| Seherbaz Alımları | |
|
+3Keira Knightley Hestia Jones Nymphadora Tonks 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Nymphadora Tonks Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Seherbaz Alımları C.tesi Mayıs 24, 2008 9:26 pm | |
| O yeri bulamadım için Buraya açıyorum
Adın Soyadın: Mezun olduğun bina: Yaş(rp) :
En son Nymphadora Tonks tarafından C.tesi Mayıs 24, 2008 10:32 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Hestia Jones Seherbaz
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 29 Yaşadığı Yer : BuRsAa Ünlü : ~ Sinsiliğin Zekası ~ Rp Sevgilisi : Prof. Quirinus Quirrell Kayıt tarihi : 24/05/08
| Konu: Geri: Seherbaz Alımları C.tesi Mayıs 24, 2008 10:30 pm | |
| Adın Soyadın:Hestia Jones Mezun olduğun bina:gryffindor Yaş:20 | |
|
| |
Nymphadora Tonks Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Seherbaz Alımları C.tesi Mayıs 24, 2008 10:37 pm | |
| | |
|
| |
Keira Knightley ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 2 Ünlü : almadım Rp Sevgilisi : Aranıyor... Kayıt tarihi : 04/06/08
| Konu: Geri: Seherbaz Alımları Çarş. Haz. 04, 2008 12:42 pm | |
| Adın Soyadın: Keira Knigtley Mezun olduğun bina: Gryffindor Yaş(rp) : 20 | |
|
| |
Prof. Ariana Dumbledore Hogwarts Müdüresi
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| Konu: Geri: Seherbaz Alımları Cuma Haz. 06, 2008 10:03 pm | |
| HP'da öyle bir karakter yok. O yüzden adınızı değiştirmeniz gerek. Bana BP[baykuş postası=özel mesaj] ile ulaşın. Daha sonra meslek seçebilirsiniz. | |
|
| |
yeşim ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 5 Ünlü : Cho chang Rp Sevgilisi : belki olabilir Kayıt tarihi : 07/07/08
| |
| |
Chuck C. Diggory ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 35 Yaşadığı Yer : > Çatlak Kazan Ünlü : Chuck C. Diggory Rp Sevgilisi : Ola Bilir... Patronus : Şuanda Cismani Yok Ama Olursa BasiliK xD Asa : Olivender Amca Daha Asamı Vermedi xD Kayıt tarihi : 19/09/08
| Konu: Geri: Seherbaz Alımları Cuma Eyl. 26, 2008 8:02 pm | |
| Kabul Edilmedi xD Dicem Yalan Olur xD | |
|
| |
Chuck C. Diggory ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 35 Yaşadığı Yer : > Çatlak Kazan Ünlü : Chuck C. Diggory Rp Sevgilisi : Ola Bilir... Patronus : Şuanda Cismani Yok Ama Olursa BasiliK xD Asa : Olivender Amca Daha Asamı Vermedi xD Kayıt tarihi : 19/09/08
| Konu: Geri: Seherbaz Alımları C.tesi Eyl. 27, 2008 12:50 pm | |
| Çünkü Bu Yetki Baş Yöneticiye Ait... xD | |
|
| |
salazar slytherin ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 59 Ünlü : slytherin binasının kurucusu Rp Sevgilisi : muggle,bulanık,kofti nefret ediyorum Patronus : yılan Asa : Karanlığın Gücü
25 CM
EJDER YÜREK TELİ
ENİYİ BÜYÜLERİ:
AFFEDİLMEZ LANETLER Kayıt tarihi : 08/08/09
| Konu: seherbaz Paz Ağus. 09, 2009 11:25 am | |
| AD SOYAD:SALAZAR SLYTHERİN MEZUN OLDUĞU BİNA: SLYTHERİN YAŞ:25 | |
|
| |
salazar slytherin ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 59 Ünlü : slytherin binasının kurucusu Rp Sevgilisi : muggle,bulanık,kofti nefret ediyorum Patronus : yılan Asa : Karanlığın Gücü
25 CM
EJDER YÜREK TELİ
ENİYİ BÜYÜLERİ:
AFFEDİLMEZ LANETLER Kayıt tarihi : 08/08/09
| Konu: Geri: Seherbaz Alımları Paz Ağus. 09, 2009 11:56 am | |
| SEHERBAZLAR KAÇAK AVLARLAR BENİDE ALSINLAR BULANIKLAR KAÇIŞSINLAR BAŞSEHERBAZ BENİDE AL | |
|
| |
| Seherbaz Alımları | |
|