| Gır Gır :P | |
|
+12Amelie Vane Prof. Aurora Sinistra Nymphadora Tonks Prof. Cuthbert Binns Ronald Weasley Harry Potter Prof. Orlando Bloom Hermione Jean Granger Prof. Minerva McGonagall Luna Lovegood Ginny Weasley Prof. Ariana Dumbledore 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
victor krum ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 149 Yaşadığı Yer : düşler krallığı Ünlü : victor krum Rp Sevgilisi : muş ta muş Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Gır Gır :P Çarş. Ekim 08, 2008 10:15 am | |
| Bir gün arkadasla öyle sersem sersem yürüyoruz. Bir anda yanimizdan son sürat bir minibüs geçti. Biz 'Freni patladi' filan demeye kalmadan,minibü s kafadan elektrik diregine bindirdi. Hemen kostuk, yardim edelim diye. Minibüse ulastigimizda manzara suydu. Yolcularin kiminin kasi açilmis, kiminin dudagi patlamis... Dagilmis vaziyetteler yani. Ama bir tuhaflik var. Çünkü o hallerine ragmen, gözlerinden yaslar gelecek sekilde gülüyorlar. Biz ne yapacagimizi sasirdik. 'Ne oldu?' diye sorduk. Bir iki tanesi, güçlükle 'So-för, so-för...' diyebiliyor ama yine gülmeye basliyorlar. Bu sarsici manzaranin aslini ögrenebilmek için 2-3 dakika geçmesi gerekti. Meger soför, tükürürken minibüsten düsmüs. Hani, bizim soförlere özgü, giderken kapiyi açip disari tükürme hareketi vardir ya. Baba, dengeyi tutturamamis, tükürükle beraber,gümbürt asagi düsmüs. Minibüs de kontrolden çikip direge bindirmis...' alıntıdır. | |
|
| |
victor krum ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 149 Yaşadığı Yer : düşler krallığı Ünlü : victor krum Rp Sevgilisi : muş ta muş Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Gır Gır :P Çarş. Ekim 08, 2008 10:16 am | |
| Temsilci : iyi günler Nasil yardimci olabilirim? - Müsteri : Benim dün son ödeme tarihiymis extre bugün geldi. Bugün Yatirirsam faiz islermi? - Temsilci : Evet geciktirdiginiz için faiz isler. - Müsteri : Ne biçim bankasiniz diger bankalar böyle olunca faiz almiyorlar İptal ediyorlar. - Temsilci : Su andaki uygulama böyle, Baska yardimci olabilecegim birkonu Var mi? - Müsteri : Yok - Temsilci : iyi günler size - Müsteri : Size kötü günler. Köpek siçsin sizin bankaniza!!!!!
alıntı | |
|
| |
victor krum ~Kofti~
| Konu: Geri: Gır Gır :P Çarş. Ekim 08, 2008 10:17 am | |
|
Olay aynen dış hatlar uçaklarından birinde yaşanmıştır. Cep telefonlarının, göreceli olarak yeni çıktığı dönemde, uçak havada yolcu cep telefonu ile konuşmaya başlar. Hostes derhal, konuşma yapmaması konusunda uyarır yolcuyu... Yolcu cevap verir: - Hostes hanım Merak etmeyin, dışarı ile konuşmuyorum, Uçağın içinde, Ön taraftaki arkadaşımla konuşuyorum...
| |
|
| |
*cha chang* ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : londra Ünlü : emma watson Rp Sevgilisi : :) Kayıt tarihi : 21/09/08
| Konu: Geri: Gır Gır :P C.tesi Ekim 11, 2008 1:13 pm | |
| Tatil bitti .::Bir işadamı, oldukça yoğun ve yorucu geçen bir seneden sonra tatile çıkmaya karar verir. Eşi de kendisi gibi meşgul olduğu için birlikte tatil yapacakları bir dönem ayarlamak zor olur. İspanya kıyılarında bir otel bulur ve bulduğu ilk uçakla oraya gider. Otele yerleşirken bir aylık bir rezervasyon yaptırır. Bir hafta kadar güzelce tatil yaptıktan sonra, bir akşam yemeğinde garson kendisine bir mektup iletir. Mektubu okuyan işadamı, tatilini geçirdiği otelin yöneticisinin yanına gider. "Ne yazık ki tatil sona erdi..." Yönetici şaşırır ve üzülür. "Ama beyefendi, bir aylık rezervasyon yaptırmıştınız, ne oldu böyle aniden?" İşadamı çaresiz bakışlarla cevap verir: "Evet bir ay kalacağım, ama tatil bitti. Karım işinden izin almayı başarmış ve iki gün sonra burada olacakmış..." | |
|
| |
*cha chang* ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : londra Ünlü : emma watson Rp Sevgilisi : :) Kayıt tarihi : 21/09/08
| Konu: Geri: Gır Gır :P C.tesi Ekim 11, 2008 1:13 pm | |
| | |
|
| |
victor krum ~Kofti~
| Konu: Geri: Gır Gır :P Salı Ekim 14, 2008 9:43 pm | |
| ben de seninkin beğendim, ama pek güldüğüm söylenemez | |
|
| |
jim carrey ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 32 Ünlü : jim carrey Rp Sevgilisi : pardon anlıyamadım Kayıt tarihi : 14/10/08
| Konu: Geri: Gır Gır :P Salı Ekim 14, 2008 10:05 pm | |
| ben ikinizinkilerede bayıldım ayrıca da bu site ye bayıldım çok matrak | |
|
| |
victor krum ~Kofti~
| Konu: Geri: Gır Gır :P Salı Ekim 21, 2008 10:21 am | |
| Cevaplarınızı bir kağıda yazın;daha sonra aşağıdaki sonuçları okuyun.Lütfen sonuçları en son okuyun)
Çöldesiniz ve yanınızda aşağıdaki hayvanlar var: Aslan, İnek, At, Koyun ve Maymun Çölden kurtulabilmek için hayvanlardan birini bırakmanız gerekiyor.Hangisini bırakırsınız? (İstediğiniz mantığı kullanabilirsiniz ama hangi hayvanı ne zaman bıraktığınızı bir yere not edin) Geriye 4 hayvan kaldı. Çöl ateş gibi yakıyor! Kilometrelerce uzanıyor. Her yerde kum var. Bir başka hayvanı daha bırakmanız gerekiyor. Hangisini bırakırsınız? Geriye 3 hayvan kaldı. Yürüdünüz, yürüdünüz, yürüdünüz. Sıcak, sıcak, sıcak. Felaket! Aradığınız vaha kurumuş! Bir hayvan daha bırakmaktan başka çareniz yok. Geride 2 hayvan kaldı. Uzun sıcak bir yürüyüşten sonra ilerde çölün bittiğini görebiliyorsunuz. Fakat ne yazık ki çölden sadece bir hayvan ile çıkabilirsiniz. Hangisini bırakıp hangisini yanınıza alacaksınız?
lütfen cevaplarınızı kaydeddıkten sonra aşağıdaki cevaplara bakınız
Bu cevaplar Japon kaynaklarından alınmıştır. Çöl zorlukları simgeler. Hayvanlar ise. . . Aslan = Gurur Maymun = Çocuklarınız Koyun = Arkadaşlar İnek = Temel ihtiyaçlar At = Hırslarınız. Kısaca, yaşamda zorluklarla karşılaştıkça bunlardan birini feda ederiz. Son hayvan, diğer her şeyi kaybetme pahasına tutunduğunuz varlığı simgeler
benim geriye gururum kalıyo | |
|
| |
victor krum ~Kofti~
| Konu: Geri: Gır Gır :P Salı Ekim 21, 2008 10:42 am | |
| Farkında olmayabilirsin ama %100 doğru:
1. Bu dünyada uğrunda ölebileceğin en az iki kişi vardır.
2. En azından 15 kişi öyle ya da böyle seni seviyordur.
3. Herhangi birinin senden nefret edebilmesinin tek sebebei, aslında sadece senin gibi olmak istemesidir. 4. Senden gelecek bir gülümseme bazılarına mutluluk getirebilir, o senden hoşlanmasa bile.
5. Her gece, BİRİSİ uykuya dalmadan önce seni düşünüyor.
6. Birisi için dünyalara bedelsin.
7. Çok özel ve teksin.
8. Varlığını bile bilmediğin biri seni seviyor.
9. Hayatındaki en büyük hatayı yaptığın zamanda bile, ondan hayırlı birşey çıkar.
10. Ne zaman dünya sana sırtını dönmüş gibi hissedersen, dön ve bir daha bak.
11. Her zaman aldığın iltifatları hatırla. Kaba sözlerin hepsini unut.
Ve hep hatırla.... Hayat sana ekşi limonlar sunarsa, sen de tekila ve tuz iste ve beni çağır!
İyi arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremeyebilirsin ama orada olduklarını bilirsin.
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayı, öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeğe tercih ederim.'
bunu biyerde buldum ve cok hosuma gitti umarım beğenirsiniz | |
|
| |
victor krum ~Kofti~
| Konu: Geri: Gır Gır :P Salı Ekim 21, 2008 10:47 am | |
| | |
|
| |
Oliver Wood ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 56 Yaş : 29 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : emma watson Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 16/08/09
| Konu: Geri: Gır Gır :P Ptsi Ağus. 17, 2009 2:08 pm | |
| vayy süper yazmıssınız koptum haahaa puhahaaaa | |
|
| |
| Gır Gır :P | |
|