Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

***OTURMA ODASI***

3 posters
YazarMesaj
Sirius Black
Seherbaz
Seherbaz
Sirius Black

Erkek
Ünlü : ~Gerçek Asalet~
Rp Sevgilisi : Prof. Cuthbert Binns
Patronus : köpek
Asa : Gary Oldman

***OTURMA ODASI*** Empty
MesajKonu: ***OTURMA ODASI***   ***OTURMA ODASI*** EmptyCuma Mayıs 30, 2008 10:47 pm

RP İN
Remus Lupin
!..BAN yedi..!
 !..BAN yedi..!
Remus Lupin

Erkek
Ünlü : anka kuşu tüyü
Rp Sevgilisi : Nymphadora Tonks
Patronus : kurt

***OTURMA ODASI*** Empty
MesajKonu: Geri: ***OTURMA ODASI***   ***OTURMA ODASI*** EmptyC.tesi Mayıs 31, 2008 8:24 am

Remus parıl parıl parlayan güneşin ilk ışıltılarıyla açtı gözünü. İyi bir uyku almanın verdiği huzurla kendini yataktan çıkarıp şöyle bir gerildi. Çok rahat hissediyordu kendini. Bir kaç ısınma hareketi yaptı ve lavobaya gitti. Aynada bir süre kendine baktı. Yüzünü henüz yıkamadığından gözleri fazla açılmamıştı. Ama çekik gözlü göründüğünden bu hali çok hoşuna gidiyordu. Bir süre daha baktıktan sonra yüzünü yıkadı ve aşağıya indi. Pijamalarını ve terliklerini çıkarmadığını görüp güldü. Boy aynasında çok yakışıklı görünüyordu. Rahat olabileceğini düşünüp üstünü değiştirmedi...

Kahvaltı yaptıktan sonra gizli merkeze gidecekti.Kalkıp hazırlandı.

Remus hızlı adımlarla yürüyordu kıyıdan geçerken dalgaların kayalara çarpma sesi öylesine güzeldi ki sonsuza dek kıyı boyunca yürüyebilirdi.Yaşamak huzurdan başka birşey değildi.Kıyıya oturdu ve derin bir iç çekti...Neden herşey onun istediği gibi gitmezdi hiçbir zaman? Sirius'u düşünüyordu tabiki...Onunla yıllardır arkadaşlardı...Remus onun en kötü zamanında bile yanındaydı. Sirius onu hep iyi arkadaşı olarak bilmişti.Yanına küçük bir köpek yaklaştı.Gülümseyerek onu okşamaya başladı:

''Selam dostum!"Birden kolundaki saati kahkaha atmaya başlamıştı çünkü her saat başını haber veriyordu.O düşüncelerin kaybolup gitmesiyle çalan saatini durdurmak için: "muzur saati farketti" diye fısıldadı.Hemen yoluna devam etti.Sirius'un evine vardı ve kapıyı çaldı.Ama bir terslik vardı.Kapıyı Sirius değil renkli bi kız açmıştı.!!Merhaba ben Sirius'un arkadaşıyım örgüt için geldim'' dedi ve içeri girdi.İçeride Sirius vardı.''Merhaba Patiayak'' dedi ve kendini oturma odasındaki koltuklardan birine attı.
Sirius Black
Seherbaz
Seherbaz
Sirius Black

Erkek

***OTURMA ODASI*** Empty
MesajKonu: Geri: ***OTURMA ODASI***   ***OTURMA ODASI*** EmptyPtsi Haz. 02, 2008 8:09 pm

Sirius erkenden kalktı.Aslında uykusu vardı.Ama Remus gelicekti bugün ve hazırlanması gerekiyordu.Homurdanarak yataktan kalktı ve duş almak için banyanun yolunu tuttu.Duştan çıktıktan sonra aynanın karşısına geçti.Eski yakışıklılığı yoktu yüzü çökmüş ve yaşlanmıştı.içinden"Benim ruhum genç"dedi.

"Kreacher"diye bağırdı."Nerde budala cin,umarım sölediğim şeyleri yapmıştır yapmadıysa bu sefer onu kimse alamaz elimden" dedi kendi kendine.[color=red]Mutfak'a girdiğinde cin harıl harıl çalışıyordu.Sirius gözlerine inanamadı.Pastalar,börekler.kaymak biraları hepsi servise hazırdı
"Aferin Kreacher"dedi.

"Kreacher Black'lere hep hizmet eder"dedi cin.

Sirius bir kaymak birası alıp oturma odasına geçti.Remusun gelmesine çok vardı.Sirius kaymak birasından bir yudum almıştıki kapı çaldı."Remus olamaz diye düşündü"

İçeri bir kız girdi.Bu kızı tanıyordu.

"Nymphadora"dedi şaşırarak.Sirius Tonks'u uzun zamandır göremiyordu.Şaşkınlığı üstünden atıp "Hoşgeldin"dedi ve Tonks'u kucakladı

"Seni görmeyeli uzun zaman oluyor kuzen hangi rüzgar attı seni buraya"dedi.Tonks ağzını açmıştı ki tekrar kapı çaldı.

Tonks "ben bakarım"dedi ve kapıyo doğru gitti.

Kapı açıldığında dışarda Remus dikiliyordu.Merhaba ben Sirius'un arkadaşıyım örgüt için geldim''dedi ve içeri girdi.Sirius onu kucakladıktan sonra ''Merhaba Patiayak'' dedi ve kendini oturma odasındaki koltuklardan birine attı.

"Hoşgeldin Remus"dedi Sirius."Tanıştırayım bu benim kuzenim Tonks..Nymphadora Tonks"dedi.ve ikisine de birer kaymak birası uzatıp koltuklardan birine çöktü.
Nymphadora Tonks
Baş Seherbaz
Baş Seherbaz
Nymphadora Tonks

Kadın
Ünlü : Natalia Tena
Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun...
Patronus : Kurt
Asa : ~Gökkuşağı~

***OTURMA ODASI*** Empty
MesajKonu: Geri: ***OTURMA ODASI***   ***OTURMA ODASI*** EmptySalı Haz. 03, 2008 3:18 pm

Nymphadora o gün bakanlıktan erken çıkmıştı çünkü kuzenini ziyaret edecekti.Bakanlık menzilinden çıktıktan sonra gideceği yere odaklandı.Karnında hafif bir yanma hissettikten sonra kuzeninin evinin önündeydi.Etrafına dikkatlice baktı ve eve konsantre oldu.Birkaç dakika sonra ev karşıısndaydı işte hızla kapıya ilerleyip zili çaldı.Ve o an aklına kapıyı çalmaması gerektiği gelldi.Sirius'un annesinin yani Tonks'un teyzesinin portresi bağırmaya başladı.Biraz bekledikten sonra Sirius kapıyı açtı ve onu görmenin şaşkınlığını üzerinden attıktan sonra içeri buyur etti.

"Nymphadora Hoşgeldin" diyerek onu kucakladı.Nymphadora gülerek

"Hoşbuldukta neden şaşırdın böyle yoksa başkasını mı bekliyordun..Hem kuzenimize gelmek için davet mi bekleyeceğiz"

Sonra kolları Sirius'un belindeyken biraz durdu,kuzenine baktı.Onu en son gördüğünde 10 yaşlarındaydı heralde yoksa daha mı küçüktü..Azkabanda geçirdiği onca yıl yüzünün biraz çökmesine yok açmıştı biraz da yaşlanmıştı ama hala çok yakışıklı görünüyordu...

"Seni görmeyeli uzun zaman oluyor kuzen hangi rüzgar attı seni buraya"dedi.Tonks ağzını açmıştı ki tekrar kapı çaldı.

"Ben bakarım" dedi Dora ve hemen kapıya doğru koştu.O sırada Sirius'un annesi tekrar bağırmaya başladı.Sirius hemen portrenin yanına gelerek onu susturdu ve kim gelmiş diye bakmak için başını uzattı.Tonks kapıyı açtığında içeri aceleyle biri girdi daha önce görmemişti bu adamı,adamda onu gördüğüne şaşırmıştı.
Merhaba ben Sirius'un arkadaşıyım örgüt için geldim'' dedi ve içeri girdi.İçeride Sirius vardı.''Merhaba Patiayak'' dedi.Sirius gülümseyerek

"Hoşgeldin Remus"
dedi Sirius."Tanıştırayım bu benim kuzenim Tonks..Nymphadora Tonks"dedi.ve ikisine de birer kaymak birası uzatıp koltuklardan birine çöktü.

Tonks'da kaymakbirasını alıp yandaki koltuğa oturdu.
http://durmstrang.forumotions.net/index.htm
Remus Lupin
!..BAN yedi..!
 !..BAN yedi..!
Remus Lupin

Erkek
Ünlü : anka kuşu tüyü
Rp Sevgilisi : Nymphadora Tonks
Patronus : kurt

***OTURMA ODASI*** Empty
MesajKonu: Geri: ***OTURMA ODASI***   ***OTURMA ODASI*** EmptySalı Haz. 03, 2008 3:36 pm

Şimdi muhabbet etme zamanı değildi. Bir an önce kahvaltıya katılıp büyük bir toplantı alanı kurmalıydılar. Artık bu Voldemord'da onun yardımcıları da çok oluyordu. Remus 'uda kızdırıyordu bu tabii. Diğerlerini de... Tonks'un kolundan tutuyordu kuzeni.Remus ise tek başına gidiyordu mutfağa...

Kahvaltı sofrası her zaman ki gibi rengarenkti.Kreacherdöktürmüştü yine anlaşılan. Onun yemekleri her zaman iyi olurdu zaten. ' Yemekler çöpe gitmeyecek''
Remus rolünü iyi oynuyordu. Buna sevinmişti
Remus ve Dora gülümseyerek bir birilerine bakıyorlardı.Sirius ile munzurluk yapmayı severlerdi. Dora'da severdi herhalde diye düşündü. Remus Dora'nın güzelliğiniizliyordu. Yaptıklarını tek tek beynine not alırken bir yandan da uyguluyordu.
"Ah Dora reçeli uzatır mısın Gözlerin bu reçel kadar parlak ve kırmızı. Pardon şey kahverengi." Dora ile birlikte gülmeye başladılar. Sirius'ta tabii gülmeye engel olamamıştı.Remus'ta biraz olsun gülümsemeyi başarmıştı
Sirius Black
Seherbaz
Seherbaz
Sirius Black

Erkek

***OTURMA ODASI*** Empty
MesajKonu: Geri: ***OTURMA ODASI***   ***OTURMA ODASI*** EmptySalı Haz. 03, 2008 6:20 pm

Kaymak biralarını içerken Remus'un sabırsızlığını görebiliyordu.Daha sonra kahvaltı etmek için mutfağa gittiler.İçeri girdiklerinde güsel bir kahvaltı sofrası vardı karşılarında.

Sirius kurt gibi açtı.Sirius kahvaltı ederken gözüne bir şey çarptı.Remus sürekli olarak Dora'ya bakıyordu.Daha sonra Remus

"Ah Dora reçeli uzatır mısın Gözlerin bu reçel kadar parlak ve kırmızı. Pardon şey kahverengi." Dora ile Remus gülüyordu.Sirius'da gülmeye başladı.İçinden "bugün çok eğlenceli geçecek anlaşılan" dedi.

"ee Remus önemli bir şey konuşacaktık.Dora yabancı değil rahatlıkla konuşabiliriz" dedi
Nymphadora Tonks
Baş Seherbaz
Baş Seherbaz
Nymphadora Tonks

Kadın
Ünlü : Natalia Tena
Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun...
Patronus : Kurt
Asa : ~Gökkuşağı~

***OTURMA ODASI*** Empty
MesajKonu: Geri: ***OTURMA ODASI***   ***OTURMA ODASI*** EmptyC.tesi Haz. 07, 2008 5:57 pm

Kaymakbiralarını yudumlarken Dora'nın aklına Sirius'a söyleceği şey geldi.Sirius'a okulda artık okulu korumakla görevlendirildiğini ve Harry'e gözkulak olabileceğini söyleyecekti.Tam bunları söylemek için ağzını açmışken Sirius;

"Hadi kahvaltı edelim Kreacher hazırlıyordu sabah bir şeyler" dedi...Tonks ve Remus ayağa kalktı ve mutfağa doğru yürümeye başladılar Tonks Sirius'un koluna girmişti.Mutfağa girdikten sonra hemen kahvaltıya oturdular.Tonks tam sıcacık ekmeğin üzerine çilek reçelini sürerken

"Ah Dora reçeli uzatır mısın Gözlerin bu reçel kadar parlak ve kırmızı. Pardon şey kahverengi."
dedi.Dora gülerek reçeli uzattı.Tam sirius'a dönüp okulda göreve başladığını söleyecekti ki sirius Remus'a dönüp;

"ee Remus önemli bir şey konuşacaktık.Dora yabancı değil rahatlıkla konuşabiliriz" dedi
http://durmstrang.forumotions.net/index.htm

***OTURMA ODASI***
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ****OTURMA ODASI****
» ****YEMEK ODASI****