| Gır Gır :P | |
|
+12Amelie Vane Prof. Aurora Sinistra Nymphadora Tonks Prof. Cuthbert Binns Ronald Weasley Harry Potter Prof. Orlando Bloom Hermione Jean Granger Prof. Minerva McGonagall Luna Lovegood Ginny Weasley Prof. Ariana Dumbledore 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Prof. Ariana Dumbledore Hogwarts Müdüresi
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| Konu: Gır Gır :P C.tesi Mart 29, 2008 6:37 pm | |
| | |
|
| |
Ginny Weasley Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: Gır Gır :P Ptsi Nis. 07, 2008 5:33 pm | |
| Alçak Gönüllü Kızın Şiiri..!!
Bir yarim olsun esmer, yakışıklı, Çok şey istemem, boyu 1.80 olsun. Fazla zengin olmasın umrumda değil, Yetir ki 50-60 milyarı olsun.
Mesleğe etikete hiç önem vermem, İster mühendis, ister doktor olsun. Düğünümde fazla görkem istemem, Yeter ki nikahımız Hilton da olsun.
Balayımız küçücük bir tatil, Paris te, Roma da, New-York ta olsun. Yüzgörümlüğü önemli değil, Ne çıkar, birkaç taşlı pırlanta olsun.
İstedim ki olmuşken gönlümce olsun. Nerede olursa olsun otururum ben, Minicik, 3 katlı bir köşküm olsun.
Evimde erkeğimin sözü geçmeli, Yeter ki benem de müsaadem olsun.
Ev işlerimi kendim yaparım, Bana yardım edecek birkaç hizmetçim olsun.
Yemek hazırlamak ayrı bir zevktir, Pişirecek Bolulu bir aşçım olsun. Midem büyük değildir, kuru ekmek yerim, Yeter ki katığım siyah havyar olsun.
Seyahat etmek en büyük zevkim, Yeter ki arabam Mercedes olsun.
Yaz tatilim sakin geçmeli, Bunun için Side de bir yalım olsun. Soğuk karlı kış günlerinde, Uğrak yerimiz Uludağ olsun.
Yılbaşı gecesi tek eğlencemiz, Maksim de İborotti konseri olsun.
Doğum günümü hatırlasın yeter, Yeter ki hediyesi bir yakut olsun.
Yıldönümümüzü birlikte kutlayalım, Bana hediyesi bir villa olsun.
Kocayalım onunla aynı yastıkta, Yeter ki yastığımız atlastan olsun.
Çocuklarımı kendim büyütürüm, Bakacak İtalyan bir dadımız olsun.
Bundan ibaret bütün isteğim. Nice kısmetlerim çıktı da teptim. Benim gibi bir alçakgönüllüyü alacak olan, Sadece birazcık sabırlı olsun.... :twisted: | |
|
| |
Luna Lovegood Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : ~Evanna Lynch~ Rp Sevgilisi : ... Patronus : ... Asa : ~ Zeka Aynası ~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Gır Gır :P Ptsi Nis. 07, 2008 7:47 pm | |
| ayy bu şiir çok komik çok güzel olmuş | |
|
| |
Prof. Minerva McGonagall Biçim Değiştirme Profesörü ve Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 32 Ünlü : McGonagall Rp Sevgilisi : ***Prof. Orlando Bloom*** Kayıt tarihi : 01/04/08
| Konu: Geri: Gır Gır :P Salı Nis. 08, 2008 5:20 pm | |
| Erkek: Bana isminizi bagislar misiniz? Kadin: Neden? Sizin yok mu?
Erkek: Size bir içki ismarlayabilir miyim? Kadin: Aslinda içkinin parasini direkt alsam daha iyi olur.
Erkek: Ben bir fotografçiyim ve ne zamandir sizinki gibi bir yüz ariyordum. Kadin: Ben de estetik cerrahim ve ne zamandir sizinki gibi bir yüz ariyordum.
Erkek: Sanirim sizinle daha önce bir kez çikmistik ya da iki kez? Kadin: Sadece bir kez çikmis olabiliriz, çünkü ayni hatayi ikinci kez yapmam.
Erkek: Nasil bu kadar güzel olabiliyorsunuz! Kadin: Sanirim dogarken sizin payinizi da ben almisim.
Erkek: Bu cumartesi benimle çikar misiniz? Kadin: Üzgünüm, bu cumartesi basim agriyacak.
Erkek: Birçok erkegin basini döndürüyor olmalisiniz. Kadin: Siz de birçok kadinin midesini bulandiriyor olmalisiniz.
Erkek: Sizi çok mutlu edebilirim. Kadin: Nasil? Gidiyor musunuz?
Erkek: Size evlenme teklif etsem, ne cevap verirdiniz? Kadin: Bir sey diyemezdim muhtemelen, çünkü gülerken konusamam.
Erkek: Sizi sinemaya davet edebilir miyim? Kadin: Ben o filmi gördüm.
Erkek: Hayatim boyunca neredeydiniz? Kadin: Sizden saklaniyordum.
Erkek: Hayatim boyunca neredeydiniz? Kadin: Hayatinizin geri kalaninda da olacagim yerde, rüyalarinizda.
Erkek: Sizi daha önce bir yerde görmüs gibiyim… Kadin: Evet, o yüzden artik oraya gitmiyorum.
Erkek: Bu koltuk bos mu? Kadin: Evet, ama oturursaniz bu bosalacak.
Erkek: Ne isle mesgulsünüz? Kadin: Kadin taklidi yapiyorum. | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: Gır Gır :P C.tesi Nis. 12, 2008 11:04 am | |
| - My mother to be my wife
(Anam Avradım olsun )
- Come with ball my brother Come with ball
(Topla Gel Abicim Topla Gel)
- Chicken translation
(Piliç çevirme)
- Leave the door december
(Kapıyı aralık bırak)
- Where is this waiter who I put
(Nerede bu kodumun garsonu!...)
- Clean family girl
(Temiz aile kızı.)
- Your hand is on the job your eye is on playing
(Elin işte gözün oynaşta)
- Sensitive meat ball
(İçli köfte.)
- Urinate quickly, satan mixes
(Acele işe şeytan karışır)
- There is no saturation to her observations
(Onun Gözlemelerine doyum olmaz)
- Man doesn't become from you
(Senden adam olmaz)
- Enter the desk
(Sıraya gir)
- Look my ram, I am an Anatolian child,If I put, you sit.
(Bak koçum ben Anadolu çocuğuyum bir koyarsam oturursun)
- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart.
(Osuruktan teyyare, Selam söyle o yare)
- Master !! do something burning-turning in the middle
(Usta !!Ortaya yanardöner birşey yapsana)
- Exploded egypt has *******d to my bosphorus
(Boğazıma patlamış mısır kaçtı)
- In every job there is a no
(Her işte bir hayır vardır)
- She is such a mother's eye girl
(Çok anasının gözü bir kız) | |
|
| |
Prof. Minerva McGonagall Biçim Değiştirme Profesörü ve Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 32 Ünlü : McGonagall Rp Sevgilisi : ***Prof. Orlando Bloom*** Kayıt tarihi : 01/04/08
| Konu: Geri: Gır Gır :P C.tesi Nis. 12, 2008 11:55 am | |
| Huzurevinde arka arkaya gelen ölümlerden moralleri bozuk üç arkadaş aralarında dertleşiyorlarmış.. Biri "Azrail'i kandırmak lazım .." demiş.. Öbürleri nasıl, diye sorunca tezini açıklamış.. "Bu Azrail can almaya geliyor ya! Onunla göz göze geldiğimizde bebek taklidi yapalım.. Bunların yaşı küçük, bir yanlışlık olmalı der, çekip gider.." Yaşlılığa ikinci çocukluk demeleri boşuna değil. Bu çocukça fikir diğerlerinin de aklına yatmış.. Başlarına kötüsü geldiğinde ne yapacaklarını birbirlerine belletmişler .. Aradan zaman geçmiş.. Bir gece Azrail, aynı odayı paylaşan üç kafadarı gece yarısı ziyaret edivermiş.. Orağını yere tak tak tak diye vurduğunda kafadarların üçünün birden gözleri açılmış.. Bakmışlar ki Azrail hazır.. Birinden birini, belki de üçünü öldürecek.. Hemen belirledikleri A plânını uygulamaya geçmişler.. Üçü birden bebek taklidi yapmaya başlamış .. Biri "Aguuu.." sesleri çıkarırken öbürü parmak emiyor, üçüncüsü de "Mama.. Mama.." sesi çıkarıyor.. Azrail bir süre seyretmiş hallerini.. Sonra elini gülerek başına vurmaya başlamış: "HADİ BAKALIM ATTAA " | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Gır Gır :P C.tesi Nis. 12, 2008 4:49 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Gır Gır :P C.tesi Nis. 12, 2008 4:51 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Gır Gır :P C.tesi Nis. 12, 2008 6:20 pm | |
| Hadfi bakalım Hermione ATTAAAA | |
|
| |
Prof. Orlando Bloom Muggle Araştırmaları Profesörü
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34 Yaşadığı Yer : bilmem siz önerin bir yer Ünlü : kötülük ailesi Rp Sevgilisi : Prof. Minerva McGonagall Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Gır Gır :P C.tesi Nis. 12, 2008 6:36 pm | |
| ginny iyi biri olursan bende seni atta yollarım | |
|
| |
| Konu: Geri: Gır Gır :P C.tesi Nis. 12, 2008 6:39 pm | |
| Yok saol ben kemdim her istediğim yere gidebiliyom şükürler olsunnn | |
|
| |
Harry Potter 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 306 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Anka Alevi Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Gır Gır :P Çarş. Nis. 16, 2008 5:20 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Gır Gır :P Perş. Nis. 24, 2008 2:00 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 306 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Anka Alevi Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Gır Gır :P C.tesi Nis. 26, 2008 9:31 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Gır Gır :P C.tesi Nis. 26, 2008 6:34 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : ~Evanna Lynch~ Rp Sevgilisi : ... Patronus : ... Asa : ~ Zeka Aynası ~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Gır Gır :P C.tesi Nis. 26, 2008 6:35 pm | |
| ewet ben de başında komik bulmamıştım ama daha sonra......... | |
|
| |
| Konu: Geri: Gır Gır :P C.tesi Nis. 26, 2008 6:38 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Gır Gır :P C.tesi Nis. 26, 2008 6:39 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Gır Gır :P C.tesi Nis. 26, 2008 8:20 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Gır Gır :P C.tesi Nis. 26, 2008 10:36 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Gır Gır :P Paz Nis. 27, 2008 2:09 pm | |
| | |
|
| |
Ronald Weasley !..BAN yedi..!
Mesaj Sayısı : 119 Yaş : 34 Ünlü : rupert grint Rp Sevgilisi : yok Patronus : yok Kayıt tarihi : 11/05/08
| Konu: Geri: Gır Gır :P Çarş. Mayıs 14, 2008 10:44 pm | |
| NEDEN BABA Çocuklarınız yarın böyle mi yaşasın?..
Yıl 2020,kızım 18,ben 47 yaşındayım...
"Baba bizim bayrağımızda sizin zamanınızda Ay-yıldız varmış neden şimdi haç işareti ve anlamını bilmediğim renkler var?
2 arkadaş okulda tavan arasında eski bir atlas bulmuştuk, o atlasta gördük daha önce Edirne'den Kars'a kadar Türkiye toprağı imiş, şimdi neden o haritanın 1/5'ine Türkiye diyoruz?
Eskiden her mahallede 1–2 cami varken, şimdi neden her ilde bir cami var, dedem bahsetmişti daha önce ezan denen bir şey varmış, günde 5 defa camilerden okunurmuş şimdi bu çan sesleri ne baba?
Filistinlilerin zamanında topraklarını parça parça satarak İsrail'in kurulmasına sebep olduklarını hiç mi bir yerde okumadınız da, toprakları mızı sattırıp şimdi bu ufacık alana bizi hapsettiniz. Siz atalarınızdan böyle mi aldınız bu toprakları, emaneti böyle mi korudunuz. Günden güne topraklarımız satılırken siz uyuyor muydunuz baba?
Baba küçükken herkesin beni Aybüke diye çağırdığını hatırlar gibiyim şimdi neden bana Angel diyorlar, beni kulağıma Angel ismini ezanla sen mi söyledin?
Bizim evin önünden tanklarla geçen Amerikan askerleri kim baba? Hergün bize hakaret ederek ve sizi her gördükleri yerde coplayarak demokrasi! mi getirdiler baba? Bize okulda demokrasinin tanımını daha farklı öğretiler sanki. Elime geçen gün bir kitap geçti baba, senin gençliğinden kalan. Biz Ankara'ya taşınmazdan önce memleketimizin ismi Gaziantep'miş ve 6317 şehit vererek "Gazi" lik ünvanını kazanmış. Neden şimdi oraya kürdistan diyorlar baba. Baba hani sizlere kürtlerle Türkler kardeştir demişler, peki kardeşlerim neden bizi öldürüp ülkemizde ayrı devlet kurdular.
Baba o kitapta ****** diye birinden de bahsetmişti. O her kimse 1933'te Bursa'da bir nutuk vermiş, ben şimdi bile ne kastettiğini anlayabiliyorken, sizin gençliğiniz bu kadar mı cahildi de o uyarıları dikkate almadınız.
Şimdiki kürdistan toprağında yer alan Süleymaniye'de askerimizin başına çuval geçirmişler ve sen o dönemde gençtin, hiç mi kanın donmadı baba. Neden hesap sormadınız bunları görmezden gelen yöneticilerinize?
O az önce bahsettiğim ****** size bir hitabe yazmış ve sizi hain yöneticilere ve uşaklara karşı uyarmış ve hitabenin sonunda da "Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur." demiş. Baba kanınız o kadar bozuk mu ki ülkemizi bu hale getirenlerin yakasına yapışmadınız.
Baba Türkiyeli ne demek, biz Türk çocuğu değil miyiz, soyumuz belli değil mi bizim, o kitapta okumuştum "Ne mutlu Türküm diyene" yazıyordu. Peki, baba ben neden mutlu değilim. Türküm demek suçsa ve kötü bir şeyse siz eskiden neden söylerdiniz. Baba biz Kurtuluş Savaşı denen bir şey yaşamışız, kitaba göre
dünyanın gördüğü en şanlı savaşmış ve o savaşta 4 milyon şehit vermişiz. Madem bu vatandan bu kadar kolay vazgeçecektiniz de neden o kadar şehit verdiniz.
Hiç mi kitap okumadınız, hiç mi sizi uyaran olmadı, hiç mi göremediniz ülkemizin peşkeş çekildiğini, eğer farkında olduysanız ve duygusuzca evinizde oturduysanız sizin o hainlerden ne farkınız kaldı. Allah’ın huzuruna hangi yüzle çıkacaksınız baba. "Vatan sevgisi imandandır" diye bir hadis varken hadi diyelim ki Türklüğünüzden vazgeçtiniz bari İslam'ın emrine uysaydınız.
Senin eski cd'lerden dinledim baba, bizim de bir İstiklal Marşımız varmış, o marşı yalnızca körü körüne ezberlediniz mi? Atalarımız sizi her fırsatta uyarmış, demiş ki "Ey Türk titre ve kendine dön."Baba ne zaman titreyeceksiniz, Ankara'yı da kaybettikten sonra mı? Bundan 13 yıl önce titremediyseniz eğer artık hiç bir şey titretemez sizi. Baba sen son bağımsız olan Türkiye Cumhuriyetini gördün."Ya devlet başa,ya kuzgun leşe" diyebilecek bir Hasan Tahsin,bir Şehit Şahin,bir Sütçü İmam yok muydu aranızda?Yazıklar olsun baba sizin gençliğinize!
Bu günleri göreceğime hiç doğmasaydım baba. Türklüğünüzden utanmadınız hiç olmazsa insanlığınızdan utansaydınız baba. Bu vatan göz göre göre altınızdan kayarken hiç olmazsa
ŞEREFİNİZLE ÖLEMEDİNİZ Mİ?" HER GÜNÜM CENAZE HER GÜNÜM ŞEHİT BUNLARIN SEBEBİ İT OĞLU İT UYAN TÜRK EVLADI UYUMA UYAN OTUZ KUPONA ALINMADI BU VATAN _________________ | |
|
| |
| Konu: Geri: Gır Gır :P C.tesi Mayıs 17, 2008 12:18 pm | |
| Bu pek gır gır'a gırmıyor insanın içi cız ediyor | |
|
| |
| Gır Gır :P | |
|