| ~Karakter Merkezi~ | |
|
+6Oliver Wood grayffindor01 Hermione Jean Granger Alostor Moody hermonie granger Prof. Ariana Dumbledore 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Prof. Ariana Dumbledore Hogwarts Müdüresi
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| |
| |
hermonie granger ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 1 Ünlü : angelina jolie Rp Sevgilisi : yokkk Kayıt tarihi : 27/07/08
| Konu: Geri: ~Karakter Merkezi~ Paz Tem. 27, 2008 5:10 pm | |
| ya ben Parvati Patil olmak istiyorum ama nasıl olcamı bilmiyorum bana yardım eder misiniz | |
|
| |
Prof. Ariana Dumbledore Hogwarts Müdüresi
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| Konu: Geri: ~Karakter Merkezi~ Perş. Tem. 31, 2008 2:24 pm | |
| - hermonie granger demiş ki:
- ya ben Parvati Patil olmak istiyorum ama nasıl olcamı bilmiyorum bana yardım eder misiniz
Kullanıcı var. Parvati'nin kardeşi Padma Patil olabilirsin ama. | |
|
| |
Alostor Moody ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 29 Ünlü : harry potter hermione granger Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: ~Karakter Merkezi~ C.tesi Ara. 06, 2008 10:57 pm | |
| arkadasım ben Alastor Moody ım ama o kadar ıs basvursu yaptım hala cwp gelmedı yaww sıtede bır tek ben moodyyım | |
|
| |
Alostor Moody ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 29 Ünlü : harry potter hermione granger Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: ~Karakter Merkezi~ C.tesi Ara. 20, 2008 5:27 pm | |
| hade ama nerdesın muduremmmmmmmmmmm | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: ~Karakter Merkezi~ Paz Tem. 05, 2009 8:24 pm | |
| Müdüren sana kurban olsun kurban xD nan site batmış gitmiş adam meslek derdinde xD Ama bi yerde de haklısın, sen de ekmeğinin peşindesin sonuçta XD | |
|
| |
grayffindor01 ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 29 Yaşadığı Yer : ADANA Ünlü : emma watson Rp Sevgilisi : hermione granger Kayıt tarihi : 16/08/09
| Konu: Geri: ~Karakter Merkezi~ Paz Ağus. 16, 2009 7:00 pm | |
| yha bn nasıl neville longbottom olucam | |
|
| |
Oliver Wood ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 56 Yaş : 29 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : emma watson Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 16/08/09
| Konu: Geri: ~Karakter Merkezi~ Paz Ağus. 16, 2009 8:06 pm | |
| bn nasıl oliver wood olcam | |
|
| |
Alecto Paris Milex ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 1 Ünlü : Xavier Samuel Rp Sevgilisi : Yok. Kayıt tarihi : 25/05/10
| Konu: Geri: ~Karakter Merkezi~ Salı Mayıs 25, 2010 9:16 pm | |
| Ölüm yiyen Alecto olacağım. | |
|
| |
tom marvolo riddle ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 3 Ünlü : yok Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 28/12/10
| Konu: Geri: ~Karakter Merkezi~ Salı Ara. 28, 2010 6:52 pm | |
| ya ben nasıl tom marvolo riddle olcam yaa voldemort yok kiii | |
|
| |
Ginevrapotter ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 27 Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : brtmjtjhnut Kayıt tarihi : 29/06/11
| Konu: Geri: ~Karakter Merkezi~ Çarş. Haz. 29, 2011 12:34 pm | |
| Ben nasıl Natalie McDonald olucam yardım lütfen | |
|
| |
Rowena.Ravenclaw ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 2 Ünlü : ? Rp Sevgilisi : ? Kayıt tarihi : 21/07/11
| Konu: Geri: ~Karakter Merkezi~ Perş. Tem. 21, 2011 8:19 pm | |
| ya bişi dicem profösörlerde rowena ravenclaw eksik | |
|
| |
| ~Karakter Merkezi~ | |
|