Ronald Bilius Weasley 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 33 Yaş : 30 Ünlü : Rupert Grint Rp Sevgilisi : Aşk konusunda genelde çuvallar; ama olacak ;) Kayıt tarihi : 14/09/09
| Konu: Geri: Aşka Hakkı Olmayanlara -Kutadam'ın Aşkı- Cuma Eyl. 18, 2009 6:42 pm | |
| - Daphne Greengrass demiş ki:
- Bunu diğer sitede de yorumlamıştım.Ama yşne yorumlayayaım.Hikayenin konusu bence gayet iyi.Çiftlerde iyi seçilmiş diye düşünüyorum.Ama bazı yerlerde anlatım bozukluğu yapmışsın sanki.Onun dışında güzel.Şu renklendirmede tek renk kullanırsan gözleri daha az yorar diye düşünüyorum.Başlıkta "Kurtadam'ın Aşkı" diye yazmışsın, fakat hikaye daha çok Nymphadora'nın gözünden anlatılmış gibi geldi bana.Yalnış anlama ben sadece düşüncelerimi söylemek istedim.Asla birini incitmek için değil, farklı düşüncelerle güzel bir hikaye çıkarması için yorum yaparım.Ayrıca olayları çabuk geliştirmemelisin.Tonks ve Lupin'i hemen birbirine aşık etmek yerine önce zaman içinde birbirlerinden hoşlanmalarını sağlasaydın çok daha güzel durabilirdi.
"Yanlış anlama sadece düşündüğümden." Amanda aman, Nesli büyümüşte, fanfic yazarı olmuşta tavsiye verirmiş Kızım sanane, yazar Ftmnr isterse Remus'un ağzından yazar isterse Snape'in, sana mı soracak Yav aklıma gelmişken, Ftmnr insan R/Hr yazar yahu, zaten FanFic sitelerinde sürekli Dramione, saçma sapan çifler oluyor sinirlerim bozuldu. En iyisi ben yazayım bi R/Hr Ya ben hikayeye yorum yapmadım dimi? xD Bence gayet güzel ama devam edecekmişsin gib durmuyor. O saçmalıkus fikrine de katılmak. Zaten günümüzde birçok saçma çift var bir de yenisini eklemeyelim lütfen Yani Voldemort/Hermione bile görmüş insanım. Akıl var mantık var, herifin kalbi resmen duygulardan arınmış millet aşık etmeye uğraşıyor, hey Allah'ım Zaten gereksiz çok şey yazdığımı hissettim o yüzden ben başlıktan kaçıyorum efem | |
|
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| |