Prof. Ariana Dumbledore Hogwarts Müdüresi
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| Konu: ~Öneriler~ Ptsi Mart 31, 2008 7:22 pm | |
| Önerilerinizi seve seve değerlendiricem :heart: | |
|
Remus Lupin !..BAN yedi..!
Mesaj Sayısı : 478 Ünlü : anka kuşu tüyü Rp Sevgilisi : Nymphadora Tonks Patronus : kurt Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: ~Öneriler~ Çarş. Haz. 11, 2008 12:49 pm | |
| siteye bir anllaşmalı hikaye bölümü açarmsınız? | |
|
Alostor Moody ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 29 Ünlü : harry potter hermione granger Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: ~Öneriler~ C.tesi Ara. 06, 2008 12:16 pm | |
| benım aklıma bırsey geldı ama ne kadar yapılır bılemem ben genede paylasmak ıstedım sımdı yenı uyeler gelıyo sıteye bunlardan bırısıde benım dun gece kayıt oldum herneyse bu gelenler ıcın bır sıte yle ılgılı bırkac bılgı verılebılır ornegın rp ne anlama gelıyor nerelerde kullanılıyor ünlü yazıyo ne anlama gelıyo ve nerelerde kulanılıyo patronus falan yazıyo orgengın enrelerde kullanılıyo ve ne ıse yarıyo bunun gıbı seylerrı bır bolum olarak acarsanız sevınrıım yenı uyeler ılk once oraya gırerler ve anlamları ogrenırler ogrenıncede daha rahat aktıvıtelere katılabılırler saygılarla alostor moody | |
|
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: ~Öneriler~ Paz Tem. 05, 2009 8:16 pm | |
| Vallaa biz o bilgileri vermiştik :/ | |
|