| Şu An Dinlediğiniz Şarkıdaki En Güzel Söz | |
|
+8Rubeus Hagrid Bellatrix Lestrange Dulce Maria Pardo Prof. Cuthbert Binns Luna Lovegood Prof. Aurora Sinistra Nymphadora Tonks Hermione Jean Granger 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| |
| |
Nymphadora Tonks Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkıdaki En Güzel Söz C.tesi Haz. 07, 2008 12:31 pm | |
| Sil baştan başlamak gerek bazen hayatı sıfırlamak.Sil baştan sevmek gerek bazen her şeyi unutmak......... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkıdaki En Güzel Söz C.tesi Haz. 07, 2008 3:53 pm | |
| BaDEM ***** Varsın Yoksun Bir sen mi kayboldun bu ask denizinde, Bense yok oldum nefesindeee... | |
|
| |
Prof. Aurora Sinistra Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 34 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Reese Witherspoon Rp Sevgilisi : aranıyor Patronus : --Atadam-- Asa : Kader Asası Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkıdaki En Güzel Söz Paz Haz. 15, 2008 10:54 am | |
| Nazo-Senizlik ölümden bile zor Vur hadi bir hamleyle çek tetiği yok olan kalp ağrı duyar mı hiç kanar mı? | |
|
| |
Luna Lovegood Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : ~Evanna Lynch~ Rp Sevgilisi : ... Patronus : ... Asa : ~ Zeka Aynası ~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkıdaki En Güzel Söz Paz Haz. 15, 2008 2:46 pm | |
| Ne aşk var ne mutlu sonlar... | |
|
| |
Prof. Cuthbert Binns Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 1104 Ünlü : Hillary Duff Rp Sevgilisi : Sirius Black Patronus : At Asa : ~ Rüzgarın Esintisi ~ Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkıdaki En Güzel Söz Ptsi Haz. 16, 2008 11:53 am | |
| avrupa duyacak türklerin ayak seslerini , herkesten soracak büyük şampiyonun ismini avrupa dikecek bizim gibilerin heykelini , bütün dünya görecek TÜRKİYE'nn gollerini | |
|
| |
Prof. Aurora Sinistra Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 34 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Reese Witherspoon Rp Sevgilisi : aranıyor Patronus : --Atadam-- Asa : Kader Asası Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkıdaki En Güzel Söz Ptsi Haz. 16, 2008 12:34 pm | |
| sevdiğim başka sevenim başka yağmur yağsa uykum kaçsa bir kuş konsa badi parmağıma ağlardım bir başıma sevdadandır dedi annem aldırma aldırma gel yanıma Feridun Düzağaç-Düşler Sokağı | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkıdaki En Güzel Söz Ptsi Haz. 16, 2008 12:40 pm | |
| Önümde ağır bir kapı ardında okyanus var birde bileğimden biri çekiyo benimse kapıyı açmam gerek bak diyorum koca dünyaya ah burdan derhal çıkmak gerek bari çekme bileğimden benim her şey görüp öğrenmem gerek.Bir ileri bir geri her adım bu kappının ardı demek onunda boğalmak olsada benim o sularda yüzmem gerek anahtar deliğinden görünen o küçücük manzara sana yetiyorsa yetsin benim o suloarda yüzmem gerekah şebnem ahh sesine kurban.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : ~Evanna Lynch~ Rp Sevgilisi : ... Patronus : ... Asa : ~ Zeka Aynası ~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkıdaki En Güzel Söz Ptsi Haz. 16, 2008 5:35 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkıdaki En Güzel Söz Ptsi Haz. 16, 2008 5:39 pm | |
| | |
|
| |
Prof. Cuthbert Binns Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 1104 Ünlü : Hillary Duff Rp Sevgilisi : Sirius Black Patronus : At Asa : ~ Rüzgarın Esintisi ~ Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkıdaki En Güzel Söz Salı Haz. 17, 2008 7:12 pm | |
| hatırlatıyım müsadenle fazla dğeil geçen sene biz ayrıldık seve seve barışmamız bi mucize | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkıdaki En Güzel Söz Çarş. Haz. 18, 2008 1:15 pm | |
| Bir film şeridi gibi geçiyorum şimdi Olmayanlarımın içinden Çok isteyince oluyordu hani Söyle nerdesin hiç gelmeyen Bu şarkılar hepsi yalan Seni benden neden alıkoyar zaman...
| |
|
| |
Dulce Maria Pardo ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 30 Yaşadığı Yer : Fransa Ünlü : Fleur Delacour Rp Sevgilisi : Draco gelse manyax olurdu xD Kayıt tarihi : 18/06/08
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkıdaki En Güzel Söz Çarş. Haz. 18, 2008 3:24 pm | |
| Nuestro Amor! Es asi, asi Es xD [ Dulce'm sölüo xD ] | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 61 Yaşadığı Yer : londra/malfoy malikanesi Ünlü : helena bonham carter Rp Sevgilisi : **rodolphus_lestrange** Patronus : boğa Asa : **_ölüm çağrısı_** Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkıdaki En Güzel Söz Perş. Haz. 19, 2008 11:30 am | |
| YILLAR GEÇSEDE ÜSTÜNDEN BU KALP SENİ UNUTUR MU? | |
|
| |
Rubeus Hagrid Hogwarts Arazisi ve Anahtar Bekçisi
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : hogwarts'ın bahçesinde yuvarlanıp gidioruz.. Ünlü : johnny depp Rp Sevgilisi : ..... Kayıt tarihi : 25/06/08
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkıdaki En Güzel Söz Paz Haz. 29, 2008 5:04 pm | |
| ölürüm de ayrılamam yar senden | |
|
| |
Amelie Vane 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 211 Yaş : 32 Ünlü : Rachel HURD-WOOD Rp Sevgilisi : Yalnız yaşa...! Yalnız öl...! Asa : ~Tilki Cesareti~ Kayıt tarihi : 09/06/08
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkıdaki En Güzel Söz Paz Haz. 29, 2008 7:43 pm | |
| ...Sensizlikten kalan en acı gerçeğim hiçliğim Ucuz basit ve sıradan pazara çıkmış gibi sanki ipliğim..İpliğim Hayat beni unutsa da sen unutma adımı unutacak kadar kaybettim kendimi Olsun beni unutma.... | |
|
| |
victor krum ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 149 Yaşadığı Yer : düşler krallığı Ünlü : victor krum Rp Sevgilisi : muş ta muş Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkıdaki En Güzel Söz Ptsi Eyl. 29, 2008 9:50 pm | |
| athena__palvra alay etmeden olmaz ,başka türlü yaşanmaz ki boşver gülüp geçmeli ,hayat 1000 kere başlamaz ki | |
|
| |
victor krum ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 149 Yaşadığı Yer : düşler krallığı Ünlü : victor krum Rp Sevgilisi : muş ta muş Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkıdaki En Güzel Söz Salı Ekim 21, 2008 11:07 am | |
| hadise________deli oğlan olmaz mı olmaz mı hepi topu istediğim bu hayatta | |
|
| |
Oliver Wood ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 56 Yaş : 29 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : emma watson Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 16/08/09
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkıdaki En Güzel Söz Ptsi Ağus. 17, 2009 11:41 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkıdaki En Güzel Söz Perş. Eyl. 17, 2009 11:18 am | |
| Ama ben çok... ÇooOOokk... ÇoooOOOooOoOoOook aşığımm... Aşığım sanaaa... Aşığım... | |
|
| |
Ginny Weasley Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkıdaki En Güzel Söz C.tesi Eyl. 19, 2009 9:20 pm | |
| Yok şarkı markı. Bilge'nin pppppp larını dinliyorum. En güzel kısmı da ppppp xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Dinlediğiniz Şarkıdaki En Güzel Söz Çarş. Eyl. 23, 2009 4:36 pm | |
| Karşımda geç kalmış yıllar, arkamda bir çok aşkım var rastgeldiğim tüm insanlar seni bana anlatırlar... mmm...
Pinhâni - Seni Bana Anlatırlar | |
|
| |
| Şu An Dinlediğiniz Şarkıdaki En Güzel Söz | |
|