| rp sevgili arıyanlar | |
|
+16Fred Weasley Rubeus Hagrid Prof. Aurora Sinistra Bellatrix Lestrange Hestia Jones Remus Lupin Cho Chang Prof. Rolanda Hooch Luna Lovegood Harry Potter Prof. Charlize Theron Prof. Minerva McGonagall Nymphadora Tonks Hermione Jean Granger Ginny Weasley Prof. Orlando Bloom 20 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Nymphadora Tonks Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar C.tesi Nis. 26, 2008 4:40 pm | |
| yuh şimmdiden mi ayarlıyorsunuz | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| |
| |
Harry Potter 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 306 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Anka Alevi Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar C.tesi Nis. 26, 2008 6:07 pm | |
| Tamam bundan sonra Harry'im | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| |
| |
Prof. Minerva McGonagall Biçim Değiştirme Profesörü ve Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 32 Ünlü : McGonagall Rp Sevgilisi : ***Prof. Orlando Bloom*** Kayıt tarihi : 01/04/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar C.tesi Nis. 26, 2008 8:14 pm | |
| Ginny Harry'i parçalıyacak | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar C.tesi Nis. 26, 2008 8:22 pm | |
| herkes kendine göre davransın arkadaşşlar özellikle hermione sen sen git rona yaz lavendarla kavga et cormac la çık git ders çalışi sana ne benim sefgülümden remustan | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar C.tesi Nis. 26, 2008 10:30 pm | |
| | |
|
| |
Prof. Rolanda Hooch Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 68 Yaş : 54 Ünlü : Yusufçuk Uçuşu Rp Sevgilisi : Yok ama olabilir Kayıt tarihi : 04/05/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar Paz Mayıs 04, 2008 8:36 pm | |
| Ben de sevgili arıyorum prof. varsa pm atsın | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 306 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Anka Alevi Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar Ptsi Mayıs 05, 2008 5:07 pm | |
| Evlendirme programına döndü | |
|
| |
Prof. Rolanda Hooch Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 68 Yaş : 54 Ünlü : Yusufçuk Uçuşu Rp Sevgilisi : Yok ama olabilir Kayıt tarihi : 04/05/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar Ptsi Mayıs 05, 2008 8:44 pm | |
| Eğer öğrenciler in sevgilisi olamazsa buraya yazmaları yasak olmalı bence | |
|
| |
Ginny Weasley Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar Perş. Mayıs 08, 2008 10:41 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar C.tesi Mayıs 17, 2008 1:30 pm | |
| yha remus gelsin artyık yaşlancan onu bkleye bekleye | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar C.tesi Mayıs 17, 2008 2:30 pm | |
| yazık kıza ama yaaa bu Lupin heep böyleydi zaten | |
|
| |
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar C.tesi Mayıs 17, 2008 2:31 pm | |
| yha yaşlandım saçlarıma aklar düştü(yoksa yanlışlıkla ben mi yaptım) | |
|
| |
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar C.tesi Mayıs 17, 2008 2:37 pm | |
| şimdi yine bişey yazıcam en iyisi çatalakta devam edelim yazmıyorum sustuuum TIP... | |
|
| |
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar C.tesi Mayıs 17, 2008 2:38 pm | |
| | |
|
| |
Cho Chang 2. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 38 Ünlü : Cho Chang Rp Sevgilisi : Ne yazıkki yok.. Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar C.tesi Mayıs 17, 2008 11:37 pm | |
| Yaa benim kafam acayip karıştı.Karakterime göre kim sevgilim olacak Eğer karektere göreyse ya Harry ya Cedric.. İlk Cedric oluyo ama sonra o ölüyo falan amann ne dertliymişim be.. | |
|
| |
| |
| |
Cho Chang 2. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 38 Ünlü : Cho Chang Rp Sevgilisi : Ne yazıkki yok.. Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar C.tesi Mayıs 17, 2008 11:40 pm | |
| Sorma yaw Kaldım böyle | |
|
| |
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar C.tesi Mayıs 17, 2008 11:42 pm | |
| sende iksiyle çık kızım a ben mi öğrtecem gelişsin bu yaşa rp sevgili kısmına da harry potter&cedric diggoy yazarsın artıkın bak bu kıyağımı da unutma | |
|
| |
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar Paz Mayıs 18, 2008 2:15 pm | |
| - Nymphadora Tonks demiş ki:
- sende iksiyle çık kızım a ben mi öğrtecem gelişsin bu yaşa rp sevgili kısmına da harry potter&cedric diggoy yazarsın artıkın bak bu kıyağımı da unutma
olmaz öle bu arada lupin geldi | |
|
| |
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar Salı Mayıs 20, 2008 7:50 pm | |
| gördüm bekleyen derviş sonunda gebermiş olmadı nese ki | |
|
| |
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar C.tesi Mayıs 24, 2008 6:46 pm | |
| off off benim sevgülülerimin hiçbiri kayıt olmadı bi Harry var çocuk gözlerimin önünde kayıp gitti yaa bi kere Luna senin kardeşin gibi tamammı hıh | |
|
| |
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar C.tesi Mayıs 24, 2008 7:02 pm | |
| | |
|
| |
| rp sevgili arıyanlar | |
|