| Ders Kayıtları | |
|
+5Luna Lovegood Ginny Weasley Harry Potter Hermione Jean Granger Prof. Filius Flitwick 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Prof. Filius Flitwick Tılsım Profesörü ve Ravenclaw Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 34 Ünlü : Flitwick Rp Sevgilisi : ......... Kayıt tarihi : 12/04/08
| Konu: Ders Kayıtları Ptsi Nis. 14, 2008 7:10 am | |
| Rp yaparak kayıt olabilirsiniz.
Bir masaya yaklaşarak isminizi yazdıracaksınız. | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Ders Kayıtları Salı Nis. 15, 2008 12:52 am | |
| Hermione telaşla Büyük Salon'a koşturuyordu. İçinden de; "Ne ayıbı canım... Harrry'yi beklemedim diye ayıp etmiş olamma ki! Hem, gelseydi ben demedim ki ona gece yarısına kadar otur da 'Hogwarts: Bir Tarih'i oku da bir şeylerden haberdar diye. Yok onu ben dedim. Aman yani herşeyi de hatırlayamam ki!" Hermione sabah Tılsım için kaydolmaya koşturuyordu ve bir yandan da Harry'yi beklemediği için vicdan azabı çekiyordu. Sonunda Büyük Salon'un başında koca bir masanın başındaki uzunca kuyruğa takılmıştı. Sıra ona gelince; "Hermione Granger, Gryffindor, 1. Sınıf Öğrencisi. Şey, arkadaşım, geç kaldı da biraz ben onu da kaydettir-" derken görevli sözünü kesip; "Kesinlikle küçük hanım! Herkes sorumluluklarını bilmek zorunda!" dedi ve ders programını Hermione'ye uzattı, o da alıp Salondan çıktı. Tam o sırada karşıdan sinirden köpüren Harry hızlı adımlarla ona doğru geliyordu. Hermione 'Canavar Kitap; Canavarlar' ı yüzüne çekip Harry'den kurtulmayı başardı. Harry o kitaptan tiksinirdi. ... | |
|
| |
Harry Potter 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 306 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Anka Alevi Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Ders Kayıtları Perş. Nis. 17, 2008 6:45 pm | |
| Harrynin sonunda beklediği an gelmişti.... Karşısında o vardı. Ailesini öldüren kişi. Ve ona Adava Kedavra lanetini uygulayan lişi. Lord Voldemort... İkiside birinin büyü yapmasını bekliyordu. Sonunda Harry "Expelliarmus" dedi bağırarak. Karanlık Lordun asası aniden yere düştü. Ve Harry ona birdenbire " Bombarda Maxima" diye haykırdı. Bu büyü etrafta gerçekten büyük bir patlama yaratttı. Dumanların arasından rakibi görüldü. Tek bir çizik bile almamıştı... "Harry, çok zayıfsın ve güçsüzsün" dedi ona. Harry:
-Hiçkimse yardım etmeyecekmi?
diye yankılanı sesi etrafta.... | |
|
| |
Ginny Weasley Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: Ders Kayıtları Perş. Nis. 24, 2008 2:38 pm | |
| İşte geliyordu. Ron'un o konu hakkında öyle davranacağını biliyordu ama yinede sinir olmuştu. Ron'u görmezden gelip bir kurabiye aldı ve Luna'ya döndü. Hiç umrunda olmamasına rağmen buruşuk boynuzlu hırgürler şu an çok dikkatini çekmiş gibi görünüyordu. Karşıdan gelen hulyalı bir ses '' ve babam bu konu hakkında kesinlikle şöyle....'' diye mırıldanırken Ginny derin düşüncelere daldı. ''Bu akşam kesinlikle yardım isteyecek benden. Bana abilik taslamayı şimdi görür o ''derken Ronald'ın sesiyle kendine geldi. ''Ginny ıııı şey ben düşünüyorumda...'' Daha ağzındaki baklayı tamamlayamadan Ginny bir hışımla ''Kes sesini RONALD WEASLEY. Sana yardımcı olacağımı düşünüyorsan yanılıyorsun.'' Karşısında kızaran yüze hiç aldırmadan arkasını döndü ve hızla merdivenlerden yukarı çıktı | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 34 Ünlü : Flitwick Rp Sevgilisi : ......... Kayıt tarihi : 12/04/08
| Konu: Geri: Ders Kayıtları Paz Nis. 27, 2008 12:07 am | |
| | |
|
| |
Luna Lovegood Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : ~Evanna Lynch~ Rp Sevgilisi : ... Patronus : ... Asa : ~ Zeka Aynası ~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Ders Kayıtları Paz Nis. 27, 2008 10:08 am | |
| Luna bütün derslere kayıt olmuştu.Geriye sadece tılsım dersi kalmıştı.Derse katılmak için tılsım dersi sınıfına gitti.Etrafına bakınıp sınıfa göz gezdirdi.Daha sonra orada masada oturmuş olan Profesör Filius Flitwick'i gördü."Profesör ben de derse katılmak istiyorum"dedi.Profesör ona gülümsedi ve bir form uzattı.Luna sevinçle formu doldurdu.Kayıt olduktan sonra kütüphaneye gitmek için sınıftan çıktı.Araştırması gereken konuları vardı. | |
|
| |
Cho Chang 2. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 38 Ünlü : Cho Chang Rp Sevgilisi : Ne yazıkki yok.. Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Ders Kayıtları Ptsi Mayıs 19, 2008 12:47 pm | |
| AD: CHO SOYAD: CHANG Cho Tılsım dersine kayıt olmak için koşarak koridor boyunca yürüdü.Elindeki çizelgeyle profesörün odasına vardı.Bu derse kayıt olmayı daha çok istiyordu.Çünkü bina sorumlusu "Prof. Filius Flitwick" ti.Cho kapıyı çaldıktan sonra içeri girdi.Koşmak onu biraz yormuştu.Yavaşça, -Profesör ben sizin dersinize kayıt yaptırmak istiyorum,dedi ve bekledi.Biraz zaman geçince profesör, -Elindeki çizelgeyi şuraya bırakıp gidebilirsin,dedi ve Cho'yu süzdü.Cho profesörün bir işi olduğunu anlayıp, -Teşekkürler,dedi ve odadan çıktı... | |
|
| |
| Konu: Geri: Ders Kayıtları Çarş. Mayıs 21, 2008 4:19 pm | |
| | |
|
| |
lluna llovegood ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 41 Ünlü : Evanna Lynch Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 17/07/08
| Konu: Geri: Ders Kayıtları Perş. Tem. 17, 2008 2:52 pm | |
| Luna her zamanki gibi testrallerini besliyordu. Bir anda yanına Harry geldi. Luna harry’e testrallerin nasıl yaratıklar olduğunu anlatmaya başladı. Daha sonra luna harrye inandığını ve gelecek postasının yalanlarına inanmadığını söyledi… | |
|
| |
Neville Longbottom ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 30 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Matthew Lewis Rp Sevgilisi : Yok Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Ders Kayıtları Çarş. Tem. 23, 2008 2:25 pm | |
| Neville elindeki resimle yatağında oturuyordu.Bu resim annesi ve babasının resmiydi.Neville'ın gözleri dolmuştu.Kendi kendine 'intikamınızı alıcam size söz veriyorum' dedi ve resmi yastığının altına koydu.Ayağa kalkıp tılsım dersine kayıt yaptırmak için Prof. Filius Flitwick'i bulmaya gitti. | |
|
| |
dean thomas ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 62 Yaş : 29 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Alfred Enoch Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 16/08/09
| Konu: Geri: Ders Kayıtları Paz Ağus. 16, 2009 1:37 am | |
| Dean Griffindor Salonunda Seamus la patlamalı pişti oynuyordu Nevillede yanlarında oturmuş onları izliyordu Seamus Dean'ı zor da olsa yendi Seamus çok sevindi nedeni bir iddiaya girmiş olmalarıydı kaybeden diğerini herkesin yanında 3 gün boyunca övecekti dean bu kabus gibi 3 günden sonra çok rahatladı ve hemen gidip Prof. Filius Flitwick 'in dersine kayıt yaptırdı | |
|
| |
| Ders Kayıtları | |
|