| Desem ne dersin | |
|
+13George Weasley Amelie Vane Parvati Patil Bellatrix Lestrange Prof. Aurora Sinistra Luna Lovegood Remus Lupin Prof. Ariana Dumbledore Prof. Severus Snape Hermione Jean Granger Prof. Cuthbert Binns Ginny Weasley Nymphadora Tonks 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Nymphadora Tonks Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Desem ne dersin C.tesi Haz. 14, 2008 7:42 pm | |
| Hayayyıırr derim
Gitme desem | |
|
| |
Prof. Aurora Sinistra Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 34 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Reese Witherspoon Rp Sevgilisi : aranıyor Patronus : --Atadam-- Asa : Kader Asası Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: Desem ne dersin C.tesi Haz. 14, 2008 9:04 pm | |
| bi yere gittiğim yok daha yeni geldim zaten derim ßenim nie ßu sitede hiç arkadaşım yok desem | |
|
| |
Luna Lovegood Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : ~Evanna Lynch~ Rp Sevgilisi : ... Patronus : ... Asa : ~ Zeka Aynası ~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Desem ne dersin C.tesi Haz. 14, 2008 9:14 pm | |
| üzülme istersen arkadaş olabiliriz derim
dora ben geldim desem | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 34 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Reese Witherspoon Rp Sevgilisi : aranıyor Patronus : --Atadam-- Asa : Kader Asası Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: Desem ne dersin Paz Haz. 15, 2008 10:38 am | |
| Dora kim kız derim.. Oley arkadaş katsayım artıyor desem | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : ~Evanna Lynch~ Rp Sevgilisi : ... Patronus : ... Asa : ~ Zeka Aynası ~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Desem ne dersin Paz Haz. 15, 2008 12:04 pm | |
| Dora=Nymphadora Tonks Ne katsayın artıyor derim | |
|
| |
| Konu: Geri: Desem ne dersin Paz Haz. 15, 2008 12:07 pm | |
| Arkadaş arkadaş SEn Dora Binns Lupin Ary OLeyy derimm Bugün hava bozuk desem | |
|
| |
| Konu: Geri: Desem ne dersin Paz Haz. 15, 2008 12:09 pm | |
| burası güzel derim sen nerdesin desem | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 61 Yaşadığı Yer : londra/malfoy malikanesi Ünlü : helena bonham carter Rp Sevgilisi : **rodolphus_lestrange** Patronus : boğa Asa : **_ölüm çağrısı_** Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: Desem ne dersin Perş. Haz. 19, 2008 11:33 am | |
| bilmem ne deyim
dumbledore'a hastayım desem | |
|
| |
| Konu: Geri: Desem ne dersin Cuma Haz. 20, 2008 12:34 am | |
| yorum yok başım çoook ağrıyor desem | |
|
| |
Parvati Patil 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 30 Ünlü : Sitara Shah Rp Sevgilisi : yok Asa : ~Kızıl Ağaç~ Kayıt tarihi : 17/06/08
| Konu: Geri: Desem ne dersin Cuma Haz. 27, 2008 7:51 pm | |
| bi ağrı kesici iç derim(bana çok faydası oluyo)
çok sıkılıyorum desem | |
|
| |
Amelie Vane 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 211 Yaş : 32 Ünlü : Rachel HURD-WOOD Rp Sevgilisi : Yalnız yaşa...! Yalnız öl...! Asa : ~Tilki Cesareti~ Kayıt tarihi : 09/06/08
| Konu: Geri: Desem ne dersin Paz Haz. 29, 2008 8:36 pm | |
| Balkona ya da şöyle diyim dışarı çık temiz hava al En iyi arkadaşım uykuyu bana tercih etti ve şimdi büyük bi ihtimalle de uyuyor... | |
|
| |
| Konu: Geri: Desem ne dersin Paz Haz. 29, 2008 8:38 pm | |
| git uyandır derim o arkadaş kim derim | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 211 Yaş : 32 Ünlü : Rachel HURD-WOOD Rp Sevgilisi : Yalnız yaşa...! Yalnız öl...! Asa : ~Tilki Cesareti~ Kayıt tarihi : 09/06/08
| Konu: Geri: Desem ne dersin Cuma Tem. 04, 2008 8:31 pm | |
| Fatmanur fakat uyandırmam için yanında olmam lazımdı mesajlaşıyorduk o uyudu biliorum cevap için baya bi geç kaldım
"İçimde garip bi şey var sevinçle heyecan karışık" desem ne dersin | |
|
| |
| Konu: Geri: Desem ne dersin Ptsi Tem. 07, 2008 9:50 am | |
| bilmem ne desem ki bugün çok mutluyum desem... | |
|
| |
Prof. Cuthbert Binns Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 1104 Ünlü : Hillary Duff Rp Sevgilisi : Sirius Black Patronus : At Asa : ~ Rüzgarın Esintisi ~ Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: Desem ne dersin Salı Tem. 08, 2008 11:18 pm | |
| allah bozmasın derim
canım sıkkın desem | |
|
| |
George Weasley 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 107 Yaş : 35 Yaşadığı Yer : KoVuK Ünlü : Oliver Phelps Rp Sevgilisi : Y.O.K. Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Desem ne dersin Çarş. Tem. 09, 2008 7:03 pm | |
| mutlu olacağın bişiler yap derim..
Kendimi şu an bi rüyanın içindeymiş gibi hissediyorum desem.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Desem ne dersin C.tesi Tem. 12, 2008 2:10 pm | |
| Rüya yeterince güzelse uyanma derim...
Kendimi bu sandalyeye yapıştırmak istiyorum ki uzun süre bilgisayarda kalbileyim.... | |
|
| |
George Weasley 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 107 Yaş : 35 Yaşadığı Yer : KoVuK Ünlü : Oliver Phelps Rp Sevgilisi : Y.O.K. Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Desem ne dersin C.tesi Tem. 12, 2008 2:15 pm | |
| iyi ve ilginç bi fikir.. canm çizgi film izlemek istio desem | |
|
| |
| Konu: Geri: Desem ne dersin C.tesi Tem. 12, 2008 7:05 pm | |
| izle o zaman derim içimde garip bir heyecan var desem | |
|
| |
| Konu: Geri: Desem ne dersin C.tesi Tem. 12, 2008 9:53 pm | |
| Tadını çıkar belki çok kısa sürebilir...
"Evde daralıyorum...Biraz da canım sıkılıyor." desem...? | |
|
| |
| Konu: Geri: Desem ne dersin Paz Tem. 13, 2008 1:15 pm | |
| dışarı çık biraz gez derim paramı kaybettim desem | |
|
| |
| Konu: Geri: Desem ne dersin Paz Tem. 13, 2008 4:11 pm | |
| En son nerede ya da nerelerde gezindiysen oraya bak derim...
Okulu değil ama arkadaşlarımı özledim... Desem...? | |
|
| |
| Konu: Geri: Desem ne dersin Paz Tem. 13, 2008 4:39 pm | |
| ben de özledim en çok da çok sevdiğim kankimi mutfaktan yemek kokuları geliyo desem... | |
|
| |
| Konu: Geri: Desem ne dersin Paz Tem. 13, 2008 5:30 pm | |
| Kokuları takip et kaynağını yok et derim...
Babam benim gürültüme rağmen uyuyabilmiş... | |
|
| |
| Konu: Geri: Desem ne dersin Paz Tem. 13, 2008 6:13 pm | |
| çok uykusu varmış demek ki bugünün bitmesini hiç istemiyorum desem... | |
|
| |
| Desem ne dersin | |
|