| Saf kız ve ondan saf sevgilisi :) Güzin Abla'ya mektup, bakın gülmekten ölün :)) | |
|
+9yAqMuR_€mmA Neville Longbottom George Weasley Hermione Jean Granger Amelie Vane Luna Lovegood Prof. Cuthbert Binns Prof. Ariana Dumbledore Nymphadora Tonks 13 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Nymphadora Tonks Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Saf kız ve ondan saf sevgilisi :) Güzin Abla'ya mektup, bakın gülmekten ölün :)) C.tesi Haz. 07, 2008 11:02 pm | |
| KIZIN MEKTUBU : Sevgili Güzin Abla; Ben 17 yaşında bir kızım. İnternette kendime yeni bir erkek arkadaş edindim. Onu çok seviyorum. O da beni seviyormuş. Bana seni ailemle tanıştıracağım dedi. Buna çok sevindim. Beni evlerine davet etti, ailesiyle tanıştırmak için. Evlerine gittiğimde evde kimse yoktu. Bana birazdan gelirler dedi. Onları beklerken birer kola içelim dedi. Bende olur dedim. Odasına geçtik, Kolamızı içerken erkek arkadaşım birden uyumaya başladı. Güzin Abla sence erkek arkadaşımın hastalığı ne GÜZİN ABLA’NIN CEVABI : Kızım seni annen Kadir Gecesi doğurmuş… | |
|
| |
Prof. Ariana Dumbledore Hogwarts Müdüresi
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| |
| |
Prof. Cuthbert Binns Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 1104 Ünlü : Hillary Duff Rp Sevgilisi : Sirius Black Patronus : At Asa : ~ Rüzgarın Esintisi ~ Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: Saf kız ve ondan saf sevgilisi :) Güzin Abla'ya mektup, bakın gülmekten ölün :)) Ptsi Haz. 09, 2008 6:38 pm | |
| süper ya koptum paylaşım için saol | |
|
| |
Luna Lovegood Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : ~Evanna Lynch~ Rp Sevgilisi : ... Patronus : ... Asa : ~ Zeka Aynası ~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| |
| |
Amelie Vane 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 211 Yaş : 32 Ünlü : Rachel HURD-WOOD Rp Sevgilisi : Yalnız yaşa...! Yalnız öl...! Asa : ~Tilki Cesareti~ Kayıt tarihi : 09/06/08
| Konu: Geri: Saf kız ve ondan saf sevgilisi :) Güzin Abla'ya mektup, bakın gülmekten ölün :)) C.tesi Tem. 05, 2008 4:41 pm | |
| Komik ve ötesi iyiki de buraya yazmışsın... | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Saf kız ve ondan saf sevgilisi :) Güzin Abla'ya mektup, bakın gülmekten ölün :)) Paz Tem. 06, 2008 9:28 pm | |
| hehhehehhehheheee yazııııııııkkkkkk kızı anası KAdir Gecesi doğurmuş cidden xP | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : ~Evanna Lynch~ Rp Sevgilisi : ... Patronus : ... Asa : ~ Zeka Aynası ~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Saf kız ve ondan saf sevgilisi :) Güzin Abla'ya mektup, bakın gülmekten ölün :)) Ptsi Tem. 07, 2008 9:40 am | |
| iyiki de öyle olmuş | |
|
| |
George Weasley 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 107 Yaş : 35 Yaşadığı Yer : KoVuK Ünlü : Oliver Phelps Rp Sevgilisi : Y.O.K. Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Saf kız ve ondan saf sevgilisi :) Güzin Abla'ya mektup, bakın gülmekten ölün :)) Çarş. Tem. 09, 2008 7:05 pm | |
| zuaha fıkra gibi yaa | |
|
| |
| Konu: Geri: Saf kız ve ondan saf sevgilisi :) Güzin Abla'ya mektup, bakın gülmekten ölün :)) Cuma Tem. 11, 2008 6:08 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 211 Yaş : 32 Ünlü : Rachel HURD-WOOD Rp Sevgilisi : Yalnız yaşa...! Yalnız öl...! Asa : ~Tilki Cesareti~ Kayıt tarihi : 09/06/08
| Konu: Geri: Saf kız ve ondan saf sevgilisi :) Güzin Abla'ya mektup, bakın gülmekten ölün :)) C.tesi Tem. 12, 2008 10:42 pm | |
| Hala gülebiliyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Saf kız ve ondan saf sevgilisi :) Güzin Abla'ya mektup, bakın gülmekten ölün :)) Paz Tem. 13, 2008 1:00 pm | |
| ben de | |
|
| |
| Konu: Geri: Saf kız ve ondan saf sevgilisi :) Güzin Abla'ya mektup, bakın gülmekten ölün :)) Paz Tem. 13, 2008 4:19 pm | |
| Demek ortak noktalarımız ortaya çıkmaya başladı | |
|
| |
| Konu: Geri: Saf kız ve ondan saf sevgilisi :) Güzin Abla'ya mektup, bakın gülmekten ölün :)) Paz Tem. 13, 2008 4:31 pm | |
| öyle sanırım | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Saf kız ve ondan saf sevgilisi :) Güzin Abla'ya mektup, bakın gülmekten ölün :)) Ptsi Ağus. 25, 2008 8:35 pm | |
| noluyo kıslar ya | |
|
| |
| Konu: Geri: Saf kız ve ondan saf sevgilisi :) Güzin Abla'ya mektup, bakın gülmekten ölün :)) Ptsi Ağus. 25, 2008 8:56 pm | |
| biri komik bişey anlattı da ona gülüyoruz katılmak istermisin | |
|
| |
| Konu: Geri: Saf kız ve ondan saf sevgilisi :) Güzin Abla'ya mektup, bakın gülmekten ölün :)) Ptsi Ağus. 25, 2008 8:57 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Saf kız ve ondan saf sevgilisi :) Güzin Abla'ya mektup, bakın gülmekten ölün :)) Ptsi Ağus. 25, 2008 8:59 pm | |
| benim kanki tanıyomusun yoksa? | |
|
| |
| Konu: Geri: Saf kız ve ondan saf sevgilisi :) Güzin Abla'ya mektup, bakın gülmekten ölün :)) Salı Ağus. 26, 2008 6:20 pm | |
| bilmem ki çıkaramadım adı neydi xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Saf kız ve ondan saf sevgilisi :) Güzin Abla'ya mektup, bakın gülmekten ölün :)) Salı Ağus. 26, 2008 8:50 pm | |
| Ece diye bir kız çok severim kendisini | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Saf kız ve ondan saf sevgilisi :) Güzin Abla'ya mektup, bakın gülmekten ölün :)) Çarş. Ağus. 27, 2008 4:15 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Saf kız ve ondan saf sevgilisi :) Güzin Abla'ya mektup, bakın gülmekten ölün :)) Çarş. Ağus. 27, 2008 4:43 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Saf kız ve ondan saf sevgilisi :) Güzin Abla'ya mektup, bakın gülmekten ölün :)) Çarş. Ağus. 27, 2008 10:01 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Saf kız ve ondan saf sevgilisi :) Güzin Abla'ya mektup, bakın gülmekten ölün :)) Perş. Ağus. 28, 2008 2:23 pm | |
| | |
|
| |
Neville Longbottom ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 30 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Matthew Lewis Rp Sevgilisi : Yok Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Saf kız ve ondan saf sevgilisi :) Güzin Abla'ya mektup, bakın gülmekten ölün :)) C.tesi Ağus. 30, 2008 12:37 pm | |
| | |
|
| |
| Saf kız ve ondan saf sevgilisi :) Güzin Abla'ya mektup, bakın gülmekten ölün :)) | |
|