşmuştu yanağında… Tonks bunu hatırlayınca tekrar hüzünlendi zaten bitirmek çok zor gelmişti.
Bunları düşündükten sonra yavaş yavaş Jeremi’ye doğru ilerledi ve olabildiğince doğal bir ses tonuyla;
“Merhaba Jeremi,nasılsın?”
Jeremi birdenbire onu karşısında görmenin şaşkınlığı atıp;
“İyiyim Tonks,gördüğüm kadarıyla sende çok iyisin.Zaman güzellik konusunda çok cömert davranmış.”
Tonks Jeremi’nin bu iltifatı üzerine çok sevinmişti.Belki o da Tonks’u unutamamıştı.Belki Jeremi’de Tonks’u hala seviyordu.Çünkü-çünkü Tonks onu çok seviyordu.Her be kadar bu ilişkiyi bitiren taraf olsa da Jeremisizliğe alışması çok uzun sürmüştü…
“Teşekkür ederim Jeremi ama zaman bana ne kadar cömert davranmışsa sana da o kadar cömert davranmış.Hala çok yakışıklı ve kibarsın…”
Out:bunu bir site için yazmıştım bahsettiğim rp çok uzun olduğu için yazmadım.Ama sorun olursa onu yazrım.O daha güzeldi bence ama olsun...