| ...Rp'ler... | |
|
+2Nymphadora Tonks Prof. Ariana Dumbledore 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Prof. Ariana Dumbledore Hogwarts Müdüresi
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| Konu: ...Rp'ler... C.tesi Mayıs 31, 2008 2:32 am | |
| *Herkes Rplerini 5 satır ve üstü yapmak zorundadır. Bundan sonra 5 satırdan aşağı rp yapanlar BAN Uyarısı alacaktır.*Herkes Rplerini en az 3 renk yapmak zorundadır. Bir üyenin rp renklerini başkası kullanamaz. Bu yüzden herkes imzasında rp renklerini belirtmelidir. Rplerde konuşma ve düşünce harici beyaz renk kullanılamaz.ilginize... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| Konu: Geri: ...Rp'ler... C.tesi Mayıs 31, 2008 11:26 pm | |
| İmzalarda rp renklerini göremiyorum millet!.. | |
|
| |
Nymphadora Tonks Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: ...Rp'ler... C.tesi Mayıs 31, 2008 11:34 pm | |
| hmm tamam yapıyorum da benim rp renk zevkimle başkasınınki aynıysa nolcak | |
|
| |
| Konu: Geri: ...Rp'ler... C.tesi Mayıs 31, 2008 11:38 pm | |
| 3 renk de aynı olmayacak, biri aynı olabilir. O sorun olmaz ama ana renkler aynı olamaz. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: ...Rp'ler... C.tesi Mayıs 31, 2008 11:38 pm | |
| | |
|
| |
Prof. Cuthbert Binns Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 1104 Ünlü : Hillary Duff Rp Sevgilisi : Sirius Black Patronus : At Asa : ~ Rüzgarın Esintisi ~ Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: ...Rp'ler... Paz Haz. 01, 2008 11:33 am | |
| KIRMIZIyeşilTURUNCUben bu renkleri seçtim | |
|
| |
| Konu: Geri: ...Rp'ler... Paz Haz. 01, 2008 1:52 pm | |
|
En son Nymphadora Tonks tarafından Paz Haz. 01, 2008 2:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Prof. Severus Snape İksir Profesörü ve Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 121 Yaş : 34 Ünlü : Alan Rickman Rp Sevgilisi : Prof. Ponoma Sprout Patronus : Gümüş Maral Asa : Sadakatin Kurnazlığı Kayıt tarihi : 10/04/08
| Konu: Geri: ...Rp'ler... Paz Haz. 01, 2008 2:37 pm | |
| | |
|
| |
Luna Lovegood Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : ~Evanna Lynch~ Rp Sevgilisi : ... Patronus : ... Asa : ~ Zeka Aynası ~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: ...Rp'ler... Paz Haz. 01, 2008 7:05 pm | |
| ben de bu renkleri seçtim Turkuaz Mor Mavi | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: ...Rp'ler... Paz Haz. 01, 2008 10:19 pm | |
| yaaw size buraya yazın demedi ki, imzanıza yazın dedi bu ne? | |
|
| |
| Konu: Geri: ...Rp'ler... Ptsi Haz. 02, 2008 8:57 pm | |
| Biz eşeği sağlam kazığa bağlayakta.... | |
|
| |
| Konu: Geri: ...Rp'ler... Salı Haz. 03, 2008 7:32 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ...Rp'ler... Çarş. Tem. 23, 2008 3:16 pm | |
| Rp Dersanesi Açılmıştır! Rp'nin ne demek olduğu Hermione tarafından açıklanmıştır. Rp bilmeyenler orayı iyice okuyup anlamadıklarını Hermione'ye sorabilirler.
İyi Rpler =)
| |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: ...Rp'ler... Paz Tem. 05, 2009 8:28 pm | |
| Aman bana sormayın bi şey xD zaten bi yıl olmuş, hala anlamayıp da bana soru soran olursa yer kafasına Nimbus 2000'i xD | |
|
| |
| ...Rp'ler... | |
|