| Seviyorum çünkü | |
|
+13Amelie Vane Prof. Aurora Sinistra Prof. Ariana Dumbledore Bellatrix Lestrange Nymphadora Tonks Luna Lovegood Prof. Cuthbert Binns Prof. Rolanda Hooch Lord Voldemort Prof. Minerva McGonagall Hermione Jean Granger Harry Potter Ginny Weasley 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Bellatrix Lestrange Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 61 Yaşadığı Yer : londra/malfoy malikanesi Ünlü : helena bonham carter Rp Sevgilisi : **rodolphus_lestrange** Patronus : boğa Asa : **_ölüm çağrısı_** Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Çarş. Haz. 04, 2008 7:16 pm | |
| voldemort'u seviyorum çünkü çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk*****YAKIŞIKLI***** :heart: | |
|
| |
Prof. Cuthbert Binns Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 1104 Ünlü : Hillary Duff Rp Sevgilisi : Sirius Black Patronus : At Asa : ~ Rüzgarın Esintisi ~ Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Perş. Haz. 05, 2008 3:04 pm | |
| sirius'u seviyorum(filmde) çünkü çok anlayışlı | |
|
| |
Ginny Weasley Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Perş. Haz. 05, 2008 8:55 pm | |
| Osman'ı seviyorum çünkü ben bi aptalım | |
|
| |
Nymphadora Tonks Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Perş. Haz. 05, 2008 9:15 pm | |
| - Ginny Weasley demiş ki:
- Osman'ı seviyorum çünkü ben bi aptalım
ne diyim yani diyecek laf bırakmamışsın Tolgayı seviyorum çünkü çok iyi biri | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Cuma Haz. 06, 2008 8:23 am | |
| Ece'yi seviyorum çünkü çok datluu | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1104 Ünlü : Hillary Duff Rp Sevgilisi : Sirius Black Patronus : At Asa : ~ Rüzgarın Esintisi ~ Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Cuma Haz. 06, 2008 1:15 pm | |
| kendimi seviyorum çünkü ................. :D (herşeyimle seviyorum kendimi) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Cuma Haz. 06, 2008 1:43 pm | |
| Ayşenur'u seviyorum çünkü şeker ve komik | |
|
| |
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Cuma Haz. 06, 2008 4:11 pm | |
| seni (tonks) seviyorum çünkü sevecen,tatlı,şakacı ve iyi birisin | |
|
| |
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Cuma Haz. 06, 2008 5:06 pm | |
| Seni seviyorum çünkü kuzenimin sefgülüsü yengem sin artıııı iyi ve anlayışlısın | |
|
| |
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Cuma Haz. 06, 2008 5:23 pm | |
| yaşamı seviyorum çünkü yaşam yaşamaya değer :D:D | |
|
| |
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Cuma Haz. 06, 2008 5:24 pm | |
| Yaşam, yaşama zahmetine değmez bi kitapta okumuştum kitabın adı sanırım yabancıydı Kitapları seviyorum çünkü bambaşka bi dünya | |
|
| |
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Cuma Haz. 06, 2008 5:51 pm | |
| tatili seviyorum çünkü deniz, kum , güneş ve havuz anlamına geliyo bnm için | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü C.tesi Haz. 07, 2008 4:15 pm | |
| Okumayı seviyorum; Çünkü kitaplar, bana kafamdaki herşeyi unutturan tek şey. Öfkemi, üzüntümü, sıkıntımı, nefretimi herşeyimi alıyolar onları okurken... | |
|
| |
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü C.tesi Haz. 07, 2008 4:32 pm | |
| 7 haziranı seviyorum çünkü ben doğdum daha ne olsun | |
|
| |
Prof. Ariana Dumbledore Hogwarts Müdüresi
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| |
| |
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü C.tesi Haz. 07, 2008 6:09 pm | |
| teşekkürler | |
|
| |
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Salı Haz. 10, 2008 10:02 pm | |
| tokio hotel'i seviyorum çünkü şarkıları çok güzel, kendileri tatlı ,yakışıklı, ve sevecenler | |
|
| |
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Çarş. Haz. 11, 2008 3:55 pm | |
| Barış Akarsu'yu seviyorum ( Onu sevmek için bi neden gerekmiyor herşeyiyle çok tatlı ve onu ilk gördüğümde (televizyonda) TV 'nin başından ayrılamamıştım. | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Çarş. Haz. 11, 2008 6:10 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Çarş. Haz. 11, 2008 7:01 pm | |
| müzik dinlemeyi seviyorum çünkü beni dinleniriyo | |
|
| |
Prof. Aurora Sinistra Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 34 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Reese Witherspoon Rp Sevgilisi : aranıyor Patronus : --Atadam-- Asa : Kader Asası Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Cuma Haz. 13, 2008 5:20 pm | |
| Kendimi bütün dünyayı ve beni seven herkesi seviyorummmm | |
|
| |
| Konu: Geri: Seviyorum çünkü Cuma Haz. 13, 2008 9:27 pm | |
| Sitedeki herkesi seviyorum çünkü çok tatlılar ve çok şekerler ayrıca çok iyiler | |
|
| |
| |
| |
Luna Lovegood Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : ~Evanna Lynch~ Rp Sevgilisi : ... Patronus : ... Asa : ~ Zeka Aynası ~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| |
| |
Prof. Aurora Sinistra Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 34 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Reese Witherspoon Rp Sevgilisi : aranıyor Patronus : --Atadam-- Asa : Kader Asası Kayıt tarihi : 10/06/08
| |
| |
| Seviyorum çünkü | |
|