| ~~~~İSTEYENLER~~~~ | |
|
+20Chuck C. Diggory Fred Weasley lluna llovegood Prof. Aurora Sinistra Remus Lupin Ronald Weasley Daphne Greengrass Prof. Cuthbert Binns Prof. Ponoma Sprout Lord Voldemort Prof. Charlize Theron Prof. Severus Snape Prof. Ariana Dumbledore Prof. Orlando Bloom Nymphadora Tonks Harry Potter Hermione Jean Granger Prof. Minerva McGonagall Luna Lovegood Ginny Weasley 24 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ronald Weasley !..BAN yedi..!
Mesaj Sayısı : 119 Yaş : 34 Ünlü : rupert grint Rp Sevgilisi : yok Patronus : yok Kayıt tarihi : 11/05/08
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ C.tesi Mayıs 17, 2008 5:47 pm | |
| ya banada ronald weasley yaparmısın ama okul cüppeleriyle 1.sınıftayken...... | |
|
| |
Lord Voldemort Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 52 Yaş : 30 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : Mürver Asa Rp Sevgilisi : onlarla işim olmaz Kayıt tarihi : 28/04/08
| |
| |
Nymphadora Tonks Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ Perş. Mayıs 29, 2008 5:55 pm | |
| yha bana Nymphadora Tonks lu ve harry potter lı yapğarmısın (tek imzada) | |
|
| |
Remus Lupin !..BAN yedi..!
Mesaj Sayısı : 478 Ünlü : anka kuşu tüyü Rp Sevgilisi : Nymphadora Tonks Patronus : kurt Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ Cuma Mayıs 30, 2008 6:50 pm | |
| Nymphadora Tonks ve remus lupin yazılı istiyorum | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ Cuma Mayıs 30, 2008 6:52 pm | |
| Canım bende var verim koyacam ama daha güzel bi foto bulmaya çalışıyorum | |
|
| |
Prof. Cuthbert Binns Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 1104 Ünlü : Hillary Duff Rp Sevgilisi : Sirius Black Patronus : At Asa : ~ Rüzgarın Esintisi ~ Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ Cuma Mayıs 30, 2008 7:19 pm | |
| ginny ne zmaan yaparsın bnm imzalarımı | |
|
| |
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ Cuma Mayıs 30, 2008 7:20 pm | |
| Aaa hemde imzalarımı diyo sorada bana harry ve tonks ama güzel foto olursa sevinirim | |
|
| |
Prof. Ariana Dumbledore Hogwarts Müdüresi
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ C.tesi Mayıs 31, 2008 2:59 am | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1104 Ünlü : Hillary Duff Rp Sevgilisi : Sirius Black Patronus : At Asa : ~ Rüzgarın Esintisi ~ Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ C.tesi Mayıs 31, 2008 9:35 am | |
| Ariana saol cnm ben başka imzalardan bahsetmiştim artık ne zaman boş olursan yaparsın ginny | |
|
| |
Prof. Ariana Dumbledore Hogwarts Müdüresi
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : -Godric's Hallow- Ünlü : Avril Lavigne (Taubenfeld :D) Rp Sevgilisi : yalnızlık küseldir ;) Patronus : -Tavus Kuşu- Asa : -Mürver Asa- Kayıt tarihi : 21/03/08
| |
| |
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ C.tesi Mayıs 31, 2008 5:50 pm | |
| ewet güzel olmuş | |
|
| |
Prof. Aurora Sinistra Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 34 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Reese Witherspoon Rp Sevgilisi : aranıyor Patronus : --Atadam-- Asa : Kader Asası Kayıt tarihi : 10/06/08
| |
| |
Prof. Aurora Sinistra Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 34 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Reese Witherspoon Rp Sevgilisi : aranıyor Patronus : --Atadam-- Asa : Kader Asası Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ Çarş. Haz. 11, 2008 2:09 pm | |
| Ginny'cim banada imza yaparmısın istersen ben sana resimleri yollayabilirim... | |
|
| |
Ginny Weasley Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ C.tesi Haz. 28, 2008 5:37 pm | |
| - Prof. Ponoma Sprout demiş ki:
- Bana Ponoma Sprout'lu imza yapabilir misin? Üzerinde ^^^Bitkibilim profesörü & Hufflepuff Bina Sorumlusu^^ yazsın lütfen...
Baktım ama Ponoma resmi bulamadım yani güzel bişeyler yok eğer sende varsa yolla | |
|
| |
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ C.tesi Haz. 28, 2008 5:58 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ Paz Haz. 29, 2008 11:37 am | |
|
En son Ginny Weasley tarafından Ptsi Haz. 30, 2008 1:02 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ Paz Haz. 29, 2008 12:02 pm | |
| | |
|
| |
lluna llovegood ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 41 Ünlü : Evanna Lynch Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 17/07/08
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ Perş. Tem. 17, 2008 12:53 pm | |
| banada lunalı yapar mısın? | |
|
| |
Fred Weasley 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 32 Yaş : 35 Ünlü : David Beckham Kayıt tarihi : 04/07/08
| |
| |
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ Cuma Ağus. 15, 2008 8:38 pm | |
| Hahahaaaa =)=) uzun zamandır bu siteye girmiyorum. Yapıcam sizin imzaları merak etmeyin. Ama lütfen hangi ünlüyü istiyorsanız bana resimleri yollayın. Birkaç tane olursa sevinirim. Pm ile de olabilir. | |
|
| |
| |
| |
Fred Weasley 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 32 Yaş : 35 Ünlü : David Beckham Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ Cuma Eyl. 12, 2008 8:59 pm | |
| yaw bide bu ''isteyenler'' baslıgı pek hos olmadı zannımca yanlıs anlamlara geleblme ıhtımalı yuksek | |
|
| |
Chuck C. Diggory ~Kofti~
Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 35 Yaşadığı Yer : > Çatlak Kazan Ünlü : Chuck C. Diggory Rp Sevgilisi : Ola Bilir... Patronus : Şuanda Cismani Yok Ama Olursa BasiliK xD Asa : Olivender Amca Daha Asamı Vermedi xD Kayıt tarihi : 19/09/08
| Konu: Geri: ~~~~İSTEYENLER~~~~ Cuma Eyl. 19, 2008 10:40 pm | |
| [b]Banada Chuck C. Diggory Yapar Mısın...?[/b] | |
|
| |
| ~~~~İSTEYENLER~~~~ | |
|