Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

__-:Hermione Granger:-__

2 posters
YazarMesaj
Hermione Jean Granger
1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Hermione Jean Granger

Kadın
Yaşadığı Yer : Pitsburg xD
Ünlü : Emma Watson
Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk...
Patronus : ...
Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~

__-:Hermione Granger:-__ Empty
MesajKonu: __-:Hermione Granger:-__   __-:Hermione Granger:-__ EmptyÇarş. Nis. 02, 2008 8:09 pm

İsim: Hermione
Soyad: Granger
Doğum Yeri: Londra
Doğum Tarihi: 15/10/1991
Hobiler: Kitap okumak, resim yapmak, internetle uğraşmak, gülmek, güldürmek, Meslekçiyle çekişmek tongue giter çalmak, tiyatro(oynamak), sinemanın herbişeyi, öğrenmek ve öğrenmek...
Fobiler: Örümcek, aslında yendim sayılır ama karanlık, yükseklik.
Kişilik: Hermione canayakın ve heyecanlıdır. Cesaretin dilden değil, yürekten geldiğini bilir. Öğrenmeyi sever, kitap okumak ve müzik onun hayatıdır. Resim yapmaya bayılır. Okumaktan sıkıldığını düşündüğü anda yazmaya başlar. Arkadaşları arasında çok sevilen Hermione sevimli ve cesaret dolu davranışlarıyla etrafındakiler tarafından hemen tanınır. Belki birazda sulugözdür.
Burç: Terazi
Favori Kitap: Harry Potter ve Ölüm Yadigarları-Azkaban Tutsağı favori kitaplarımdır. İkisini birbirinden ayıramam, e nede olsa biri serinin enn heyecanlı kitabı hem Severus orda öldü :cry: e diğerindeyse Lupin'i tanıdım :heart: . Yerim Seni ÖSS ve Grange'ın kitapları diycem sanırım yakında Very Happy daha okumadım ama acayip methettiler study
Favori Şarkıcı: .BARIŞ AKARSU, Feridun Düzağaç, Avril Lavigne, Dorian, Ogün Sanlısoy, Linkin Park, Ahmet Kuşkaya, Göksel, Nil, Teoman, Şebo, Ahmet Şahin Very Happy ...
Favori Film: Jack, Jumanji (ikisinde de baş rol Robin Williams), Spider-man series, Da Vünci'nin Şifresi, Akıl Oyunları, Jim Carry'nin tüm filmleri ama özellikle Yalancı Yalancı, Hp'yi saymam gerekmez sanırım.
Kendisinde En Beğendiği Yanı: Esprili, cesur ve araştırmacı ruhlu olmama.
En Sevdiği Şey: Rupert :heart:, CDGİ, MEÇ, okumak, Hayal kurup gerçeklerştirmek, Yazmak, Yazmak, Yazmak...
En Sevdiği Yemek: Pizza, hamburger-patates, tavuklu herbişey.
En Sevdiği HP Karekteri: Harry'yi saymama gerek yok sanırım. Ronald, Severus, Remus, Hermione ve Ginny.
Seçtiği Karakteri Niçin Seçtiği: Aynı ben tongue
Cesaret İspat: Yasak olduğu halde bu sene okulda bir tiyatro grubu kurdum ve oyun hazırlıyorum ayrıca okul binamızdaki yasak kısımlar benim uğrak yerimdir Wink
http://re8elan9el.blogcu.com
Prof. Ariana Dumbledore
Hogwarts Müdüresi
Hogwarts Müdüresi
Prof. Ariana Dumbledore

Kadın
Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow-
Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D)
Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;)
Patronus : -Tavus Kuşu-
Asa : -Mürver Asa-

MesajKonu: Geri: __-:Hermione Granger:-__   __-:Hermione Granger:-__ EmptyÇarş. Nis. 02, 2008 8:42 pm

Şapka kızın başına değer değmez;
_____GRYFFİNDOR
__-:Hermione Granger:-__ Gryffindor1yk4! diye haykırır.

En son Prof. Ariana Dumbledore tarafından Cuma Nis. 11, 2008 10:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://hogwarts.turkforumpro.com
Hermione Jean Granger
Hermione Jean Granger

Kadın
Yaşadığı Yer : Pitsburg xD
Ünlü : Emma Watson
Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk...
Patronus : ...
Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~

MesajKonu: Geri: __-:Hermione Granger:-__   __-:Hermione Granger:-__ EmptyPerş. Nis. 03, 2008 11:21 pm

Hermione sevinç dolu koca gülümsemesiyle onu alkışlayan kalabalık, Gryffindor masasına doğru koşar adımla ilerleyip Ginny'nin yanına ourdu.
http://re8elan9el.blogcu.com

__-:Hermione Granger:-__
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ~Hermione Granger~
» >~Hermione Granger~<
» _-Hermione Granger-_
» Hermione Duerre Granger