Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Aşka Hakkı Olmayanlara -Kutadam'ın Aşkı-

+7
Daphne Greengrass
Prof. Severus Snape
Ginny Weasley
Prof. Ariana Dumbledore
Luna Lovegood
Nymphadora Tonks
Hermione Jean Granger
11 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Ronald Bilius Weasley
1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Ronald Bilius Weasley

Erkek
Ünlü : Rupert Grint
Rp Sevgilisi : Aşk konusunda genelde çuvallar; ama olacak ;)

Aşka Hakkı Olmayanlara -Kutadam'ın Aşkı- - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Aşka Hakkı Olmayanlara -Kutadam'ın Aşkı-   Aşka Hakkı Olmayanlara -Kutadam'ın Aşkı- - Sayfa 2 EmptyCuma Eyl. 18, 2009 6:42 pm

Daphne Greengrass demiş ki:
Bunu diğer sitede de yorumlamıştım.Ama yşne yorumlayayaım.Hikayenin konusu bence gayet iyi.Çiftlerde iyi seçilmiş diye düşünüyorum.Ama bazı yerlerde anlatım bozukluğu yapmışsın sanki.Onun dışında güzel.Şu renklendirmede tek renk kullanırsan gözleri daha az yorar diye düşünüyorum.Başlıkta "Kurtadam'ın Aşkı" diye yazmışsın, fakat hikaye daha çok Nymphadora'nın gözünden anlatılmış gibi geldi bana.Yalnış anlama ben sadece düşüncelerimi söylemek istedim.Asla birini incitmek için değil, farklı düşüncelerle güzel bir hikaye çıkarması için yorum yaparım.Ayrıca olayları çabuk geliştirmemelisin.Tonks ve Lupin'i hemen birbirine aşık etmek yerine önce zaman içinde birbirlerinden hoşlanmalarını sağlasaydın çok daha güzel durabilirdi.
"Yanlış anlama sadece düşündüğümden." Amanda aman, Nesli büyümüşte, fanfic yazarı olmuşta tavsiye verirmiş Aşka Hakkı Olmayanlara -Kutadam'ın Aşkı- - Sayfa 2 668555 Kızım sanane, yazar Ftmnr isterse Remus'un ağzından yazar isterse Snape'in, sana mı soracak Aşka Hakkı Olmayanlara -Kutadam'ın Aşkı- - Sayfa 2 Icon_razz

Yav aklıma gelmişken, Ftmnr insan R/Hr yazar yahu, zaten FanFic sitelerinde sürekli Dramione, saçma sapan çifler oluyor sinirlerim bozuldu. En iyisi ben yazayım bi R/Hr Aşka Hakkı Olmayanlara -Kutadam'ın Aşkı- - Sayfa 2 678841

Ya ben hikayeye yorum yapmadım dimi? xD Bence gayet güzel ama devam edecekmişsin gib durmuyor. O saçmalıkus fikrine de katılmak. Zaten günümüzde birçok saçma çift var bir de yenisini eklemeyelim lütfen Aşka Hakkı Olmayanlara -Kutadam'ın Aşkı- - Sayfa 2 3687 Yani Voldemort/Hermione bile görmüş insanım. Akıl var mantık var, herifin kalbi resmen duygulardan arınmış millet aşık etmeye uğraşıyor, hey Allah'ım Aşka Hakkı Olmayanlara -Kutadam'ın Aşkı- - Sayfa 2 5563

Zaten gereksiz çok şey yazdığımı hissettim o yüzden ben başlıktan kaçıyorum efem Aşka Hakkı Olmayanlara -Kutadam'ın Aşkı- - Sayfa 2 950651
Hermione Jean Granger
Hermione Jean Granger

Kadın
Yaşadığı Yer : Pitsburg xD
Ünlü : Emma Watson
Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk...
Patronus : ...
Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~

Aşka Hakkı Olmayanlara -Kutadam'ın Aşkı- - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Aşka Hakkı Olmayanlara -Kutadam'ın Aşkı-   Aşka Hakkı Olmayanlara -Kutadam'ın Aşkı- - Sayfa 2 EmptyPtsi Eyl. 21, 2009 5:06 am

Nesli benden daha önce fanfic'e başlamıştı ben onun fikirlerine güveniyorum =) Ayrca bu benim ilk hikayemdi ya unutmuşum bunu ben xD xD Kendim bile fazlasıyla hata buldum şimdi Aşka Hakkı Olmayanlara -Kutadam'ın Aşkı- - Sayfa 2 915853 Ama bir ara Tonks ve Lupin'e fena takmıştım... Kitapta atlanmış bölümlerden biri olduğuna inanıp o boşluğu da ben doldurayım demiştim xD Bir ara baştan başlar tamamlarım... Umuyorum xD

O garip fanfic'leri ben de okumuştum, çoğunu da HA'da okumuştum ve o ficler yüzünden fanfic'ten de soğumuştum HA'dan da... xD

Sen yaz Enes, cidden sabırsızlıkla bekliyorum senin hikayeyi Aşka Hakkı Olmayanlara -Kutadam'ın Aşkı- - Sayfa 2 49289
http://re8elan9el.blogcu.com

Aşka Hakkı Olmayanlara -Kutadam'ın Aşkı-
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2