| 6 fİLİM YANİ MELEZ PRENS VİZYONA GİRME TARİHİ 6 AY ERTELENDİ | |
|
+4yAqMuR_€mmA miss_axsi victor krum Lord Voldemort 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Lord Voldemort Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 52 Yaş : 30 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : Mürver Asa Rp Sevgilisi : onlarla işim olmaz Kayıt tarihi : 28/04/08
| Konu: 6 fİLİM YANİ MELEZ PRENS VİZYONA GİRME TARİHİ 6 AY ERTELENDİ Paz Ağus. 17, 2008 4:34 pm | |
| HP & Melez Prens, 19 Temmuz 2009'a alındı !!!
Filmin yapımcı şirketi Warner Brothers, Harry Potter ve Melez Prens'in vizyon tarihinin 19 TEMMUZ 2009 tarihine kaydırıldığını doğruladı.
"İşletmeden sorumlu başkan Alan Horn, ertelemenin iki sebebinin bulunduğunu açıkladı: Birinci sebep, WB stüdyonun kararının bu tür bir filmin yaz sezonunda vizyona girmesinin daha uygun olması, ve ikinci sebep, bütün yapım şirketlerinin de etkilendiği gibi senaristlerin, yazarların, grevinin sonucunda oluşan etkileri biz de hissetmeyi sürdürüyoruz ve filmin rekabet ortamında olabilecek en çılgın seyirci rakamlara ulaşmasını sağlamak içinde, zamana ihtiyacımız var"
"Melez Prens'in yeni yayın tarihi, Ölüm Yadigarları'nın her iki bölümünün çıkış tarhilerini etkilemeyecek" diyor, WB sinama grubundan sorumlu Jeff Robinov. "İyi tarafından bakmak gerekirse, Melez Prens ve Ölüm Yadigarları'nın ilk bölümü arasında ki çıkış tarihi farkı, çok kısa olacak"
Film için bir süre daha beklememiz gerekecek anlaşılan...En azından tüm dünya ile aynı anda izleyeceğiz, ülkemiz için tekrar değişmezse. | |
|
| |
victor krum ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 149 Yaşadığı Yer : düşler krallığı Ünlü : victor krum Rp Sevgilisi : muş ta muş Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: 6 fİLİM YANİ MELEZ PRENS VİZYONA GİRME TARİHİ 6 AY ERTELENDİ C.tesi Eyl. 27, 2008 3:41 pm | |
| | |
|
| |
miss_axsi ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 11 Ünlü : daniel radcliffe Rp Sevgilisi : bilmiorum ama heran olabilir Patronus : off ya resim kaymıorujmm Asa : off kaç aydan beri bekliom vermiyorr Kayıt tarihi : 13/11/08
| Konu: Geri: 6 fİLİM YANİ MELEZ PRENS VİZYONA GİRME TARİHİ 6 AY ERTELENDİ Perş. Kas. 13, 2008 6:52 pm | |
| bencede ama benim için biraz ii oldu benim dogum günüm 20 temmuz da yaşasın ama digerleri için üzgünüm | |
|
| |
yAqMuR_€mmA ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 30 Yaşadığı Yer : londra Ünlü : hermoni granger Rp Sevgilisi : harry potter Patronus : çatalboynuzlugeyik Asa : -cesaretin sıcaklığı- Kayıt tarihi : 21/11/08
| Konu: Geri: 6 fİLİM YANİ MELEZ PRENS VİZYONA GİRME TARİHİ 6 AY ERTELENDİ C.tesi Kas. 22, 2008 9:27 pm | |
| | |
|
| |
Alostor Moody ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 29 Ünlü : harry potter hermione granger Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: 6 fİLİM YANİ MELEZ PRENS VİZYONA GİRME TARİHİ 6 AY ERTELENDİ C.tesi Şub. 07, 2009 9:34 pm | |
| paylaşım için saol voldemort 4.seride sana yaptıgım iyiliği unutmuyorsun demi? (aslında ben yapmaıdm ama olsun genede yardımcı oldum ama bi işi beceremediniz ) | |
|
| |
Pansy Parkinson ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 28 Yaşadığı Yer : Godric's Hollow Ünlü : Lauren Shotton Rp Sevgilisi : ...yalnızlık her şeyin en tatlısıdır...:) Patronus : Üzgünüm ;( Asa : Üzgünüm ;( Kayıt tarihi : 02/04/09
| Konu: Geri: 6 fİLİM YANİ MELEZ PRENS VİZYONA GİRME TARİHİ 6 AY ERTELENDİ Perş. Nis. 09, 2009 2:49 pm | |
| yaaaa fragmanda izledim londra köprüsü havaya uçuyo kitapta öle bişi yok anlamadım yorum yaparsanız | |
|
| |
dean thomas ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 62 Yaş : 29 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Alfred Enoch Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 16/08/09
| Konu: Geri: 6 fİLİM YANİ MELEZ PRENS VİZYONA GİRME TARİHİ 6 AY ERTELENDİ Paz Ağus. 16, 2009 2:53 pm | |
| ben doğum günümde (18 Temmuz)'da gittim ama filmin sonu çok kötü bitti | |
|
| |
grayffindor01 ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 29 Yaşadığı Yer : ADANA Ünlü : emma watson Rp Sevgilisi : hermione granger Kayıt tarihi : 16/08/09
| Konu: Geri: 6 fİLİM YANİ MELEZ PRENS VİZYONA GİRME TARİHİ 6 AY ERTELENDİ Paz Ağus. 16, 2009 6:49 pm | |
| ewwtçok anlamsız bitti melez prensin sonu lord voldemort kaçtı ama prof. snape çok yanlıs yaptı ama o daha böncedende ölüm yiyendi yanlıs hatırlamıosam | |
|
| |
dean thomas ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 62 Yaş : 29 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Alfred Enoch Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 16/08/09
| Konu: Geri: 6 fİLİM YANİ MELEZ PRENS VİZYONA GİRME TARİHİ 6 AY ERTELENDİ Paz Ağus. 16, 2009 9:25 pm | |
| evet ölüm yiyendi ama lily ve jamesin ölümünden sonra dumbledoreun tarafına geçti ve ihanet etmedi dumbledorun ölümlü planlanmış bir ölümdü | |
|
| |
| 6 fİLİM YANİ MELEZ PRENS VİZYONA GİRME TARİHİ 6 AY ERTELENDİ | |
|