| Seviyorum çünkü | |
|
+13Amelie Vane Prof. Aurora Sinistra Prof. Ariana Dumbledore Bellatrix Lestrange Nymphadora Tonks Luna Lovegood Prof. Cuthbert Binns Prof. Rolanda Hooch Lord Voldemort Prof. Minerva McGonagall Hermione Jean Granger Harry Potter Ginny Weasley 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ginny Weasley Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Seviyorum çünkü Perş. Nis. 24, 2008 3:11 pm | |
| Eee hadi neyi neden seviyorsunuz. | |
|
| |
Harry Potter 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 306 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Anka Alevi Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Perş. Nis. 24, 2008 4:40 pm | |
| Harry'i seviyorum çünki çok cesur, yakışıklı | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| |
| |
Prof. Minerva McGonagall Biçim Değiştirme Profesörü ve Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 32 Ünlü : McGonagall Rp Sevgilisi : ***Prof. Orlando Bloom*** Kayıt tarihi : 01/04/08
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü C.tesi Nis. 26, 2008 8:13 pm | |
| Elif Nur'u seviyorum çünkü çok minik | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 306 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Anka Alevi Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Paz Nis. 27, 2008 2:11 pm | |
| kendimi seviyorum çünkü ben kendimim | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| |
| |
Lord Voldemort Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 52 Yaş : 30 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : Mürver Asa Rp Sevgilisi : onlarla işim olmaz Kayıt tarihi : 28/04/08
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Salı Nis. 29, 2008 7:20 pm | |
| Fenerbahçe'yi seviyorum çünkü anlatılmaz yaşanır:D | |
|
| |
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Çarş. Nis. 30, 2008 8:51 pm | |
| Voldiyi öldürmek istediğim düşüncesini seviyorum çünkü ondan nefret ediyorum | |
|
| |
Prof. Rolanda Hooch Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 68 Yaş : 54 Ünlü : Yusufçuk Uçuşu Rp Sevgilisi : Yok ama olabilir Kayıt tarihi : 04/05/08
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Paz Mayıs 04, 2008 8:27 pm | |
| adı lazım değil i seviyorum çünkü benim için çok değerli | |
|
| |
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Ptsi Mayıs 05, 2008 5:05 pm | |
| aşık olmayı seviyorum çünkü değişik bir duygu | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 68 Yaş : 54 Ünlü : Yusufçuk Uçuşu Rp Sevgilisi : Yok ama olabilir Kayıt tarihi : 04/05/08
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Salı Mayıs 06, 2008 9:16 pm | |
| dersleri seviyorum çünkü ineğim | |
|
| |
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Çarş. Mayıs 07, 2008 5:27 pm | |
| oyun oynamayı seviyorum çünkü oyun oynamak oyun oynamaktır | |
|
| |
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Çarş. Mayıs 07, 2008 10:10 pm | |
| yaşamayı seviyorum çünkü Harry Potter okuyabiliyorum ve bu siteye üyeyim | |
|
| |
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Perş. Mayıs 08, 2008 5:21 pm | |
| - Prof. Rolanda Hooch demiş ki:
- yaşamayı seviyorum çünkü Harry Potter okuyabiliyorum ve bu siteye üyeyim
bende | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| |
| |
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Cuma Mayıs 16, 2008 4:28 pm | |
| yemek yemeyi seviyorum çünkü o yemek yemek =P | |
|
| |
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü C.tesi Mayıs 17, 2008 12:15 pm | |
| Bilgisayarı seviyorum çünkü hayattan sıyrılıp yeni bi hayata girmişim gibi oluyorum. Bütün dertlerimi alııııp götürüyor.
| |
|
| |
Prof. Cuthbert Binns Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 1104 Ünlü : Hillary Duff Rp Sevgilisi : Sirius Black Patronus : At Asa : ~ Rüzgarın Esintisi ~ Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Çarş. Mayıs 21, 2008 12:17 pm | |
| bebekleri seviyorum çünkü çok tatlılar ve küçükler | |
|
| |
Luna Lovegood Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : ~Evanna Lynch~ Rp Sevgilisi : ... Patronus : ... Asa : ~ Zeka Aynası ~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Çarş. Mayıs 21, 2008 10:24 pm | |
| arkadaşlarımı çok seviyorum çünkü onlarla birlikte olunca çok mutlu oluyorum | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1104 Ünlü : Hillary Duff Rp Sevgilisi : Sirius Black Patronus : At Asa : ~ Rüzgarın Esintisi ~ Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Perş. Mayıs 22, 2008 3:19 pm | |
| makarnayı seviyorum çünkü çok lezzetli | |
|
| |
Nymphadora Tonks Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Perş. Mayıs 22, 2008 6:04 pm | |
| remus(davidi) u seviyorum çünkü çok yakışıklı | |
|
| |
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Perş. Mayıs 22, 2008 6:56 pm | |
| sevgilimi seviyorum çünkü çok güzel ve zeki | |
|
| |
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Paz Mayıs 25, 2008 1:47 pm | |
| bilgisayar'ı seviyorum çünkü süper bişi | |
|
| |
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Paz Mayıs 25, 2008 10:33 pm | |
| - Nymphadora Tonks demiş ki:
- remus(davidi) u seviyorum çünkü çok yakışıklı
ha!? o mu yakışıklı, de get! Abi sen benim hayalimdeki Remus'u gör ööff varya David yanından geçerken ağzı açık kalır şimdi herkes demiş, sevmeyi seviom, onu seviom bunu seviom... Ginny bu konuyu bunun iiçin açmadı ki aabi, ben biliom. Harry gibi söyleyin die açtı e ben de sööliyim o zaman.Sanırım kendime de ilk kez itiraf edicem, Rupert'ı seviyorum; Çünkü, kişiliğiyle, hareketleriyle insana güven veriyo, diğerleri gibi bilmişlik yada böbürlenme yok onda. Tamamen saf tamamen doğal. Resmini görünce yada yüzü gözümün önüne gelince yüzümde bıraktığı koca gülümsemeyi seviyorum ben, içimde bıraktığı sıcaklığı, o bilmese de... Ve... Uzak, çok uzak... Bana o kadar uzakta ki, kafdağının tepesindeki hazine sanki. Beni hayatında göremeyeceğini bile bile, yanından geçemeyeceğimi dahi bilsem de... herşeyini seviyorum işte. Bide, böyle düşündükçe yanağımda bıraktırdığı çiğ tanelerini... İnsan hep ulaşılamayanı sever zaten. Severus gibi... Belki de o yüzden Severus en sevdiğim HP karakteri. Öf yaa uzattım ha, seviyom işte öf... | |
|
| |
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Çarş. Haz. 04, 2008 6:19 pm | |
| - Alıntı :
- İnsan hep ulaşılamayanı sever zaten..
ve bazende ulaşır ama karşıdaki acaba kendisine ulaşmak istiyormuydu diye geçirir içinden...O anda herşey bitmiştir zaten ve tekrar ulaşılması imkansız şey olup çıkıvermistir karşındaki. Artık hep gözü yaşlı bakarsın arkasından... | |
|
| |
| Seviyorum çünkü | |
|