Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
Konu: ~Çatlak Kazan~ Ptsi Mart 31, 2008 7:09 pm
-RP[IN]-
Prof. Aurora Sinistra Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 34 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Reese Witherspoon Rp Sevgilisi : aranıyor Patronus : --Atadam-- Asa : Kader Asası Kayıt tarihi : 10/06/08
Aurora Diagon Yoluna gitmişti.Birşeyler aldıktan sonra dinlenmek için Çatlak kazana gitti.Tanıdık birini arıyordu ama gözleri hiç kimseyi görememişti daha.İçinde bi ümit belkide kimse okuldan dışarı çıkmamıştır dedi ve bi kaymakbirası söyledi.Şimdide kaymak birasının gelmesini bekliyordu....
Remus Lupin !..BAN yedi..!
Mesaj Sayısı : 478 Ünlü : anka kuşu tüyü Rp Sevgilisi : Nymphadora Tonks Patronus : kurt Kayıt tarihi : 17/05/08
Konu: Geri: ~Çatlak Kazan~ Çarş. Haz. 11, 2008 8:37 am
Remus birkaç tane eşya almıştı ama fazla bir şey alamamıştı…Yinede iyiydi ilk günden zaten her şeyi bir güne bırakmak gibi bir lüksü yoktu…Sadece acele etmemeye önem gösterse olurdu…Çünkü hiç acele etmeye gerek yoktu…Remus sinirliydi bu günlerde ailesi onun için her şeyi alıyordu bu iyiydi ama ona değer veren insan az yani değerden kastı pek onunla zaman geçirmiyorlardı…Bunun için çok uğraşmıştı ama yinede nafile olmamıştı illa başka birileriyle tanışmalıydı…
Evden büyük bir sinirle çıkmıştı…Sanki burnundan soluyordu…Bir yere gitmek istiyordu…Hızlı adımlarla domuz kafasına girdi…Tabii girer girmez çıkmıştı…Çünkü içerisi duman doluydu…Bu duman dan nefret ediyordu…Bunun için bir yeri bile terk edebilirdi…Hemen çatlak kazanın yolunu tuttu…Üzerindeki cüppeyi arada çırparak siliyordu…Gelirken toz olmuştu…Çatlak kazana geldiğinde etraf doluydu…
Yavaşça masaya yaklaştı.Gövdesinin altı görünecek şekilde oturmuştu.Karanlıktan gövdesinin üstü yoktu.Etrafına baktığında garson ona yaklaşmıştı.Remus da gelen garsona sertçe baktı.Bir kaç saniye öylece beklemişlerdi.Remus hiçbir şey dememişti.İlk garsonun konuşmaya girmesini bekliyordu.Ama aptal garson hiçbir şey söylememişti.Bunun üzerine Remus'da söze girdi.
‘’-Bana bir ateş viskisi…’’
dedi adam hızla yanından ayrıldı ve siparişi almaya gitti.Bu sırada etrafına baktığında güzel bir sürü kız vardı ama yanına yaklaşan kız onun ilgisini öylesine çekmişti ki adeta donup kalmıştı.Kız çok güzeldi.Remus kızı görür görmez ayağa fırlayacaktı ama hiçbir şey belli etmeden köşede öylece durdu kız yanına gelip bir şeyler söyleyene kadar…
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 34 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Reese Witherspoon Rp Sevgilisi : aranıyor Patronus : --Atadam-- Asa : Kader Asası Kayıt tarihi : 10/06/08
Konu: Geri: ~Çatlak Kazan~ Çarş. Haz. 11, 2008 10:45 am
Aurora Remus'u tanımıştı ama Remus Aurora'yı tanımamıştı.Hemen oturduğu yerden kalktı eline kaymakbirasını aldı ve Remus'a doğru yaklaşmaya başladı.Remus'un yüzünde bir şaşkınlık ifadesi vardı.Aurora'yı tanımamasına rağmen geldiğinden beri ona bakıyordu.Yanına yaklaştı ve -Oturabilirmiyim Mr.Lupin dedi.Remus şaşkınlık içinde ona bakıyordu.Birsürecevap vermeden bekledi.Auroraben yanlış birşeymi yaptım acabadiye düşünüyordu....
Remus Lupin !..BAN yedi..!
Mesaj Sayısı : 478 Ünlü : anka kuşu tüyü Rp Sevgilisi : Nymphadora Tonks Patronus : kurt Kayıt tarihi : 17/05/08
kız ona yaklaşmıştı.Gerçekten güzel bir görünümü vardı.Ama buna aldanarak aşık falan olmayı düşünümüyordu.Belki şimdilik saçma bir düşünce olduğuna inanıyordu.
''-Tabii bir sakınca yok gelebilirsin...'
dedi.Yanındaki sandalyeyi göstererek.Biraz bekledi.Kız sandalyeye oturana kadar suskun bekledi.Ama şimdi konuşmak istiyordu.Aslında insanlarla konuşmak pek tipi değildi.Çünkü daha çok kötü davranışlar sergilediğinden birisinede zarar verdiğinde iyi olmuyordu.Aslında sessiz kalmasının nedeni tam olarak bu değildi.
Ama tam nedenini düşünmek pek istemiyordu.Daha doğrusu düşündüğünde aklını yitireceğinden korktuğu için aklına getirmemeye çalışıyordu.Yavaşça gülümseyerek garsonu çağırdı ve bakışlarını kıza çevirdi garson gelirken kızla konuşmaya başladı.
-Ben Hogwarts Astronomi profesörü Aurora Sinistra sizi balo gecesi görmüştüm ozaman tanıdım siz beni tanımadınız galibadedi.Remus şaşkınlıkla Aurora'nın söylediklerini dinliyordu.Aurora konuşmasını bitirdikten sonra Remus yutkundu.O sırada garson ateş viskisini getirdi.Remus ateş viskisinden bir yudum aldı ve konuşmaya başladı..
Rubeus Hagrid Hogwarts Arazisi ve Anahtar Bekçisi
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : hogwarts'ın bahçesinde yuvarlanıp gidioruz.. Ünlü : johnny depp Rp Sevgilisi : ..... Kayıt tarihi : 25/06/08
Hagrid et yiyen salyangoz ilacı almıştı.Biraz dinlenmek için kendini Çatlak kazana attı. -Tom, bana bir ateş viskisi verirmisin lütfen dedi. Etrafına bakınarak oturabileceği boş bir masa arıyordu.Az sonra Remus lupin ve prof.Aurora'yı görür görmez kalbi hızla çarpmaya başladı.Tom kaymak birasını eline tutuşturdu.Hagrid titreye titreye oturdukları masaya doğru ilerlerken yüzünde aptal ama sevimli bir ifade vardı.
Alostor Moody ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 29 Ünlü : harry potter hermione granger Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 05/12/08