Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: __-:Hermione Granger:-__ Çarş. Nis. 02, 2008 8:09 pm | |
| İsim: Hermione Soyad: Granger Yaş: 16 [rp:11] Doğum Yeri: Londra Doğum Tarihi: 15/10/1991 Hobiler: Kitap okumak, resim yapmak, internetle uğraşmak, gülmek, güldürmek, Meslekçiyle çekişmek giter çalmak, tiyatro(oynamak), sinemanın herbişeyi, öğrenmek ve öğrenmek... Fobiler: Örümcek, aslında yendim sayılır ama karanlık, yükseklik. Kişilik: Hermione canayakın ve heyecanlıdır. Cesaretin dilden değil, yürekten geldiğini bilir. Öğrenmeyi sever, kitap okumak ve müzik onun hayatıdır. Resim yapmaya bayılır. Okumaktan sıkıldığını düşündüğü anda yazmaya başlar. Arkadaşları arasında çok sevilen Hermione sevimli ve cesaret dolu davranışlarıyla etrafındakiler tarafından hemen tanınır. Belki birazda sulugözdür. Burç: Terazi Favori Kitap: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları-Azkaban Tutsağı favori kitaplarımdır. İkisini birbirinden ayıramam, e nede olsa biri serinin enn heyecanlı kitabı hem Severus orda öldü :cry: e diğerindeyse Lupin'i tanıdım :heart: . Yerim Seni ÖSS ve Grange'ın kitapları diycem sanırım yakında daha okumadım ama acayip methettiler Favori Şarkıcı: .BARIŞ AKARSU, Feridun Düzağaç, Avril Lavigne, Dorian, Ogün Sanlısoy, Linkin Park, Ahmet Kuşkaya, Göksel, Nil, Teoman, Şebo, Ahmet Şahin ... Favori Film: Jack, Jumanji (ikisinde de baş rol Robin Williams), Spider-man series, Da Vünci'nin Şifresi, Akıl Oyunları, Jim Carry'nin tüm filmleri ama özellikle Yalancı Yalancı, Hp'yi saymam gerekmez sanırım. Kendisinde En Beğendiği Yanı: Esprili, cesur ve araştırmacı ruhlu olmama. En Sevdiği Şey: Rupert :heart:, CDGİ, MEÇ, okumak, Hayal kurup gerçeklerştirmek, Yazmak, Yazmak, Yazmak... En Sevdiği Yemek: Pizza, hamburger-patates, tavuklu herbişey. En Sevdiği HP Karekteri: Harry'yi saymama gerek yok sanırım. Ronald, Severus, Remus, Hermione ve Ginny. Seçtiği Karakteri Niçin Seçtiği: Aynı ben Cesaret İspat: Yasak olduğu halde bu sene okulda bir tiyatro grubu kurdum ve oyun hazırlıyorum ayrıca okul binamızdaki yasak kısımlar benim uğrak yerimdir | |
|
Prof. Ariana Dumbledore Hogwarts Müdüresi
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| Konu: Geri: __-:Hermione Granger:-__ Çarş. Nis. 02, 2008 8:42 pm | |
| Şapka kızın başına değer değmez;_____ GRYFFİNDOR ! diye haykırır.
En son Prof. Ariana Dumbledore tarafından Cuma Nis. 11, 2008 10:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: __-:Hermione Granger:-__ Perş. Nis. 03, 2008 11:21 pm | |
| Hermione sevinç dolu koca gülümsemesiyle onu alkışlayan kalabalık, Gryffindor masasına doğru koşar adımla ilerleyip Ginny'nin yanına ourdu. | |
|