Oliver Wood ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 56 Yaş : 29 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : emma watson Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 16/08/09
| Konu: Gel Ve Kendini Tanıt Ptsi Ağus. 17, 2009 1:09 pm | |
| Ad: Soyad: Yas: Hobbileri: Fobileri: Favori müzikleri: Favori kitapları: Tuttuğ takım:
burdaki alanı gerçek hayattakine göre doldurursanız sewinirim
En son Oliver Wood tarafından Ptsi Ağus. 17, 2009 1:59 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Oliver Wood ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 56 Yaş : 29 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : emma watson Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 16/08/09
| Konu: Geri: Gel Ve Kendini Tanıt Ptsi Ağus. 17, 2009 1:11 pm | |
| Ad:Mustafa Hakan Soyad:Karak Yas:14 Hobbileri:Gezmek yağmurda yürümek arkilerle takılmak pc oynamak Fobileri:Böcekler Favori müzikleri:Pinhani Çok da umrumda Favori kitapları:pek sewmem kitap okumayı Tuttuğ takım:TAbiki FENERBAHÇE
En son Oliver Wood tarafından Ptsi Ağus. 17, 2009 1:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
dean thomas ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 62 Yaş : 29 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Alfred Enoch Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 16/08/09
| Konu: Geri: Gel Ve Kendini Tanıt Ptsi Ağus. 17, 2009 1:18 pm | |
| Ad:Onur Soyad:Ertürk Yas:14 Hobbileri:Pcde takılmak,futbol oynamak,kitap okumak Fobileri:Örümcek Favori müzikleri:Manga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum Favori kitapları:HP Serisi ama en çok ölüm yadigarları Tuttuğ takım:GALATASARAY | |
|
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Gel Ve Kendini Tanıt Perş. Eyl. 17, 2009 12:14 pm | |
| Ad: Ftmnr Soyad: Yok artık, feysbuk mu canım bu? Yazmam bana ne... Yas:18 Hobbileri: Müzik dinlemek, müzikle uğraşmak, yazmak, çizmek[resim anlamında], radyo dinlemek, okumak[eline geçen her şeyi], hayal kurmak, konuşmak, konuşmak ve konuşmak (: Fobileri: Tek fobim vardır, ömrüm boyunca yenmeye çabaladığım fakat gerçekten başaramadığım hattaa bunun için doktora başvurmayı artık ciddi ciddi düşünür olduğum tek fobim Örümcek korkusudur... Favori müzikleri: Rock - Caz - Halk Müziği - Klasik Batı Müziği - Klasik Türk Müziği [pek kimse bilmez aslında bunları xD çoğu kimse sadece rock dinlediğimi sanar ama aslı bu =)] Favori kitapları: Sofie'nin Dünyası[bana hayatı anlatan kitap] - Harry Potter Serisi [bana beni ve insanları anlatan kitap... sayesinde büyüdüğüm kitap] - çok kitap okudum, hepsini anlatamam burda ama beni ben yapan, hayatımı şekillendiren kitaplardır bunlar... Tanıdığım, tanımadığım, sevdiği, sevmediğim herkesin okumasını şiddetle tavsiye ederim... Ne olduğunu, nerde olduğunu öğrenmek hepimizin hakkı (: Tuttuğu takım: Gerçekleri tarih yazar, tarihi de GALATASARAY!!... | |
|
Ronald Bilius Weasley 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 33 Yaş : 30 Ünlü : Rupert Grint Rp Sevgilisi : Aşk konusunda genelde çuvallar; ama olacak ;) Kayıt tarihi : 14/09/09
| Konu: Geri: Gel Ve Kendini Tanıt Perş. Eyl. 17, 2009 1:32 pm | |
| Ad: Enes Yaş: 16 {Düz hesap xD} Hobbileri: Yapmayı en çok sevdiği şey müzik dinlemektir. Şarkı söyleyecek kadar mükemmel bir sesi yoktur ama onu yapmayı da sever. Fanfic yazmayı denese de pek başarılı olamamıştır; ama içinde Ron'un bulunduğu Rp'leri eğlenerek yazar, çok zevk alır. Photoshopta sık sık imzalar yapar. Fobileri: Aslında birçok fobisi vardır ama en ağır basanı karanlık fobisidir. Karanlık ortamlarda duramaz. Favori müzikleri: Favorisi çabuk değişir ve dinlediği türler o anki ruh haline göre farklılık gösterebilir. Favori kitapları: Hp serisine hayatında çok önem veriyor. En eğlenerek okuduğu da Melez Prens'tir. -Sonunda Dumbledore'un öldüğünü varsaymazsak- Tuttuğu takım: Bir aralar koyu bir Fenerliyken sonra sonra takımlardan soğumuştur. Hatta bir ara EsEs bile düşünmüştür ama artık takım tutmak ona zevk vermemektedir. Hatta bu birçok arkadaşı tarafından "Sen kız mısın? Erkek adam takım tutmaz mı?" gibisinden tepkiler almasına sebep olabilmiştir; ama o kararlıdır. | |
|