Prof. Severus Snape İksir Profesörü ve Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 121 Yaş : 34 Ünlü : Alan Rickman Rp Sevgilisi : Prof. Ponoma Sprout Patronus : Gümüş Maral Asa : Sadakatin Kurnazlığı Kayıt tarihi : 10/04/08
| Konu: Prof. Severus Snape Salı Nis. 22, 2008 7:11 pm | |
| Severus yılın ilk dersine başlayacaktı. Bu yılı diğer yıllardan ayıran tek şey ise baş düşmanı James Potter'ın oğlunun okula gelecek olmasıydı. Göreceğiz o da babası gibi kibirli mi diye düşündü. Odasından fazla hazırlık yapmadan çıktı ve doğruca hızlı adımlarla sınıfa geldi. "Benim dersimden geçmek için çok çalışmanız gerek" dedi gözlerinden ateş saçarak. Sınıf bağırmasına gerek kalmadan susmuştu. "Sen!.." dedi ansızın parmağını orta sıralarda oturan şişman bir çocuğa uzatarak. "Adın ne?" diye çocuğu sıkıştırdı. Çoçuk kekeleyerek, "Neville Longbottom, efendim." dedi. Korkudan yüzü kireç gibi bembeyaz olmuştu. Severus alaycı bir şekilde gülümsedi. Biraz daha sıkıştıralım dedi içinden. "Longbottom ha? Söyle bana Kurtboğan İksiri Nedir?" Sesini bilerek yükseltmişti. Longbottom "Ben..ben-" diye kekeledi ve bayıldı. Severus, Longbottom'ın yanındaki çocuğa, "Longbottom 'ı hastane kanadına götür." dedi. "Herkes parşomenlerini çıkarsın" dedi ve masasına dönerken alaycı bir şekilde gülümseyerek Tüh daha yeni eğlenmeye başlamıştım diye düşündü. Bu sene bayağı eğlenecekmiş gibi bir his vardı içinde. | |
|
Prof. Ariana Dumbledore Hogwarts Müdüresi
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| Konu: Geri: Prof. Severus Snape Salı Nis. 22, 2008 10:10 pm | |
| Renk Değişimi: B -Beklenenin Üstünde-(düşünceleri de farklı renkte yapsan daha iyi olur.)Betimleme: B -Beklenenin Üstünde-(sınıfı-etrafı betimlemen okuyucunun daha rahat olaya adapte olmasını sağlayacaktır. Dene.)Yazım Kuralları: O -Olağanüstü-Uzunluk: U -Uygun-(idare eder ya)Konu Düzeni: O -Olağanüstü-(konu kopuk değil, akıcı ve net.)sanuç: ders almana gerek yok, ama biraz daha kitap-rp okusan iyi olur, kendini geliştirmelisin -KİLİT- | |
|