| Ariana Dumbledore... | |
|
+2Lord Voldemort Prof. Ariana Dumbledore 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Prof. Ariana Dumbledore Hogwarts Müdüresi
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| |
| |
Prof. Ariana Dumbledore Hogwarts Müdüresi
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| Konu: Geri: Ariana Dumbledore... Ptsi Ağus. 11, 2008 8:33 am | |
| Adminimiz Esra, özel sebeplerinden dolayı siteyi bırakmak zorunda kaldı. O yüzden adminliği bana [ben Fatmanur=Hermione] devretti. Bende site içi köklü bir değişime giriyorum. Herkesin haberi olsun istedim. | |
|
| |
Lord Voldemort Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 52 Yaş : 30 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : Mürver Asa Rp Sevgilisi : onlarla işim olmaz Kayıt tarihi : 28/04/08
| Konu: Geri: Ariana Dumbledore... Paz Ağus. 17, 2008 4:32 pm | |
| Site içi köklü br değişikliye gittiğinden onun haberi varmı? | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Ariana Dumbledore... Çarş. Eyl. 03, 2008 5:48 pm | |
| Kendisi bana bıraktı, böyle olmuyor dedi. Ben de değiştirelim o zaman dedim. Al senin site istediğini yap dedi xD | |
|
| |
Daphne Greengrass 1. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 29 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Sara Paxton Rp Sevgilisi : #_Y~O~K_# Asa : #- Güllerin Büyüsü -# Kayıt tarihi : 14/04/08
| Konu: Geri: Ariana Dumbledore... Salı Eyl. 09, 2008 10:10 pm | |
| Buna sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Yinede senin en iyi şekilde siteyi yönetecğeine inanıyorum Fatmanur'cum =) | |
|
| |
Alostor Moody ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 29 Ünlü : harry potter hermione granger Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: Ariana Dumbledore... Perş. Tem. 02, 2009 9:32 pm | |
| oke tmm Fatmanur=Hermione o zaman bu prof.luk basvurularına falan sen bir göz atsan cok ıyı olur vallaha :d | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Ariana Dumbledore... Paz Tem. 05, 2009 8:36 pm | |
| Len site ölmüş gitmiş diyom sana hala mı profesörlük peşindesin... Hem bunun doktorası var doçentliği var kolay mı öyle ha deyince profesör olmak xD | |
|
| |
Albus Dumbledore ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 14 Ünlü : yok Rp Sevgilisi : bilinmemektedir ama grindelwald ve minervadan şüpheleniyorum Kayıt tarihi : 03/08/09
| Konu: Geri: Ariana Dumbledore... Salı Ağus. 04, 2009 12:15 am | |
| iyide albusun siteye girdiği yokmuş benim öğrendiğim kadarıyla çünkü hiçbir soruna bakmamış | |
|
| |
| Ariana Dumbledore... | |
|