Ginny Weasley Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: GİNNY WEASLEY Salı Nis. 01, 2008 10:49 pm | |
| İsim: Ginny Soyad: Weasley Yaş: 16 Doğum Yeri: ______ Doğum Tarihi: 1992 Hobiler: Kitap okumak, TİYATRO (oynamak), mizk dinlemek, gitar çalmak, resim yapmak, hikaye yazmak...ooo daha bissürü var Fobiler: ÖMÜRCEK, az birazcık karanlık, tenha sokaklar Kişilik: Eğlenceli, cesur, sempatik falan filan Burç: Oğlak Favori Kitap: HP serisi, ihanet noktası, sefiller, bazı türk klasikleri Favori Şarkıcı: Barış Akarsu, Avril Lavigne, FD, Badem....................Şebo.... Favori Film: HP serisi, Müzede bir gece, Leon, Hayat güzeldir, yeni hayat ..daha yazmak isterim sonra inşallah Kendisinde En Beğendiği Yanı: Boyum posum endamım güzelliğim iğrençti kabul ediyorum... Beni tanıyan bilir. En Sevdiği Şey: OSMAN :heart: En Sevdiği Yemek: Patatesin her türlü yemeği (en çok kızartma) çikolata, çikolata ve çikolata (sabah- öğle- akşam yiyebildiğim için yemekten sayıyorum) En Sevdiği HP Karekteri: Dumbledore, Sirius, Harry, Ron, Hermione, Hagrid, Weasley ikizleri, Ginny, Luna kısaca hepsi Bellatrix bile cidden bak Seçtiği Karakteri Niçin Seçtiği: eee, hmm, şey, çünkü onu seçtim | |
|
Prof. Ariana Dumbledore Hogwarts Müdüresi
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| |