| BU ÇALINTI DEĞİL | |
|
+3Ginny Weasley Hermione Jean Granger Remus Lupin 7 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Remus Lupin !..BAN yedi..!
Mesaj Sayısı : 478 Ünlü : anka kuşu tüyü Rp Sevgilisi : Nymphadora Tonks Patronus : kurt Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: BU ÇALINTI DEĞİL C.tesi Mayıs 24, 2008 6:02 pm | |
| Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.
♥ Birgün bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye. hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin. ♥ TEK KALDIM DÜNYADA DÜNYAM OLUR MUSUN? DENİZLER KADAR SEVDİM DALGAM OLUR MUSUN? ATEŞLER KADAR YANDIM ALEVİM OLUR MUSUN? İlK aŞkIm DğİlSiN aFfEt SoN aŞkIm OlUr MuSuN???
BİR KELEBEK OLSAYDIM YAĞMUR GÜNEŞ DEMEDEN YANINA UÇARDIM.OMZUNA KONUp SANA DOYASIYA BAKARDIM BİR HABER VERMEDEN YANAĞINDAN ÖpER KAÇARDIM♥ Yağmurlu bir günde koşar sana gelirsem ıslak saçlarımı düzelt, başımı omuzuna yasla, ansızın dudaklarımı dudaklarıma değdir. Masum bir çocuk gibi konuşursam anlaki sana muhtacım; ver elini elime yalanda olsa bir kez seni seviyorum de... !... | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: BU ÇALINTI DEĞİL C.tesi Mayıs 24, 2008 6:04 pm | |
| Süper sözler, bravo! Bişey diycem bizde bu başlığa bööle sözleri ekliyelim mi? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 478 Ünlü : anka kuşu tüyü Rp Sevgilisi : Nymphadora Tonks Patronus : kurt Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: BU ÇALINTI DEĞİL C.tesi Mayıs 24, 2008 6:05 pm | |
| | |
|
| |
Ginny Weasley Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: BU ÇALINTI DEĞİL C.tesi Mayıs 24, 2008 6:10 pm | |
| Allah Allah yaa habire başlık açıp durma o zaman böyle duracakmı bu şimdii | |
|
| |
| Konu: Geri: BU ÇALINTI DEĞİL C.tesi Mayıs 24, 2008 6:13 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| |
| |
| Konu: Geri: BU ÇALINTI DEĞİL C.tesi Mayıs 24, 2008 6:17 pm | |
| aynen!!!hermione tek sen beni anlıyosun canım | |
|
| |
| Konu: Geri: BU ÇALINTI DEĞİL C.tesi Mayıs 24, 2008 6:22 pm | |
| Allah Allllaaaaah ben Remus'u anlıyorum seni pek anladığımı söyleyemem aslında. Remus şimdi Tonks'un onu terkettiğini öğrenince gider Sirius'un omzuna yaslanırdı da yine de geri dönsün die Tonks'a yalvarmazdı. Neden bilio musun? Tonks zarar görmesin die, kurtadamken ona bi zarar vermemk için kendi aşkından geçerdi ama yinede Tonks'a dönmezdi. O Tonks'u düşünüo ya sen... | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: BU ÇALINTI DEĞİL C.tesi Mayıs 24, 2008 6:25 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: BU ÇALINTI DEĞİL C.tesi Mayıs 24, 2008 6:26 pm | |
| Sen neden o lafları söyledinki gerçekten öyle bi hsse mi kapıldın? | |
|
| |
| Konu: Geri: BU ÇALINTI DEĞİL C.tesi Mayıs 24, 2008 6:29 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: BU ÇALINTI DEĞİL C.tesi Mayıs 24, 2008 6:29 pm | |
| yok ya Lupin'in yazdıklarını okumadın mı çatalak ta | |
|
| |
| Konu: Geri: BU ÇALINTI DEĞİL C.tesi Mayıs 24, 2008 7:14 pm | |
| ya şaka yapmıştım ya saçmalamayın | |
|
| |
Luna Lovegood Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : ~Evanna Lynch~ Rp Sevgilisi : ... Patronus : ... Asa : ~ Zeka Aynası ~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: BU ÇALINTI DEĞİL C.tesi Mayıs 24, 2008 7:59 pm | |
| o sözlerin hepsini sen kendin yazmadın değil mi? | |
|
| |
Ronald Weasley !..BAN yedi..!
Mesaj Sayısı : 119 Yaş : 34 Ünlü : rupert grint Rp Sevgilisi : yok Patronus : yok Kayıt tarihi : 11/05/08
| Konu: Geri: BU ÇALINTI DEĞİL C.tesi Mayıs 24, 2008 8:02 pm | |
| bencede | |
|
| |
Luna Lovegood Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : ~Evanna Lynch~ Rp Sevgilisi : ... Patronus : ... Asa : ~ Zeka Aynası ~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: BU ÇALINTI DEĞİL C.tesi Mayıs 24, 2008 8:03 pm | |
| bazılarını internette görümüştüm | |
|
| |
Ronald Weasley !..BAN yedi..!
Mesaj Sayısı : 119 Yaş : 34 Ünlü : rupert grint Rp Sevgilisi : yok Patronus : yok Kayıt tarihi : 11/05/08
| Konu: Geri: BU ÇALINTI DEĞİL C.tesi Mayıs 24, 2008 8:07 pm | |
| bewn görmedim ama tonks ve lupinin barışmasını çok istiyorum | |
|
| |
Nymphadora Tonks Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: BU ÇALINTI DEĞİL C.tesi Mayıs 24, 2008 8:43 pm | |
| barışma olsaz belki çoğunluk isterse o da ben istediğim için değil | |
|
| |
| Konu: Geri: BU ÇALINTI DEĞİL C.tesi Mayıs 24, 2008 8:45 pm | |
| amaan yanlış anlaşılma işte | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: BU ÇALINTI DEĞİL C.tesi Mayıs 24, 2008 8:46 pm | |
| nesi yanlış anlaşılma yha neler dedi bana | |
|
| |
| Konu: Geri: BU ÇALINTI DEĞİL C.tesi Mayıs 24, 2008 8:47 pm | |
| - Remus Lupin demiş ki:
- ya şaka yapmıştım ya saçmalamayın
demiş ya ondan şettiydim ben | |
|
| |
| Konu: Geri: BU ÇALINTI DEĞİL C.tesi Mayıs 24, 2008 8:49 pm | |
| hı şaka amanda çok komik gül gül yarılacam şimdi | |
|
| |
| Konu: Geri: BU ÇALINTI DEĞİL C.tesi Mayıs 24, 2008 9:02 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| BU ÇALINTI DEĞİL | |
|