| ...Patronus Seçimleri... | |
|
+10Remus Lupin Lord Voldemort Prof. Sybill P. Trelawney Sirius Black Prof. Charlize Theron Hermione Jean Granger Nymphadora Tonks Prof. Severus Snape Prof. Cuthbert Binns Prof. Ariana Dumbledore 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Prof. Ariana Dumbledore Hogwarts Müdüresi
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| |
| |
Prof. Aurora Sinistra Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 34 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Reese Witherspoon Rp Sevgilisi : aranıyor Patronus : --Atadam-- Asa : Kader Asası Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: ...Patronus Seçimleri... Salı Haz. 10, 2008 1:22 am | |
| Ya Ben Tam olarak bilmiyorum ama benim herhalde oğlak yada geyik olur Astronomi profesörüyüm ya:) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| Konu: Geri: ...Patronus Seçimleri... Salı Haz. 10, 2008 9:06 pm | |
| Hmm, aslında seninki atadam da olabilir... | |
|
| |
Prof. Aurora Sinistra Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 34 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Reese Witherspoon Rp Sevgilisi : aranıyor Patronus : --Atadam-- Asa : Kader Asası Kayıt tarihi : 10/06/08
| |
| |
| |
| |
Bellatrix Lestrange Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 61 Yaşadığı Yer : londra/malfoy malikanesi Ünlü : helena bonham carter Rp Sevgilisi : **rodolphus_lestrange** Patronus : boğa Asa : **_ölüm çağrısı_** Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: ...Patronus Seçimleri... Salı Haz. 24, 2008 3:12 pm | |
| ben bellanın patronusunu bilmediğim için boğa olsa olur mu | |
|
| |
| |
| |
Alostor Moody ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 29 Ünlü : harry potter hermione granger Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: ...Patronus Seçimleri... C.tesi Şub. 07, 2009 9:28 pm | |
| alostor moody nın patronusunu bilen warmı acaba? | |
|
| |
FLEUR.DELACOUR ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 1 Ünlü : bonnie wright,madonna Rp Sevgilisi : ne gezer... Kayıt tarihi : 05/03/09
| Konu: Geri: ...Patronus Seçimleri... Perş. Mart 05, 2009 6:45 pm | |
| kitapta geçmiyo ama kesin garip bi şeydir | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: ...Patronus Seçimleri... Paz Tem. 05, 2009 8:22 pm | |
| - FLEUR.DELACOUR demiş ki:
- kitapta geçmiyo ama kesin garip bi şeydir
Zuahahahaha xD ben bu üyeyi pek sevdim ya xD keşke site iflas etmeseymiş, tohh XD | |
|
| |
| ...Patronus Seçimleri... | |
|