| ~~~~İSTEYENLER~~~~ | |
|
+20Chuck C. Diggory Fred Weasley lluna llovegood Prof. Aurora Sinistra Remus Lupin Ronald Weasley Daphne Greengrass Prof. Cuthbert Binns Prof. Ponoma Sprout Lord Voldemort Prof. Charlize Theron Prof. Severus Snape Prof. Ariana Dumbledore Prof. Orlando Bloom Nymphadora Tonks Harry Potter Hermione Jean Granger Prof. Minerva McGonagall Luna Lovegood Ginny Weasley 24 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Prof. Orlando Bloom Muggle Araştırmaları Profesörü
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34 Yaşadığı Yer : bilmem siz önerin bir yer Ünlü : kötülük ailesi Rp Sevgilisi : Prof. Minerva McGonagall Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ C.tesi Nis. 12, 2008 5:00 pm | |
| tamam benim için kavga etmeyin.biliyorum yakışıklıyım ama kavga etmeye değmez | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| |
| |
Prof. Orlando Bloom Muggle Araştırmaları Profesörü
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34 Yaşadığı Yer : bilmem siz önerin bir yer Ünlü : kötülük ailesi Rp Sevgilisi : Prof. Minerva McGonagall Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ C.tesi Nis. 12, 2008 5:04 pm | |
| etcektim sen araya girdin bianda saol ginny | |
|
| |
Prof. Severus Snape İksir Profesörü ve Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 121 Yaş : 34 Ünlü : Alan Rickman Rp Sevgilisi : Prof. Ponoma Sprout Patronus : Gümüş Maral Asa : Sadakatin Kurnazlığı Kayıt tarihi : 10/04/08
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ C.tesi Nis. 12, 2008 5:38 pm | |
| banada snape'li yapar mısın?? | |
|
| |
Ginny Weasley Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ C.tesi Nis. 12, 2008 5:57 pm | |
| Tabii yaparım Bu arada Hermione açıklaman için saol ama sen açıklamadan önce Dumledorun bi RPsinde okudum merak etme | |
|
| |
Harry Potter 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 306 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Anka Alevi Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ C.tesi Nis. 12, 2008 7:33 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ Paz Nis. 13, 2008 6:28 pm | |
| Bişey değil. Bu arada prof. Snape'inki gecikti biliyorum. Özür dilerim kendi bilgisayarımı açtığım zaman yapıcam | |
|
| |
Prof. Severus Snape İksir Profesörü ve Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 121 Yaş : 34 Ünlü : Alan Rickman Rp Sevgilisi : Prof. Ponoma Sprout Patronus : Gümüş Maral Asa : Sadakatin Kurnazlığı Kayıt tarihi : 10/04/08
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ Paz Nis. 13, 2008 6:50 pm | |
| önemli değil ginny istediğin zaman yap | |
|
| |
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ Ptsi Nis. 14, 2008 11:46 pm | |
| Kusura bakmayın Biraz geç oldu | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ Salı Nis. 15, 2008 12:29 am | |
| | |
|
| |
Prof. Charlize Theron Eski Yazılar Profesörü
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ Salı Nis. 15, 2008 9:39 pm | |
| benim içinde yapar mısın ?Charlize Theron | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 306 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Anka Alevi Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ Çarş. Nis. 16, 2008 5:23 pm | |
| Çok gelmesin ama ben bir tanede avatar istiyorum.. | |
|
| |
Lord Voldemort Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 52 Yaş : 30 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : Mürver Asa Rp Sevgilisi : onlarla işim olmaz Kayıt tarihi : 28/04/08
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ Ptsi Nis. 28, 2008 10:21 pm | |
| Bir tanede benim için yaparsanız sevinirim!!! | |
|
| |
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ Perş. Mayıs 08, 2008 10:45 pm | |
| Arkadaşlar kusura bakmayın siteye bile girmekte zorlanıyorum. Şu yazılılar bi bitsin (vede okul) şimdi biraz sabretmek lazım en yakın zamanda yapmaya çalışıcam. | |
|
| |
Prof. Ponoma Sprout Bitkibilim Profesörü ve Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 12 Ünlü : ~Sadakatin Kurnazlığı~ Rp Sevgilisi : Prof. Severus Snape Kayıt tarihi : 10/05/08
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ Paz Mayıs 11, 2008 9:52 pm | |
| Bana Ponoma Sprout'lu imza yapabilir misin? Üzerinde ^^^Bitkibilim profesörü & Hufflepuff Bina Sorumlusu^^ yazsın lütfen... | |
|
| |
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ Ptsi Mayıs 12, 2008 6:11 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ Ptsi Mayıs 12, 2008 7:02 pm | |
| Harry için avatar Şimdi biraz büyük gibi duruyo ama koyunca düzgün oluyor | |
|
| |
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ Salı Mayıs 13, 2008 5:17 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
Prof. Charlize Theron Eski Yazılar Profesörü
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ Salı Mayıs 13, 2008 11:31 pm | |
| Eline sağlık... Çok güzel olmuş canım da kendi imzanı sağ tarafın en sonuna yazsaydın keşke.... | |
|
| |
Prof. Cuthbert Binns Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 1104 Ünlü : Hillary Duff Rp Sevgilisi : Sirius Black Patronus : At Asa : ~ Rüzgarın Esintisi ~ Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ Perş. Mayıs 15, 2008 7:56 pm | |
| bana da bir tane emma watson'lu bir tane de severus snape'li imza yapabilir miisn üzerine meralll yazarsan sevinirim istediğin zaman yap sıkma kendini ben beklerim =) | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ C.tesi Mayıs 17, 2008 11:15 am | |
| - Prof. Charlize Theron demiş ki:
- Eline sağlık...
Çok güzel olmuş canım da kendi imzanı sağ tarafın en sonuna yazsaydın keşke.... dimi yaa boş bulduğum yere sıkıştırmışım çok ayıp olmuş düzeltiyim mi kalsınmı öyle | |
|
| |
Daphne Greengrass 1. Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 29 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Sara Paxton Rp Sevgilisi : #_Y~O~K_# Asa : #- Güllerin Büyüsü -# Kayıt tarihi : 14/04/08
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ C.tesi Mayıs 17, 2008 1:10 pm | |
| Acaba bana da Sara Paxton'lu yapar mısın ? Daphne Greengrass'ı temsil oynayan kims eolmadığı için ünlülerden birini seçmek zorundaydım.Aslında birazdaha genç gösteren resimlerindne olursa çok sevinirim. | |
|
| |
| ~~~~İSTEYENLER~~~~ | |
|