| Sitede en yakışan çift | |
|
+7Prof. Ariana Dumbledore Ginny Weasley Prof. Cuthbert Binns Sirius Black Bellatrix Lestrange Remus Lupin Nymphadora Tonks 11 posters |
|
En yakışan çift | Sirius Black&Cuthbert Binns | | 29% | [ 4 ] | Orlando Bloom&Minerva McGonagall | | 7% | [ 1 ] | Remus Lupin&Nymphadora Tonks | | 64% | [ 9 ] | Severus Snape&Ponoma Sprout | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 14 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Nymphadora Tonks Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Sitede en yakışan çift Çarş. Haz. 04, 2008 7:17 pm | |
| Aaaaa kalbimi kırıyorsun kuzen yha hıh küstüm işte | |
|
| |
Prof. Cuthbert Binns Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 1104 Ünlü : Hillary Duff Rp Sevgilisi : Sirius Black Patronus : At Asa : ~ Rüzgarın Esintisi ~ Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: Sitede en yakışan çift Perş. Haz. 05, 2008 3:07 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Sitede en yakışan çift Perş. Haz. 05, 2008 4:19 pm | |
| | |
|
| |
Ginny Weasley Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 1104 Ünlü : Hillary Duff Rp Sevgilisi : Sirius Black Patronus : At Asa : ~ Rüzgarın Esintisi ~ Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: Sitede en yakışan çift Cuma Haz. 06, 2008 1:12 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitede en yakışan çift Cuma Haz. 06, 2008 1:12 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitede en yakışan çift Cuma Haz. 06, 2008 2:18 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: Sitede en yakışan çift Cuma Haz. 06, 2008 2:27 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitede en yakışan çift Cuma Haz. 06, 2008 2:28 pm | |
| niye burya yazıyon peki sora benim başım yanıyo sohbet ediyorsunuz diye | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Sitede en yakışan çift Cuma Haz. 06, 2008 6:46 pm | |
| benimde karnım acıktı ya tabikş de bu sölemeye gelmedim eşit durumdayız güzel pek de çekişmeli gitmiyo | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitede en yakışan çift Cuma Haz. 06, 2008 7:40 pm | |
| yha evet ben daha oyumu vermedim ama dikkat çekerim | |
|
| |
Prof. Ariana Dumbledore Hogwarts Müdüresi
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| Konu: Geri: Sitede en yakışan çift Cuma Haz. 06, 2008 10:26 pm | |
| | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| |
| |
Prof. Aurora Sinistra Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 34 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Reese Witherspoon Rp Sevgilisi : aranıyor Patronus : --Atadam-- Asa : Kader Asası Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: Sitede en yakışan çift Paz Haz. 15, 2008 11:00 am | |
| bence Remus'la Nymphadora'nın çekişmeleri birbirlerini sevmelerinden diye düşünüyorum onlar en yakışan çift Sirius'la Cuthbert'da öle ama onları fek fazla göremiyoruz yan yana | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitede en yakışan çift Cuma Haz. 27, 2008 3:45 pm | |
| - Prof. Aurora Sinistra demiş ki:
- bence Remus'la Nymphadora'nın çekişmeleri birbirlerini sevmelerinden diye düşünüyorum onlar en yakışan çift Sirius'la Cuthbert'da öle ama onları fek fazla göremiyoruz yan yana
Sirius siteye girse belki yan yana görebilirsiniz ama malesef siteye girme zahmetine katlanmıyo sirius | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitede en yakışan çift Cuma Haz. 27, 2008 3:59 pm | |
| yok be öle deme ha bu arada remus banlandı | |
|
| |
Luna Lovegood Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : ~Evanna Lynch~ Rp Sevgilisi : ... Patronus : ... Asa : ~ Zeka Aynası ~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Sitede en yakışan çift Cuma Haz. 27, 2008 4:30 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitede en yakışan çift Cuma Haz. 27, 2008 4:32 pm | |
| Ronls aynı kişi olduğu için | |
|
| |
Luna Lovegood Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : ~Evanna Lynch~ Rp Sevgilisi : ... Patronus : ... Asa : ~ Zeka Aynası ~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Sitede en yakışan çift Paz Haz. 29, 2008 10:44 pm | |
| ben ikisi ayrı kişiler ama aynı bilgisayardan giriyolar diye biliyodum | |
|
| |
Amelie Vane 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 211 Yaş : 32 Ünlü : Rachel HURD-WOOD Rp Sevgilisi : Yalnız yaşa...! Yalnız öl...! Asa : ~Tilki Cesareti~ Kayıt tarihi : 09/06/08
| Konu: Geri: Sitede en yakışan çift Paz Tem. 06, 2008 5:49 pm | |
| Dora*Lupin bence Srius'un birini rp sevgilisi olarak yazması da saçma geliyor...Ya nerdeyse beni kitaptaki Sirius'tan soğutacaktı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 211 Yaş : 32 Ünlü : Rachel HURD-WOOD Rp Sevgilisi : Yalnız yaşa...! Yalnız öl...! Asa : ~Tilki Cesareti~ Kayıt tarihi : 09/06/08
| Konu: Geri: Sitede en yakışan çift Paz Tem. 06, 2008 9:42 pm | |
| Hayır Bizzat ben Sirius olmak istiyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitede en yakışan çift Paz Tem. 06, 2008 9:54 pm | |
| yok artık! erkek çocuklar ben kız olmak istiyom der kızlar ben erkek olmak istiyom falan der de sen direk Sirius olmak istiyom diyon xD ne vaar bende Ron yada Fred olmak istiyom ama mümkün müüüüü??? Haayıııııırrrr ... | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitede en yakışan çift Paz Tem. 06, 2008 9:57 pm | |
| Olsun Srius istifa etsin ben hemen yerine geçerim(tabi beni hemen banlarlar ama ossun)... | |
|
| |
| Sitede en yakışan çift | |
|