Daphne Greengrass 1. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 29 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Sara Paxton Rp Sevgilisi : #_Y~O~K_# Asa : #- Güllerin Büyüsü -# Kayıt tarihi : 14/04/08
| Konu: Daphne Greengrass Ptsi Mayıs 26, 2008 4:14 pm | |
| Bu Rp'yi başka bir sitede yapmıştım. Geçmiş Bazen Acıtır (Gecenin Sır Perdesi)
Kabuslar... birbiri ardına sıralanmış kabuslar Amy'i uyutmuyordu. Nefes nefese kalmış bir biçimde uyanıyordu her defasında çığlık çığlığa. Beyazımsı geceliği terden nemlenmişti. Açık pencereden gelen sert rüzgar ıslak teniyle temas edince titriyordu bedeni aniden. Yavaşça yataktan kalkarak aynasının karşısına oturdu.İzledi bir süre... öylece kendini izledi. Beyazımsı sarı saçlarına artık eskisi kadar iyi bakmıyordu. Her sabah özene bezene taradığı ve bir şekil verebilmek için belki saatlerce odasından çıkmadığı saçları, şimdi süpürge telinden farksızdı. Bir ses... evet merdivenden çıkan bir çift ayak sesi duymuştu sanki. Tedirginlikle aynanın başından kalkarak kapıya doğru yaklaştı. Sesler gittikçe daha da netleşiyor, her kimse odaya geleceği de daha iyi anlaşılıyordu. Kapı birden sonuna kadar açıldı ve içeri giren kişinin abisi Boyd olduğunu görerek afalladı." Odamda ne işin var Boyd ? Bu saatte beni rahatsız ede- "" Annem ve babam... onlar... "Boyd'un dolu dolu olmuş, ay ışığında parlayan gözlerini görünce içini ani bir telaş kaplamıştı. Eveleyip gevelemesi ise Amy'i daha da meraklandırarak içine binbir türlü kurt düşmesine sebep olmuştu. Gözlerini Amy'den kaçırıyor ve nedense devam etmek istemiyordu kendince." Ne oldu onlara ? "" Baskın... birkaç Seherbaz tarafından Azkaban'a tıkılmışlar. "Duyduklarına inanmak istememişti o anda. Bir kez daha, bir kez daha nefret etmişti iyi insanlardan.Karanlık tarafta bulunma arzusu içinde tekrar tekrar alevlenirken gördüğü kabusların nasıl doğru çıktığına şaşırdı. Adeta ona haber verilmesini istercesine yalvarıyorlardı rüyasında.Ona iyi geceler dileyip giden Boyd'un arkasından, açık bıraktığı kapıyı yavaşça kapattı. Çekmecesinde birbirine dolaşmış saçlarını toplamak için toka arıyordu ki, bir zarf yığını koleksyonunu andıran mektup kutusu eline geçmişti. Yatağın üzerine oturarak mektupları incelemeye başladı. Hiçbirinin üzerinde kimden gelmiş olduğuna dair ipucu ve isim yazılı değildi. Bir tanesinin içini açtı ve okumaya başladı. Fakat dolu dolu olmuş gözlerinden boşalan yaşlar, mektubu epey bir ıslatmıştı.Sevgili Amy;Tatilim sensiz çok ama çok sıkıcı geçiyor. İki gün sonra Diagon Yolu'na birkaç kitap ve yeni bir süpürge almak için gideceğim. Eğer bir bahane uydurup kaçabilirsen Floran Fortescue Dondurmacısı'nda seni bekliyor olacağım.Not: Beni habersiz bırakma, seni çok seviyorum.Draco Lucius Malfoy Kağıdı yırtarcasına zarfa tıkıştırarak mektupların olduğu kutuya koydu. Daha sonra kutuyu alıp bilinçsizce camdan dışarı fırlattı. Evleri bir gemi misali denizin üstüne inşaa edilmişti ve çok büyüktü. Açık olan camdan gelen su sesi Amy'e ara sıra ninni gibi gelirdi. Camdan attığı kutunun denize düşüşünü izlerken sanki o kutuyu değil de Draco'nun ona ettiği her sözü, her dokunuşunu, her öpüşünü ve her sarılışını kendi elleriyle sulara bırakmış gibi hissetti." Neden ? Neden bıraktın sanki beni ? Sensiz yapamıyorum, sensizlik ölümden betermiş, sensizlik beni asıl öldüren nedenmiş desem, diz çöksem karşında yine eskisi gibi beni sever misin ? "Kendini yatağa atarken hıçkırıklarına sahip olamıyordu. Kan çanağına dönmüş gözlerinden yaşları silmeye bile uğraşmıyordu artık. Tek yaptığı şey; yatağın üzerine oturup, dizlerini beline doğru çekip ve başını dizlerine yaslayıp hıçkırarak ağlamaktı. Bu acımasız hayatın, kalleş oyununa ağlamak... | |
|
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| |