Alostor Moody ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 29 Ünlü : harry potter hermione granger Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: HOGWARTSA BİRŞEYLER OLUYOR C.tesi Ara. 06, 2008 10:50 pm | |
| | |
|
Alexander Almao ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 30 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Alan Rickman Rp Sevgilisi : Var Kayıt tarihi : 04/06/09
| Konu: Geri: HOGWARTSA BİRŞEYLER OLUYOR Perş. Haz. 04, 2009 3:15 pm | |
| aslında haber doğru henüz bize tam bir genelleme gelmeden cevap vermek zor bari bizim iş başvurularımıza yanıt verseydi.. | |
|
Albus Dumbledore ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 14 Ünlü : yok Rp Sevgilisi : bilinmemektedir ama grindelwald ve minervadan şüpheleniyorum Kayıt tarihi : 03/08/09
| Konu: Geri: HOGWARTSA BİRŞEYLER OLUYOR Ptsi Ağus. 03, 2009 11:51 pm | |
| eh artık bilemem ben yeni geldim yerine beni getirirlerse hergün girerim.tüm başvurulara bakarım | |
|
Ginny Weasley Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: HOGWARTSA BİRŞEYLER OLUYOR Çarş. Ağus. 12, 2009 3:10 pm | |
| Flaş Flaş Flaş Ariana öldü mü? Yoksa kimseye haber vermeden tatile gitti ve öğrencisiz hayatın güzelliklerine varıp okulu mu bıraktı????????? | |
|
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: HOGWARTSA BİRŞEYLER OLUYOR Ptsi Eyl. 14, 2009 11:39 pm | |
| Eveeeeeeeeeettt aynen öyle oldu xD | |
|
Ginny Weasley Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: HOGWARTSA BİRŞEYLER OLUYOR Çarş. Eyl. 16, 2009 11:23 pm | |
| Gel abla gel geeeel en iyi kehanetler bende xD | |
|
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: HOGWARTSA BİRŞEYLER OLUYOR Perş. Eyl. 17, 2009 12:33 am | |
| xD Oooo sen neymişsin be aabi xD xD Yaknda burda bir haber daha olur artık; Ginny ve Hermione kafayı mı yediler? Oynattlar da siteyi de bu oyuna alet mi ettiler? Yoksa Ginny online'mş gibi yapyor da kimseyi takmıyor muu? Yoksa hala msni açmamaya yemin mi etti? Yoksa gün geçtikçe Cevahirleşti mi? [bu sonuncu da ne alakaysa xD] | |
|