| ~İstekler~ | |
|
+14Bellatrix Lestrange Remus Lupin Sirius Black Cho Chang Ronald Weasley Hermione Jean Granger Prof. Minerva McGonagall Nymphadora Tonks Prof. Quirinus Quirrell Harry Potter Prof. Severus Snape Ginny Weasley Prof. Orlando Bloom Prof. Ariana Dumbledore 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Nymphadora Tonks Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| |
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| |
| |
Prof. Ariana Dumbledore Hogwarts Müdüresi
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| Konu: Geri: ~İstekler~ Perş. Mayıs 29, 2008 7:36 pm | |
| SOHBET YOK! Baykuşhane açılıyor. | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 61 Yaşadığı Yer : londra/malfoy malikanesi Ünlü : helena bonham carter Rp Sevgilisi : **rodolphus_lestrange** Patronus : boğa Asa : **_ölüm çağrısı_** Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: ~İstekler~ Ptsi Haz. 02, 2008 10:13 am | |
| profesör dumbledore benim ölümyiyen başvurumu kabul ederseniz sevinirim | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| |
| |
Prof. Aurora Sinistra Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 34 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Reese Witherspoon Rp Sevgilisi : aranıyor Patronus : --Atadam-- Asa : Kader Asası Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: ~İstekler~ Perş. Haz. 12, 2008 11:56 am | |
| Prof.Dumbledore bn Astronomi Kulseine mod olmak istiyorum ve Z.A.Y üye formu doldurmdum kabul edereniz sevinirim .... | |
|
| |
| |
| |
Amelie Vane 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 211 Yaş : 32 Ünlü : Rachel HURD-WOOD Rp Sevgilisi : Yalnız yaşa...! Yalnız öl...! Asa : ~Tilki Cesareti~ Kayıt tarihi : 09/06/08
| Konu: Geri: ~İstekler~ Cuma Haz. 20, 2008 1:09 pm | |
| Tamam Hogwarts bu gidişle seneye falan açılacak ama şu herkesin kacıncı sınıf olduğu bi belli olsa...Yani Harry de Giny de aynı sınıfta bi de ben 1. Sınıf olmak istemiyorum... | |
|
| |
Rubeus Hagrid Hogwarts Arazisi ve Anahtar Bekçisi
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : hogwarts'ın bahçesinde yuvarlanıp gidioruz.. Ünlü : johnny depp Rp Sevgilisi : ..... Kayıt tarihi : 25/06/08
| Konu: Geri: ~İstekler~ Çarş. Haz. 25, 2008 8:39 pm | |
| prof.bahçeye benim kulübemide kondursanız | |
|
| |
| Konu: Geri: ~İstekler~ Ptsi Tem. 07, 2008 9:06 pm | |
| Mss Vane, isterseniz bi sene bekleyebilirsiniz =) Bir kaç güne kadar bunlar ayarlanacaktır. Merak etmeyin.
Mr Hagrid, ayarlanıyor... | |
|
| |
victor krum ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 149 Yaşadığı Yer : düşler krallığı Ünlü : victor krum Rp Sevgilisi : muş ta muş Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: ~İstekler~ Çarş. Ekim 01, 2008 5:39 pm | |
| bu sitede bir toplu buluşma günü olsa süper olur.her açışımda online üye ben,ben yine ben... | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: ~İstekler~ Paz Tem. 05, 2009 8:17 pm | |
| Daha ne istiyorsun ben de onu anlayamadım... Ne güzel işte koca site senin oooh xD | |
|
| |
| ~İstekler~ | |
|