Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

~Çatlak Kazan~

5 posters
YazarMesaj
Prof. Ariana Dumbledore
Hogwarts Müdüresi
Hogwarts Müdüresi
Prof. Ariana Dumbledore

Kadın
Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow-
Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D)
Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;)
Patronus : -Tavus Kuşu-
Asa : -Mürver Asa-

~Çatlak Kazan~ Empty
MesajKonu: ~Çatlak Kazan~   ~Çatlak Kazan~ EmptyPtsi Mart 31, 2008 7:09 pm

-RP[IN]-
http://hogwarts.turkforumpro.com
Prof. Aurora Sinistra
Astronomi Profesörü
Astronomi Profesörü
Prof. Aurora Sinistra

Kadın
Yaşadığı Yer : Londra
Ünlü : Reese Witherspoon
Rp Sevgilisi : aranıyor
Patronus : --Atadam--
Asa : Kader Asası

~Çatlak Kazan~ Empty
MesajKonu: Geri: ~Çatlak Kazan~   ~Çatlak Kazan~ EmptySalı Haz. 10, 2008 11:33 pm

Aurora Diagon Yoluna gitmişti.Birşeyler aldıktan sonra dinlenmek için Çatlak kazana gitti.Tanıdık birini arıyordu ama gözleri hiç kimseyi görememişti daha.İçinde bi ümit belkide kimse okuldan dışarı çıkmamıştır dedi ve bi kaymakbirası söyledi.Şimdide kaymak birasının gelmesini bekliyordu....
Remus Lupin
!..BAN yedi..!
 !..BAN yedi..!
Remus Lupin

Erkek
Ünlü : anka kuşu tüyü
Rp Sevgilisi : Nymphadora Tonks
Patronus : kurt

~Çatlak Kazan~ Empty
MesajKonu: Geri: ~Çatlak Kazan~   ~Çatlak Kazan~ EmptyÇarş. Haz. 11, 2008 8:37 am

Remus birkaç tane eşya almıştı ama fazla bir şey alamamıştı…Yinede iyiydi ilk günden zaten her şeyi bir güne bırakmak gibi bir lüksü yoktu…Sadece acele etmemeye önem gösterse olurdu…Çünkü hiç acele etmeye gerek yoktu…Remus sinirliydi bu günlerde ailesi onun için her şeyi alıyordu bu iyiydi ama ona değer veren insan az yani değerden kastı pek onunla zaman geçirmiyorlardı…Bunun için çok uğraşmıştı ama yinede nafile olmamıştı illa başka birileriyle tanışmalıydı…

Evden büyük bir sinirle çıkmıştı…Sanki burnundan soluyordu…Bir yere gitmek istiyordu…Hızlı adımlarla domuz kafasına girdi…Tabii girer girmez çıkmıştı…Çünkü içerisi duman doluydu…Bu duman dan nefret ediyordu…Bunun için bir yeri bile terk edebilirdi…Hemen çatlak kazanın yolunu tuttu…Üzerindeki cüppeyi arada çırparak siliyordu…Gelirken toz olmuştu…Çatlak kazana geldiğinde etraf doluydu…

Yavaşça masaya yaklaştı.Gövdesinin altı görünecek şekilde oturmuştu.Karanlıktan gövdesinin üstü yoktu.Etrafına baktığında garson ona yaklaşmıştı.Remus da gelen garsona sertçe baktı.Bir kaç saniye öylece beklemişlerdi.Remus hiçbir şey dememişti.İlk garsonun konuşmaya girmesini bekliyordu.Ama aptal garson hiçbir şey söylememişti.Bunun üzerine Remus'da söze girdi.

‘’-Bana bir ateş viskisi…’’

dedi adam hızla yanından ayrıldı ve siparişi almaya gitti.Bu sırada etrafına baktığında güzel bir sürü kız vardı ama yanına yaklaşan kız onun ilgisini öylesine çekmişti ki adeta donup kalmıştı.Kız çok güzeldi.Remus kızı görür görmez ayağa fırlayacaktı ama hiçbir şey belli etmeden köşede öylece durdu kız yanına gelip bir şeyler söyleyene kadar…
Prof. Aurora Sinistra
Astronomi Profesörü
Astronomi Profesörü
Prof. Aurora Sinistra

Kadın

~Çatlak Kazan~ Empty
MesajKonu: Geri: ~Çatlak Kazan~   ~Çatlak Kazan~ EmptyÇarş. Haz. 11, 2008 10:45 am

Aurora Remus'u tanımıştı ama Remus Aurora'yı tanımamıştı.Hemen oturduğu yerden kalktı eline kaymakbirasını aldı ve Remus'a doğru yaklaşmaya başladı.Remus'un yüzünde bir şaşkınlık ifadesi vardı.Aurora'yı tanımamasına rağmen geldiğinden beri ona bakıyordu.Yanına yaklaştı ve
-Oturabilirmiyim Mr.Lupin dedi.Remus şaşkınlık içinde ona bakıyordu.Birsüre cevap vermeden bekledi.Aurora ben yanlış birşeymi yaptım acaba diye düşünüyordu....
Remus Lupin
!..BAN yedi..!
 !..BAN yedi..!
Remus Lupin

Erkek
Ünlü : anka kuşu tüyü
Rp Sevgilisi : Nymphadora Tonks
Patronus : kurt

~Çatlak Kazan~ Empty
MesajKonu: Geri: ~Çatlak Kazan~   ~Çatlak Kazan~ EmptyÇarş. Haz. 11, 2008 12:35 pm

-''Oturabilirmiyim Mr.Lupin ''

kız ona yaklaşmıştı.Gerçekten güzel bir görünümü vardı.Ama buna aldanarak aşık falan olmayı düşünümüyordu.Belki şimdilik saçma bir düşünce olduğuna inanıyordu.

''-Tabii bir sakınca yok gelebilirsin...'

dedi.Yanındaki sandalyeyi göstererek.Biraz bekledi.Kız sandalyeye oturana kadar suskun bekledi.Ama şimdi konuşmak istiyordu.Aslında insanlarla konuşmak pek tipi değildi.Çünkü daha çok kötü davranışlar sergilediğinden birisinede zarar verdiğinde iyi olmuyordu.Aslında sessiz kalmasının nedeni tam olarak bu değildi.

Ama tam nedenini düşünmek pek istemiyordu.Daha doğrusu düşündüğünde aklını yitireceğinden korktuğu için aklına getirmemeye çalışıyordu.Yavaşça gülümseyerek garsonu çağırdı ve bakışlarını kıza çevirdi garson gelirken kızla konuşmaya başladı.
Prof. Aurora Sinistra
Astronomi Profesörü
Astronomi Profesörü
Prof. Aurora Sinistra

Kadın

~Çatlak Kazan~ Empty
MesajKonu: Geri: ~Çatlak Kazan~   ~Çatlak Kazan~ EmptyÇarş. Haz. 11, 2008 1:06 pm

-Ben Hogwarts Astronomi profesörü Aurora Sinistra sizi balo gecesi görmüştüm o zaman tanıdım siz beni tanımadınız galiba dedi.Remus şaşkınlıkla Aurora'nın söylediklerini dinliyordu.Aurora konuşmasını bitirdikten sonra Remus yutkundu.O sırada garson ateş viskisini getirdi.Remus ateş viskisinden bir yudum aldı ve konuşmaya başladı..
Rubeus Hagrid
Hogwarts Arazisi ve Anahtar Bekçisi
Hogwarts Arazisi ve Anahtar Bekçisi
Rubeus Hagrid

Erkek
Yaşadığı Yer : hogwarts'ın bahçesinde yuvarlanıp gidioruz..
Ünlü : johnny depp
Rp Sevgilisi : .....

~Çatlak Kazan~ Empty
MesajKonu: Geri: ~Çatlak Kazan~   ~Çatlak Kazan~ EmptySalı Tem. 01, 2008 9:16 pm

Hagrid et yiyen salyangoz ilacı almıştı.Biraz dinlenmek için kendini Çatlak kazana attı.
-Tom, bana bir ateş viskisi verirmisin lütfen dedi.
Etrafına bakınarak oturabileceği boş bir masa arıyordu.Az sonra Remus lupin ve prof.Aurora'yı görür görmez kalbi hızla çarpmaya başladı.Tom kaymak birasını eline tutuşturdu.Hagrid titreye titreye oturdukları masaya doğru ilerlerken yüzünde aptal ama sevimli bir ifade vardı.
Alostor Moody
~Kofti~
~Kofti~
Alostor Moody

Erkek
Ünlü : harry potter hermione granger
Rp Sevgilisi : yok

~Çatlak Kazan~ Empty
MesajKonu: Geri: ~Çatlak Kazan~   ~Çatlak Kazan~ EmptyC.tesi Ara. 06, 2008 12:40 pm

saat 2.30 sıralarında moody catlak kazanda bır kaymakbırası ıcmenın ıyı olacagını dusunde ve bır kaymakbırası ıstedı
-kaymakbırası alabılırmyıım lutfen
-tabıkıde dedı cılız bır ses etrafına tanıdık warmı dıye bakırnırken karsı masada hagrıdı gordu ve yanına cagırdı
-hey hagrıd senı gormek ne kadar guzel nasılsın baqalım
-iyim moody sen nasılsın
-bende ıyım daha demın bankadan para cektımde bırseyler ıceyım dedım kısmet olursa yakında hogwarts da porf.luk yapıcam karanlık sanatlara karsı savunma dersi hocalıgını dusunyorum
-guzel senın adına sevındım
-ee hagrıd sen neler yapıyorsun catlak kazanda
hagrıd elını gogsune goturdu 1-2 kere elını gogsune dokundurttu
-dumbledore bırsey rıca etmıstımde onu aldım bende kalkıyordum herneyse moody sonra gorusuruz dumbledore benı bekler
-tmm gorusruuz dedı moody ve kaymak bırasını bıtırdıkten sonra bır kaymak bırası daha ıstedı

~Çatlak Kazan~
1 sayfadaki 1 sayfası