| rp sevgili arıyanlar | |
|
+16Fred Weasley Rubeus Hagrid Prof. Aurora Sinistra Bellatrix Lestrange Hestia Jones Remus Lupin Cho Chang Prof. Rolanda Hooch Luna Lovegood Harry Potter Prof. Charlize Theron Prof. Minerva McGonagall Nymphadora Tonks Hermione Jean Granger Ginny Weasley Prof. Orlando Bloom 20 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ginny Weasley Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar C.tesi Mayıs 24, 2008 7:05 pm | |
| Zaten bende onu diyorum yani Harry açısından Luna açısından hiçbirşey demedim yanlış anlaşılmasın | |
|
| |
Nymphadora Tonks Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar C.tesi Mayıs 24, 2008 11:47 pm | |
| bnede yeniden aramaya başlıyorum sanırım | |
|
| |
Remus Lupin !..BAN yedi..!
Mesaj Sayısı : 478 Ünlü : anka kuşu tüyü Rp Sevgilisi : Nymphadora Tonks Patronus : kurt Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar Paz Mayıs 25, 2008 9:34 am | |
| | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar Paz Mayıs 25, 2008 10:53 pm | |
| Remus sen adını değiştirtsene, yoksa bu bööle olmaz Tonks kesin kararlı senle rp yapmaz ve Ary sizi bu halde görmesin, bence adını değiştirt Remus. | |
|
| |
Remus Lupin !..BAN yedi..!
Mesaj Sayısı : 478 Ünlü : anka kuşu tüyü Rp Sevgilisi : Nymphadora Tonks Patronus : kurt Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar Ptsi Mayıs 26, 2008 5:42 pm | |
| neden hem sananeki :evil: | |
|
| |
Hestia Jones Seherbaz
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 29 Yaşadığı Yer : BuRsAa Ünlü : ~ Sinsiliğin Zekası ~ Rp Sevgilisi : Prof. Quirinus Quirrell Kayıt tarihi : 24/05/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar Ptsi Mayıs 26, 2008 6:15 pm | |
| bhndhe arıom ilgilennlher pm atıvesin | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 694 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : Ardığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Ünlü : ~Kızıl Ejder~ Rp Sevgilisi : Y~O~k :'( Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar Ptsi Mayıs 26, 2008 6:32 pm | |
| Bende arıyom şşşşt sessiz oluun Ariana duymasın | |
|
| |
Hermione Jean Granger 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 498 Yaş : 33 Yaşadığı Yer : Pitsburg xD Ünlü : Emma Watson Rp Sevgilisi : istemez, benden ırak cehenneme direk... Patronus : ... Asa : ~Cesaretin Sıcaklığı~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar Salı Mayıs 27, 2008 7:49 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
Mesaj Sayısı : 1994 Yaş : 33 Ünlü : Natalia Tena Rp Sevgilisi : aranıyor sahibi ruhumun... Patronus : Kurt Asa : ~Gökkuşağı~ Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar Ptsi Haz. 02, 2008 9:07 pm | |
| puhahha siz tam dayaklıksınız 3 sene sabredin yha görende evde kalacaksınız sanır hoş ginnyi bu çeneyse alan olurmu bilemeyecem de nese | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 61 Yaşadığı Yer : londra/malfoy malikanesi Ünlü : helena bonham carter Rp Sevgilisi : **rodolphus_lestrange** Patronus : boğa Asa : **_ölüm çağrısı_** Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar Çarş. Haz. 04, 2008 8:00 pm | |
| ya su siteye bi rodolphus lestrange gelse ne güzel olur. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar Perş. Haz. 05, 2008 9:08 pm | |
| Ama geldi, sonunda .Hem ne alakası var yha görende gelene kadar çenem durmadı sanar hoş şimdide durmuyo yha | |
|
| |
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar Perş. Haz. 05, 2008 9:11 pm | |
| hiiiiç canım | |
|
| |
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar Perş. Haz. 05, 2008 9:13 pm | |
| Hiç yha üstüme iyilik sağlık | |
|
| |
Prof. Aurora Sinistra Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 34 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Reese Witherspoon Rp Sevgilisi : aranıyor Patronus : --Atadam-- Asa : Kader Asası Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar Paz Haz. 15, 2008 11:02 am | |
| yha bnde sevgülü istiyom yhaa kim benle sevgili olcak şu zerafete bakın bii | |
|
| |
Rubeus Hagrid Hogwarts Arazisi ve Anahtar Bekçisi
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 32 Yaşadığı Yer : hogwarts'ın bahçesinde yuvarlanıp gidioruz.. Ünlü : johnny depp Rp Sevgilisi : ..... Kayıt tarihi : 25/06/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar C.tesi Haz. 28, 2008 10:43 pm | |
| sizin gibi güzel bir profesör beni sevgili olarak kabul eder mi acaba | |
|
| |
Prof. Aurora Sinistra Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 34 Yaşadığı Yer : Londra Ünlü : Reese Witherspoon Rp Sevgilisi : aranıyor Patronus : --Atadam-- Asa : Kader Asası Kayıt tarihi : 10/06/08
| |
| |
Fred Weasley 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 32 Yaş : 35 Ünlü : David Beckham Kayıt tarihi : 04/07/08
| |
| |
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar C.tesi Tem. 05, 2008 8:11 pm | |
| nan bana bir remus bulun yavvvvvvv erdim çürüdüm burda | |
|
| |
Fred Weasley 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 32 Yaş : 35 Ünlü : David Beckham Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar C.tesi Tem. 05, 2008 9:24 pm | |
| :D | |
|
| |
Luna Lovegood Öğrenci Olmak İçin Seneyi Bekliyor
Mesaj Sayısı : 1211 Yaş : 31 Yaşadığı Yer : Godric's Hallow Ünlü : ~Evanna Lynch~ Rp Sevgilisi : ... Patronus : ... Asa : ~ Zeka Aynası ~ Kayıt tarihi : 30/03/08
| |
| |
Amelie Vane 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 211 Yaş : 32 Ünlü : Rachel HURD-WOOD Rp Sevgilisi : Yalnız yaşa...! Yalnız öl...! Asa : ~Tilki Cesareti~ Kayıt tarihi : 09/06/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar Paz Tem. 06, 2008 5:16 pm | |
| - Nymphadora Tonks demiş ki:
- nan bana bir remus bulun yavvvvvvv erdim çürüdüm burda
Buna katılıyorum ama daha uzun yıllar boyunca bekleyecen...Kader işte... | |
|
| |
Amelie Vane 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 211 Yaş : 32 Ünlü : Rachel HURD-WOOD Rp Sevgilisi : Yalnız yaşa...! Yalnız öl...! Asa : ~Tilki Cesareti~ Kayıt tarihi : 09/06/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar Paz Tem. 06, 2008 5:20 pm | |
| - fred weasley demiş ki:
- yaw harbi harry nin dedii kdr war. bu ne yaw :/ ortam cidden desti izdivaca dönmüss.. ne derdinz war beaw, kalın böle olunca noolceq
Tabi seninki (gelirse eğer) hazır "Angelina" yani ben kitaptan bu sonucu çıkardım... Ama sana da Hary'e de katılıyorum doğrusu. | |
|
| |
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar Paz Tem. 06, 2008 5:25 pm | |
| Yavv sefhgülü istiyom.(noldu be bana kolmaa bişi mi attnız olum) | |
|
| |
| rp sevgili arıyanlar | |
|